• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayında Tüp Bebek tedavisine başlayacaklar

Daha önce düşük tecrubesi olan arkafaşlar yardim ede bilirmisiniz?dusukde kan kac gun suruyo,hemen adet oluyormuyuz?agriyi dindirmek icin neler yaptiniz
Kimyasal gebeliğimde benimde önce kan geldi daha sonra oluşan kese ve parçalar canım, zar gibi değişik bişeydi. Arkasından kanama devam etti, kaç gün sürdüğü aklımda değil. 2. Hamileliğimde 9 haftalıktım kürtaj olmuştum.

Az once sekil olarak spermaya benzeyen kafasi buyuk ve kirmizi,kuyruga benzeyen beyaz tarafi olan kirnak kadar birşey dusdu sanirsam kese idi ,agrilar biraz hafifledi

Az once sekil olarak spermaya benzeyen kafasi buyuk ve kirmizi,kuyruga benzeyen beyaz tarafi olan kirnak kadar birşey dusdu sanirsam kese idi ,agrilar biraz hafifledi
kese oluşmuş muydu cnm kaçıncı günün senin bugün

Daha pazartesi gitcekdim keseyi gormeye.24 u transfer oldum 3 tane 3. Gun embriosu koyulmusdu
Cnm 3 tane koyulduysa acaba tutunamayan fln olduysa o kanama yapmıştır belki de
Pts mi görecek doktorun

Daha pazartesi gitcekdim keseyi gormeye.24 u transfer oldum 3 tane 3. Gun embriosu koyulmusdu
Yani komple düşük diye korkma üzme kendini doktorla görüşmeden belki hala biri içindedir onu demek istedim aslında

Yani komple düşük diye korkma üzme kendini doktorla görüşmeden belki hala biri içindedir onu demek istedim aslında
Zaten cok dusuk hcg le baslamisdi 50 idi.sonradan 120,300 e yukseldi.bâya umutlandim.tahlili verdim eve geldim dis gebelikden korkuyordu,eve geldim kani gordum.zaten normal wrtmiyordu.normalde iki katina cikmasi lazimdi benimki 2,5 kat yukseliyodum.bi umut pazartesi kan verecem bosuna kese gorecem diye usm yaptirmicam,donucta usm burda cok pahali 200 tl civari

Iyi aksamlar kızlar yaa bisey sorcam ben bi 9.gun bi de 11.gun yani dun negatifi aldim ya hani bugun randevum vardi doktorumla görüştüm..neden tutunamadiklarini anlayabilmek icin bi muayene yapalim durum ne bakalim dedi..muayene ederken 1 tane yuvarlak siyah bisey gördü bana da gösterdi ama ne oldugunu anlayamadi.. cok da kurcalamadi emin misin tahlilin negatif mi dedi evet dedim..Allah Allah o zaman bu siyah sey ne kanaman var mi dedi yok dedim..adetin gelmezse bi kac güne tekrarla testi ve folik asitle bebek aspirinine devam et dedi..ben şok duyaniniz var mı boyle bisey

Zaten cok dusuk hcg le baslamisdi 50 idi.sonradan 120,300 e yukseldi.bâya umutlandim.tahlili verdim eve geldim dis gebelikden korkuyordu,eve geldim kani gordum.zaten normal wrtmiyordu.normalde iki katina cikmasi lazimdi benimki 2,5 kat yukseliyodum.bi umut pazartesi kan verecem bosuna kese gorecem diye usm yaptirmicam,donucta usm burda cok pahali 200 tl civari
İnşallah en güzeli en hayırlısı olur cnm senin için kısmette varsa keseyi illaki görücez ztn akışına bırak bence de

Cnm benim Allah tan umit kesilmez..bol bolca oku..rabbim sana bagislasin ins meleklerini ya da melegini..mevlam gorelim neyler neylerse guzel eyler

Iyi aksamlar kızlar yaa bisey sorcam ben bi 9.gun bi de 11.gun yani dun negatifi aldim ya hani bugun randevum vardi doktorumla görüştüm..neden tutunamadiklarini anlayabilmek icin bi muayene yapalim durum ne bakalim dedi..muayene ederken 1 tane yuvarlak siyah bisey gördü bana da gösterdi ama ne oldugunu anlayamadi.. cok da kurcalamadi emin misin tahlilin negatif mi dedi evet dedim..Allah Allah o zaman bu siyah sey ne kanaman var mi dedi yok dedim..adetin gelmezse bi kac güne tekrarla testi ve folik asitle bebek aspirinine devam et dedi..ben şok duyaniniz var mı boyle bisey
Ztn o sürede kese oluşmuyor belki o yüzden emin olamamıştır tekrar kontrol etmekte fayda vardır illaki
Ben de keseyi gördüğüm güne kadar aksilik çıkmasa bile emin olamicam bizde aşamalar bitmiyor ki cnm

Ztn o sürede kese oluşmuyor belki o yüzden emin olamamıştır tekrar kontrol etmekte fayda vardır illaki
Ben de keseyi gördüğüm güne kadar aksilik çıkmasa bile emin olamicam bizde aşamalar bitmiyor ki cnm
Aynen öyle cnm da carsamba gununden beri icim çıktı aglamaktan ama hic isyan etmedim Allah biliyo ya..embriyomun biri blastokistti..simdi boyle biseyle karşılaşınca Allahim noluyo dedim yani bebek ihtimali uzerinde dahi durmadim çünkü kanda cikmadi..ne olabilir diye anlam veremedik

Aynen öyle cnm da carsamba gununden beri icim çıktı aglamaktan ama hic isyan etmedim Allah biliyo ya..embriyomun biri blastokistti..simdi boyle biseyle karşılaşınca Allahim noluyo dedim yani bebek ihtimali uzerinde dahi durmadim çünkü kanda cikmadi..ne olabilir diye anlam veremedik
şu zaman kavramı bizim için bu süreçte öyle yavaş geçiyor ki o yoruyo aslında
bende de tek embriyo var bişey olsa sonraki aya yedek bile Yok çünkü aramadılar dondurmak için
Allah'a emanetiz olacağına varacak snr kucağımıza alınca önceden yaşadığımız herşeyi unutucaz inşallah
Ağlama Allah görüyor cnm ne yaşayacağımızı bu güne kadar hangimiz tahmin edebildik ki bundan sonrada herşeyde bi hayır var dicez ne olursa olsun çünkü olan en çok kendimize oluyor hayatı kaçırıyoruz bi yandan kendimizi yıpratarak

Günaydın arkadaşlar, üç gündür midem çok kötü, tüm gün nerdeyse sakız çiğiyorum bir iki de soda içiyorum. Sizce daha farklı ne yapabilirim geçmesi için. Gaviscon içebileceğimi söyledi doktorum ama ben pek yanaşmıyorum bu dönemde ilaç içmeye.

Günaydın arkadaşlar, üç gündür midem çok kötü, tüm gün nerdeyse sakız çiğiyorum bir iki de soda içiyorum. Sizce daha farklı ne yapabilirim geçmesi için. Gaviscon içebileceğimi söyledi doktorum ama ben pek yanaşmıyorum bu dönemde ilaç içmeye.
Benim reflü dönemi midem gaz dolunca soda da işe yaramıyordu yemek yanında biraz kola iyi oluyordu soda içip çıkaramayınca daha kötü oluyordum kolayı bi kaç yudum içim uzanıyodum snr kalkarken çok iyi çıkıyordu mide gazım.
Bi de patates gibi bişeyler yemeni tavsiye ederim haşlanmış ya da püre o da mideyi kapladığı için varsa içerde yanma ona iyi geliyor
Sarı kantaron yağı yaralara iyi geliyor mide içinde az da olsa vardı benim sıyırık gibi ama onu bu dönemde pek tavsiye edemiyorum etkilerini bilemeyiz

Sakız mideyi boş hissettirir bi süre sonra o da rahatsız edebilir kolayı da çok içmiyordum tabi yemekle yarım bardak bi bardak yani sorun gaz ise çok iyi geğirtiyo söylemesi ayıptır

Aklıma geldikçe yazıyorum salçayı kavurma suda çözdür yemeklerde, tereyağı için de aynı şey geçerli cnm içinde erit ne yaparsan

Sarımsak, tuzlu fln tüketme o midenin en azılı düşmanı oluyor yediklerini deneyerek rahatsız eden şeyleri farketmeye çalış

Gunaydin kizlar.biliyorum sizi de sıkdım.ama gercekden ilk oldugu icin bilgisizim.düşükden kac gun sonra idrar testi tek cikiyor?

Back