Allah razi olsun cnm ama suan hicbirsey teselli etmiyo beni çok kötüyüm..tedavi geçmişim baya kabarık artik tükendim sanırımCanım benim Allah emeklerinizi ve umutlarınızı boşa çıkarmasın inşallah. Umarım tez zamanda evladını kucağına alırsin
O da enteresan cnm yaa rabbimin hikmetinden sual olunmaz işte..hayirlisi demekten baska çaremiz yok sanırım ne kadar aglasak zirlasak da nasipten otesi yok tabagimizdaBilmiyorim cnm benim gecende ikiside tutunmustu birisi tüpüme birisi normsl iki embriyonyn olusturdugu hcg 11. Gün 13 tü 13 ile baslafi tüptekinin kalp atisi bile vardi yani cok garip ama oyle birsey yasadim
Benim internetim yoktu bakamadım bir türlü meraktan öldüm ama şimdi genel olarak negatif görünce çok üzüldüm ne söylesem bilemiyorum.. hiçbir söz yok sanki teselli edecek ama Rabbim inşaallah son kez bu negatifleri gösteriyordur bundan sonrası pozitif olur inşaallah.. Anneler hiçbir zaman pes etmez ablalarım sizler de ben de hepimiz anne adayıyız şimdiden pes etmek Yokdaha önce silkelenip toplandınız yeniden başladınız tekrar yapabilirsiniz. Ben inanıyorum
Pozitif alan ablalarım sizleri de tebrik ediyorum Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı evlatlar olsunlar inşaallah
Ben de sonunda adet oldum transfer tedavisindeyim inşaallah ayın 22-23 ü gibi transferim olcak Benim desizlerin kaçıncı denemeleriydi ? İlk olup pozitif alan var mı ?
AmiinnnnBenim ilk tüp bebek denememdi şimdilik pozitifRabbim sonunu da görmeyi nasip eder inşallah
AminAmiinnnnsağlıkla kucağınıza alın inşaallah darısı tez zamanda bizlerin başın sorun neydi peki ?
Hayırlısı olsun canım, keseyi ve kalp atımını görmekde nasip olur inşallah.Benim ilk tüp bebek denememdi şimdilik pozitifRabbim sonunu da görmeyi nasip eder inşallah
Sağolasın canım sabırla bekliyorumHayırlısı olsun canım, keseyi ve kalp atımını görmekde nasip olur inşallah.
Ilaclara devam ediyorum ama umudum bitti cnm :'(Sen yinede bırakma ilaçları allahdan ümit kesilmez.
Kaliteli embriyolar tutanamazsa neden tutunamadigina bakmak için rahimden parça alıyor. Başarısızlık yaşayanlar da biyopsi yapıyorlar geneldeDoktor niye biyopsi istedi ki canım
Rahim den parça alcak canımSenin icin de rabbim hayirlisini versin ins..Ne biyopsisi cnm
Allah im daha nelerle karsilacaz sen büyüksün rabbim ol de oluversin..sonra yine tup bebek mi deneniyo hemen bilgin var mi cnmRahim den parça alcak canım
Genelde bi çok defa kaliteli embriyo transfer edilip negatif alanlardan yapiyolar
Allah hayırlısıyla pozitifi göstersin canım. Benim daha bir haftam var ama umudum hiç yok. Hele bugün tamamen ümitsizliğe kapıldım neden bilmiyorum sanki olmamış gibi hissediyorumKızlar test günü yarın olan benden başka var mı? çok heyecanlıyım. .hepimiz için hayırlısı Allahtan
Ben varim cnm ama 2 gun önce 9.gün negatifti yarin 2. Kez kan vercem..hic umudum yok..ins rabbim sizin bebeklerimizi hayırlısıyla nasip etsinKızlar test günü yarın olan benden başka var mı? çok heyecanlıyım. .hepimiz için hayırlısı Allahtan
Benimde yarin cnm simdiye kadar hic baktirmadim hic bisey de hissetmedim cok korku doluyum bende. Pozitif hayali bile kuramiyorum Allah yardimcimiz olsun. Sabah kana gitmeden idrarda bakcam amaKızlar test günü yarın olan benden başka var mı? çok heyecanlıyım. .hepimiz için hayırlısı Allahtan
Tamda senin duygunda gecti benim bekleme surecim heyecanla basladim ama benimki 4. Belkide bundan kaynakli bi mutsuzluk var ustumdeAllah hayırlısıyla pozitifi göstersin canım. Benim daha bir haftam var ama umudum hiç yok. Hele bugün tamamen ümitsizliğe kapıldım neden bilmiyorum sanki olmamış gibi hissediyorumsen ne hissediyosun bir belirti var mı
Canimya kime ve neye gore negativ?deyer kac.ben ayri ayri hastanelerde verdim,ikisindede farkli cikdi.yarin diş gebelik testi verecemBen varim cnm ama 2 gun önce 9.gün negatifti yarin 2. Kez kan vercem..hic umudum yok..ins rabbim sizin bebeklerimizi hayırlısıyla nasip etsin
Canimya kime ve neye gore negativ?deyer kac.ben ayri ayri hastanelerde verdim,ikisindede farkli cikdi.yarin diş gebelik testi verecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?