Canım özel bi yöntem uygulanmadı sadece klasik yöntemle en hareketli ve düzgün olan seçildi,ımsı düşünüyo bu sefer ve pgt perşembe kesinleşicek bakalım hesap kaç para gelicekMerhabalar canım. Daha öbceki denemelerinizde hangi sperm seçme yöntemini uyguladılar ??
İnşallah bu sefer pozitif olur balım. Özel sperm seçme yöntemleri bizim gibi morfolojik problemlerde başarı şansını arttırıyormuş. Ahh çok heycanlıyım araşturıyorum da araştırıyorum..Canım özel bi yöntem uygulanmadı sadece klasik yöntemle en hareketli ve düzgün olan seçildi,ımsı düşünüyo bu sefer ve pgt perşembe kesinleşicek bakalım hesap kaç para gelicek
3. Deneme ama hala arıyorum arıyorumİnşallah bu sefer pozitif olur balım. Özel sperm seçme yöntemleri bizim gibi morfolojik problemlerde başarı şansını arttırıyormuş. Ahh çok heycanlıyım araşturıyorum da araştırıyorum..
İnşallah canım inşallahh3. Deneme ama hala arıyorum arıyorumBu sefer olucak inşallah
Selinn Ankara'da mısın??
Selinn Ankara'da mısın??
Selinn Ankara'da mısın??
Hayırlı uğurlu olsun canım. Bende reglimi bekliyorum tedavi için. İğnelere başladın mı? Nerede yaptırıyosun bir deKızlar merhaba.. Ben tedaviye dün başladım yani 26 Eylül.. Bu ilk denemem çok çok heyecanlıyım.
Hayırlı uğurlu olsun canım. Bende reglimi bekliyorum tedavi için. İğnelere başladın mı? Nerede yaptırıyosun bir de
Hayırlı olsun canım İnşaAllah sağlıklı bir şekilde alırsın bebeğini kucağına
Tedavin hayırlı olsun canım inşallah güzel haberini paylasirsin buradan hepimiz seviniriz :)Teşekkür ederim canım :)
Tedavin hayırlı olsun canımTeşekkür ederim canım :)
Tedavin hayırlı olsun canım
Topiğimizde Ankara dan baya var galiba
Evet canımTeşekkür ederim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?