- 20 Eylül 2010
- 392
- 310
- 303
Kacinci gunun deyeriki bu bide kac gunluk embrio?Kızlar benim de değerim 24 çıktı. .Çok moralim bozuk.çok düşük değil mi ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kacinci gunun deyeriki bu bide kac gunluk embrio?Kızlar benim de değerim 24 çıktı. .Çok moralim bozuk.çok düşük değil mi ya
İnan içimden hemen yap dene demek geliyor ama tek çizgi çıkıp sonra kanda hormonu yüksek çıkan çok kadın varmışKızlar erken gebelik testlerinden kullanan varmı? Bir tane aldım bugün eczaneden, üzerinde ilişkiye girdikten 7 gün sonra kullanabilirsiniz yazıyor,%99 kesin sonuç diyor. Bugün 8. Günüm yapsammı beklesemmi diye düşünüyorum.
inşallah sorunsuz geçer güzel dileklerin için çok tşk ediyorumHayırlı olsun canım, değerin çok güzel. Adet sancıların çok normal.herşeyin yolunda gittiğini gösteriyor zaten, kafana takma keyfini çıkar.
Dur hemen bozma moralini bu değerlerin ilk ay yükselip düştüğünü değişkenlik gösterebildiğini duymuştum doktorunla konuşmadın henüz sanırım tahlil sonucuna mı baktın cnm belki normaldirKızlar benim de değerim 24 çıktı. .Çok moralim bozuk.çok düşük değil mi ya
suyu da çok içmeye çalışıyorum ama biraz daha dikkat edeyim madem tşklerCanimya bendede ayniydi.doktora doyledim.bol su ic dediydi.hakketende suyu iki litre icince hafif geciyordu o gun,birazcik wc yi cok goruyodum :)
Benim daha önceki denememde 8. Günde yapmıştım silik çüzgiyi görmüştüm, gününde yaptığım kan testinde de pozitif çıkmıştı canım. Ama tereddüt içindeyim şu an sanırım pazarı bekliycem, 10. Günde bakayım diyorum.İnan içimden hemen yap dene demek geliyor ama tek çizgi çıkıp sonra kanda hormonu yüksek çıkan çok kadın varmış
Bi yakınım tüp bebek 6. Gün ya da 8. gün fln yapmış silik çıkmıştı istersen iki üç gün fln daha bekle
Canım hayırlısı hiç bozma moralini, benimde 2. Denemem de 33 dü 12. Gün değerim ve bebeğim 9. Haftada bendeki rahatsızlıktan dolayı kalbi durdu. Doktorlar 20 ve üzerini hamile sayar önemli olan ikimgün sonra ikiye katlaması.Kızlar benim de değerim 24 çıktı. .Çok moralim bozuk.çok düşük değil mi ya
Cnm benim bi önceki tedavimde 8.günümde yapmistim hassas gebelik testini markasini hatirlamiyorum da şu renkli kapakli uzun olanlar varya onlardam pozitif cok netti istersen yarin sabah yap..ins hayırlı haberlerle gelKızlar erken gebelik testlerinden kullanan varmı? Bir tane aldım bugün eczaneden, üzerinde ilişkiye girdikten 7 gün sonra kullanabilirsiniz yazıyor,%99 kesin sonuç diyor. Bugün 8. Günüm yapsammı beklesemmi diye düşünüyorum.
Kaçıncı gün embriyosuydu canım senin?Cnm benim bi önceki tedavimde 8.günümde yapmistim hassas gebelik testini markasini hatirlamiyorum da şu renkli kapakli uzun olanlar varya onlardam pozitif cok netti istersen yarin sabah yap..ins hayırlı haberlerle gel
Ayy çok sevindim senin adına sağlıkla gelişmeye devam eder inşallah sahiplen konuş hep sev onu inşallah kucağına da alıcaksın cnm :)Bu dusunceler hic gitmiyor beynimizden bizimde son gune iki tanr kaldi dondurulmus yoktu cok canimiz sıkıldi maddi manevi cok yiprndik hic umudumuz yokken pozitifi gorduk bakalm devami gelir insallah
Cnm niye moralin bozuk 24 var demek iste daha oncede yazmostim benim gecenki tedavim 13 le basladi biri rahimde biri tupte tutunmasina ragmen 13 tü tuptekinin kalbi bile atti onemli olan devami bosuna strese sokma kendiniKızlar benim de değerim 24 çıktı. .Çok moralim bozuk.çok düşük değil mi ya
Jel kullanırken beyaz tortular bi iki koyu kahve nokta geliyor ama normalmiş onlar sanırımBana da bant vermediler sabah jel aksam igne kullaniyordum
Aynı testten bende yaptım bugün 8.günüm birşey çıkmadı yapmak için yaptım aslında çünkü benim 3.gün embriyosu bugün kanda b-hcg salgılanmaya başlıyor çıkmaması gayet normalKızlar erken gebelik testlerinden kullanan varmı? Bir tane aldım bugün eczaneden, üzerinde ilişkiye girdikten 7 gün sonra kullanabilirsiniz yazıyor,%99 kesin sonuç diyor. Bugün 8. Günüm yapsammı beklesemmi diye düşünüyorum.
Canım bende ondan korktuğum için yapamadım zaten, doktor bana geçen pazar tutunmaya başlayacak demişti, 6 gün oldu tutunmaya başlayalı daha kana yeni yeni geçiyordur diye düşünüyorum. Sanırım pazarı bekliycem test için dalı günü de kan tahlili günüm zaten.Aynı testten bende yaptım bugün 8.günüm birşey çıkmadı yapmak için yaptım aslında çünkü benim 3.gün embriyosu bugün kanda b-hcg salgılanmaya başlıyor çıkmaması gayet normal
Ben bir daha yapmam artık çünkü idrar testinde çıkmayıp kanda pozitif gören çok var salı günü kan tahlilinde öğrenirim artık hayırlı haberler vermek nasip olsunCanım bende ondan korktuğum için yapamadım zaten, doktor bana geçen pazar tutunmaya başlayacak demişti, 6 gün oldu tutunmaya başlayalı daha kana yeni yeni geçiyordur diye düşünüyorum. Sanırım pazarı bekliycem test için dalı günü de kan tahlili günüm zaten.
Üçüncü gün transferinden snr evreler devam ediyor ya tutunmaya kadar aynen çıkmaması normal bence deAynı testten bende yaptım bugün 8.günüm birşey çıkmadı yapmak için yaptım aslında çünkü benim 3.gün embriyosu bugün kanda b-hcg salgılanmaya başlıyor çıkmaması gayet normal
cnm moralini hiç bozma önemli olan pozitifi görmüş olman ve artışın düzenli olması 10 ile başlamış 50 ile başlamış o hiç mühim değil.. inşallah güzel katlar onun için dua et üzme boşa kendiniKızlar benim de değerim 24 çıktı. .Çok moralim bozuk.çok düşük değil mi ya
Cnm dikkat et dinlen bolca..ins yükselecektir..tutunmus bebisin ama iyice yerlesmesi gerekiyo.. bu zamani tani ona ve sakin stres yapma iyi düşün iyi olsun herseyBenim 3. Gun embriyosu. .12. Gun değerim 24.doktor pazartesi testi yeniden yaptır belki az az yükselecektir dedi. Hayırlısı olsun bakalım
Eski tedavimdeki 3.gün embriyosuydu..kimyasal oldu..Kaçıncı gün embriyosuydu canım senin?