127. Yazılara bak cnm, orda paylaştım test içerikleriniCanım yazını okudum belki bana da umut olur 4 tup tedavim var 1 tane si 6 haftalik kalp durması
Genetik ve pihtilasma testleri temiz
Bende sorun yok deniliyor eşimde hız ve morfoloji sorunu var.
Bu 10 li test dediğin nedir acaba
12. Gün yine yaptır canım. Belki de kana daha geçmemiştir. Doktorun ne diyor?Kizlar bugün 2 tane 5.gun blastokist transferimde 9.günüm ve kanda negatif çıktı..cok üzgünüm cok umutluyduk yine olmadi
Deyerlere bakildi.ama dun dedimya sağ tarafda sicaklik var bacagima vuruyo,uyuşuyor bacagim diye.bide fici başim donuyo kalkamiyorum ayaga.tansiyonu olcdum normal ama
Cuma tekrar yaptircam cnm ama deger 5-10 bisey ciksaydi umitlenirdim ama malesef..dr aradim hastalari var suan 1 saate musait olcak konuscaz..hrmsiremle konuştuk ilaclari birak ama cuma test yaptir yine de dedi.. bilmiyorum tüm umudum hevesim gitti12. Gün yine yaptır canım. Belki de kana daha geçmemiştir. Doktorun ne diyor?
Maşallah cnm Allah hayırlısıyla kucagina almayi da nasip etsinBen bugün tekrar test vermiştim 46 dan 138 çıkmışsevincimi sizle paylaşayım dedim kızlar
Amin inşallah canım. Bu topik uğurlu geldi bana. En yakın zamanda sizinde güzel sonuçlarınızı alırız inşallahMaşallah cnm Allah hayırlısıyla kucagina almayi da nasip etsin
hayırlı olsun canım.sag salim kucağına alısın inşaAllahBen bugün tekrar test vermiştim 46 dan 138 çıkmışsevincimi sizle paylaşayım dedim kızlar
Canimya bu 46 cikan transferin kacincigunu oluyo vede embrio 3 gunlukmuydu?benimki tenbelde ondan umut ariyorum :)Kızlar bende sonuç bekliyordum benim 46 çıkmış değerim doktorum şuan olumlu dedi
Cnm bence 11.gun yaptir yine benim 11. Gün kan degerim 13 cikmisti sonrasi devami geldi kese gorundu ama sonradn yok oldu. Belli olmaz bu islerKizlar bugün 2 tane 5.gun blastokist transferimde 9.günüm ve kanda negatif çıktı..cok üzgünüm cok umutluyduk yine olmadi
Canım 1 kasımda bende negatifi aldımKizlar bugün 2 tane 5.gun blastokist transferimde 9.günüm ve kanda negatif çıktı..cok üzgünüm cok umutluyduk yine olmadi
Bilmiyorum ki kuzum umutlanmali miyim dediklerine..ya öğleden beri icim çıktı..tutunsaydı az da olsa bisey çıkardıCnm bence 11.gun yaptir yine benim 11. Gün kan degerim 13 cikmisti sonrasi devami geldi kese gorundu ama sonradn yok oldu. Belli olmaz bu isler
Senin icin de rabbim hayirlisini versin ins..Ne biyopsisi cnmCanım 1 kasımda bende negatifi aldım
2 tane blast embriyo transfer edilmişti
Canını sıkma bunda da bir hayır vardır.
Benden doktorum biyopsi istedi
Doktor niye biyopsi istedi ki canımCanım 1 kasımda bende negatifi aldım
2 tane blast embriyo transfer edilmişti
Canını sıkma bunda da bir hayır vardır.
Benden doktorum biyopsi istedi
Bilmiyorim cnm benim gecende ikiside tutunmustu birisi tüpüme birisi normsl iki embriyonyn olusturdugu hcg 11. Gün 13 tü 13 ile baslafi tüptekinin kalp atisi bile vardi yani cok garip ama oyle birsey yasadimBilmiyorum ki kuzum umutlanmali miyim dediklerine..ya öğleden beri icim çıktı..tutunsaydı az da olsa bisey çıkardı
Canım benim Allah emeklerinizi ve umutlarınızı boşa çıkarmasın inşallah. Umarım tez zamanda evladını kucağına alırsinKizlar bugün 2 tane 5.gun blastokist transferimde 9.günüm ve kanda negatif çıktı..cok üzgünüm cok umutluyduk yine olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?