• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayında Tüp Bebek tedavisine başlayacaklar

Anladım canım, bize eşimde morfoloji sorunu var demişlerdi 1 kimyasal gebelik 1 de 9 haftalık kalp durması yaşadım. Son olaydan sonra doktorumu değiştim. Eşimin spermlerinde hüçbir sorun olmadığı ortaya çıktı. Kromozon analizi yaptık ikimizde temiz çıktık. Kanpıhtılaşma testleri yapıldı onlarda temiz çıktı en son 10 içerikli ayrı testler yapıldı ve bende 3 ü pozitif çıktı. Maalesef vucudum bebeği mikrop olarak algılıyor ve beslenmeyi kesiyor dolayısıyla düşükle sonuçlanıyor. Allahıma şükürler ki problemi buldular tedavisi var.
inşaAllah bu kimyasal olmaz.olursa bende bu kez seninkini yacam.galiba benim bunyede mikrop olarrak görüyo.musait olunca bana ozel mesaj bölümüne o testlerin adı ata bilirmisiniz zahmet olmazsa.bendee abimee sorarım verdimmi diye ,eyer vermediysem bu kkes onlarıda yapayım

inşaAllah bu kimyasal olmaz.olursa bende bu kez seninkini yacam.galiba benim bunyede mikrop olarrak görüyo.musait olunca bana ozel mesaj bölümüne o testlerin adı atarsınız bendee abimee sorarım verdimmi diye ,eyer vermediysem bu kkes onlarıda yapayım
Birazdan gönderirim sana canım. Abin doktor ama sende bu konunun içine dahil olmalısın, ne yapılmış ne edilmiş bilmen gerek. Ben bu test sonuçlarını normal dahiliye uzmanına gösterdim ve düşükle ilişkilendiremedi ne yazık ki. Herkes kendi dalında uzmanlaşır.

Cok gecmis olsun canim.kimyasal oldugunu nasil anladin.benimkide kimyasala benziyoda ondan soruyorum

Canım 9. günümde evde test yaptım pozitifti 2. çizgi baya görünürdü koyuydu ama sonraki gün tekrarladım önceki güne göre silikti çizgi aslında 24 saatte daha koyu çıkması gerekirdi ikiside sabah idrarıydı aynı saatti. 11.günümde kana gittim 13.7 çıktı günüme göre düşüktü yani. Demek ki ilk yaptığımda kanda daha yüksekmiş ben kanda biraz daha yükselsin giderim dedim ama öyle oldu iki gün sonra tekrar yaptırdığımda da 5 e düşmüştü zaten. Düşük değer olması sorun değil iki gün sonra katlarsa sorun yok canım

Gunaydin kizlar cok fena adet sancisiyla uyandim ara ara batmalar devam ediyo..bugün transferden sonra 8.günüm ins kotu seyler olmaz :KK43: dua edelim birbirimize
Benimde bugun 7. Gun hic bisi yok insan kafayi siyoriyor bisi olsa dert olmasa dert Allah acisin halimize

Acil yardim
Karnimda sag tarafda bi sicaklik var.bacagima dogru yayiliyo.nedeni ne ola bilir acaba?ilk kez duydugum bi his,dis gebelik yada bilmem ne ise...

Acil yardim
Karnimda sag tarafda bi sicaklik var.bacagima dogru yayiliyo.nedeni ne ola bilir acaba?ilk kez duydugum bi his,dis gebelik yada bilmem ne ise...
Canım durumunu merak ettim.doktoruna konuştun mu veya doktora gittin mi ..iyisindir inşallah

yok yarın erkenden gitem.oktor oylene kadar çalışıyor.ei başım dönüyo.tansıyonu olçdum normal ama
Canım yat dinlen bence. İki gündür çok yordun kendini sürekli düşünüyorsun olumsuz mesaj gönderme vücuduna. Elde değil insan kafaya takıyor evet ama her bünye farklı yükselecek belki boşuna kendini üzmüş olacaksın. benimde değerim senin gibi düşük yarın test vercem tekrar çok takmamaya çalışıyorum. Stres tedavimizi olumsuz etkiliyor kafanı dağıtmaya çalış :KK39:

Canım yat dinlen bence. İki gündür çok yordun kendini sürekli düşünüyorsun olumsuz mesaj gönderme vücuduna. Elde değil insan kafaya takıyor evet ama her bünye farklı yükselecek belki boşuna kendini üzmüş olacaksın. benimde değerim senin gibi düşük yarın test vercem tekrar çok takmamaya çalışıyorum. Stres tedavimizi olumsuz etkiliyor kafanı dağıtmaya çalış :KK39:
Canım bir önceki hamileliğimde 33 le başlamıştı değerim ve yükselmiştide çok güzel hatta 9. Haftaya kadar da ilerlemişti , benden kaynaklı problemlerden dolayı kaybettim bebeğimi. Senin değerin bence güzel hiç sıkıntıya sokma kendini.

Sana geniş çaplı testler yaptılarmı? Lupus antiogulan, antikardiyolopin vesayre? Aynı şeyi bende yaşadım sırf bakılmadı tahlillere diye 9 haftalık bebeğimin kalbi durdu.
canım
bana da özelden ya da burdan yaptırdığın testlerden bahseder misin?
benim de kimyasal gebelik ilk denemem

canım
bana da özelden ya da burdan yaptırdığın testlerden bahseder misin?
benim de kimyasal gebelik ilk denemem
Canım ekdeki testler yapıldı bana ayrıyetten kromozon analizide yapıldı eşime ve bana. Bende lupus antiogulan, beta2 glıkoprotein ve antikardiyolopin değerlerim yüksek çıktı. Buda bin düşük vakasında sadece 5 kişide görülürmüş. O da beni buldu.

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    26,3 KB · Görüntüleme: 46
  • image.jpeg
    image.jpeg
    39,9 KB · Görüntüleme: 54
  • image.jpeg
    image.jpeg
    27,7 KB · Görüntüleme: 51
Canım ekdeki testler yapıldı bana ayrıyetten kromozon analizide yapıldı eşime ve bana. Bende lupus antiogulan, beta2 glıkoprotein ve antikardiyolopin değerlerim yüksek çıktı. Buda bin düşük vakasında sadece 5 kişide görülürmüş. O da beni buldu.

canım dilerim Rabbim tez zamanda aradaki engelleri kaldırıp bebeğine kavuşturur seni de.
çok teşekkür ederim paylaşımın için

canım dilerim Rabbim tez zamanda aradaki engelleri kaldırıp bebeğine kavuşturur seni de.
çok teşekkür ederim paylaşımın için
Amin canım , hepimizin inşallah. Allahım hayırlısı neyse onu versin inşallah. Özelden atmadım burdan paylaştım ki görmek isteyen görebilsin test içeriklerni. Neyazık ki tüp bebeğe başlamadan önce bu testlere bakılmıyor, düşükle sonuçlanırsa daha derin araştırma yapıyor doktorlar.

Back