• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayında Tüp Bebek tedavisine başlayacaklar

Selamm kızlarrr bende adet olmayı bekliyorum bat 3 ekim 4 ekime randevu aldım ilk tüp bebek denemem olacak nasipse. Bu dondurulmuş embriyo olayı nedir? Benim bununla ilgili cok fazla bilgim yok.
CNm Benimde ekimde yumurtalar toplanacak sonra dondurulup kasımda transfer yapilack doktor dedi yumurta toplama sırasında rahim biraz yoruluyor o yüzden dondurup kasımda transferi gerceklestrcm

CNm Benimde ekimde yumurtalar toplanacak sonra dondurulup kasımda transfer yapilack doktor dedi yumurta toplama sırasında rahim biraz yoruluyor o yüzden dondurup kasımda transferi gerceklestrcm
Ozaman dondurulup sonraki ay transfer olması herzaman daha iyi galiba. Ay güzel haberlerini alırız inşallah canım

Ozaman dondurulup sonraki ay transfer olması herzaman daha iyi galiba. Ay güzel haberlerini alırız inşallah canım
Aminnn insallah kuzum ya. Bn netten çok araştırdım canm ilk ay transfer olup tutanda çok fazla ama benim doktorum öyle uygun gördü

MERHABALAR
bende ekimin ortalarında tedaviye başlayacağım Allah izin verirse bu aralar çok pozitifim Allah bozmasın inşallah burdan iyi haberlerimizi paylaşırız.

MERHABALAR
bende ekimin ortalarında tedaviye başlayacağım Allah izin verirse bu aralar çok pozitifim Allah bozmasın inşallah burdan iyi haberlerimizi paylaşırız.
İnşallah balımm. Bizde ekimin 2.yarısı gibi başlıcaz sanırım ayın 14 ünde doktorla görüşmeye gideceğiz bakalım. Çok heycanlıyım ;)

İnşallah balımm. Bizde ekimin 2.yarısı gibi başlıcaz sanırım ayın 14 ünde doktorla görüşmeye gideceğiz bakalım. Çok heycanlıyım :KK66:
benim tarih tam belli değil hesaplarıma göre cuma adet olmam lazım ama doktor lucrin geciktirebilir dedi bakalım artık.

Kızlar peki doktor size simdi kullanmanız icin herhangi bi ilaç verdi mi vitamin vs

Ben şuan sadece folik asit kullanıyorum sende kullan bence gebelikten en az 3 ay önce başlanılmalı

Ben şuan sadece folik asit kullanıyorum sende kullan bence gebelikten en az 3 ay önce başlanılmalı
Ben de inofolic kullanıyorum yanısıra elevit kullanıyodum ama internette bi dönem domuz jelatini içerdiğini okuduğum için bıraktım..onun yerine decavit alıcam..

Kızlar peki doktor size simdi kullanmanız icin herhangi bi ilaç verdi mi vitamin vs
tedaviyi yapacak doktora bağlı ben ilk fulya bahçeciye gitmiştim orda bana omega 3, arjinin, decavit, d vitamini b12 selenyum( haşimoto hastasıyım) ve folik asiti tavsiye etmişti. yeni doktorum sadece folik asit verdi. zeynep kamil hiç bişey vermemişti.:oha:

tedaviyi yapacak doktora bağlı ben ilk fulya bahçeciye gitmiştim orda bana omega 3, arjinin, decavit, d vitamini b12 selenyum( haşimoto hastasıyım) ve folik asiti tavsiye etmişti. yeni doktorum sadece folik asit verdi. zeynep kamil hiç bişey vermemişti.:oha:
Bende Fulya'da muayene oldum canm

Back