• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayında Tüp Bebek tedavisine başlayacaklar

Benim eşimin kilo problemi vardı bundan bir sene önce tam de bugün ameliyat tüp mide ameliyatı oldu.. şimdi tedaviye başlayacağız.. azo spermdi o zamanlar..şimdi hem canlı hem de hareketli sperm mevcut..
Anladım canım hayırlısı ile inşallah bizim de 2 milyon sperm morfoloji 1 . Bu değerlerle nasıl olcak bilmiyom

Destek oluruz burdan birbirimize.. insan ihtiyaç duyuyor.. genelde ilki tutmaz diyorlar.. o yüzden kafam karışık benim biraz.. ve tedavi nasıl geçecek diye endişeleniyorum.. sürekli yatmak mı gerekir yoksa günlük hayata devam mı olur bilemiyorum..

Destek oluruz burdan birbirimize.. insan ihtiyaç duyuyor.. genelde ilki tutmaz diyorlar.. o yüzden kafam karışık benim biraz.. ve tedavi nasıl geçecek diye endişeleniyorum.. sürekli yatmak mı gerekir yoksa günlük hayata devam mı olur bilemiyorum..
Bende öyle duydum ilki pek tutmuyor diye ama tutan da var nasip kısmet artık . Kimi yatıyor kimi normal hayata devam ediyor. Bilmiyorum napcaz çalışan biriyim bende bakalım doktor ne derse artik

Ben de ekim ayında başlayacağım. 5 aylık evliyim. 22 yaşındayım. Eşimde morfoloji ve hız sorunu var. Bend şimdilik herhangi bir sıkıntı yok. Bursa’da başlıcam tedavime. Herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Ben de ekim ayında başlayacağım. 5 aylık evliyim. 22 yaşındayım. Eşimde morfoloji ve hız sorunu var. Bend şimdilik herhangi bir sıkıntı yok. Bursa’da başlıcam tedavime. Herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Hayırlı olsun canım

Merhaba kızlar bende ekim ayını bekleyenlerdenim hayırlısıyla 2.denememiz olacak bende ve esimde sorun görünmüyor 17 yumurta toplandı 3 tane 2.kalite aslında pekte bölünmüş hücreli olmayan embriyolar transfer edildi ve sonucun negatif olacağını en baştan biliyorduk donmus embriyoda kalmadı fakat doktorum bu sefer daha az yumurta geliştirip güzel yumurtalar ve embriyo elde etmek için daha az dozda iğne ve ilaçla devam edicek inşallah 2.de benimde mucizem bana gelir ve sizlerinde bu yolda emeklerini boşa cikarmasin rabbim, hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah , bu yolda birbirimize destek olalım ve güzel haberlerle burada beraber sevinelim inşallah :)

Merhab
Merhaba kızlar bende ekim ayını bekleyenlerdenim hayırlısıyla 2.denememiz olacak bende ve esimde sorun görünmüyor 17 yumurta toplandı 3 tane 2.kalite aslında pekte bölünmüş hücreli olmayan embriyolar transfer edildi ve sonucun negatif olacağını en baştan biliyorduk donmus embriyoda kalmadı fakat doktorum bu sefer daha az yumurta geliştirip güzel yumurtalar ve embriyo elde etmek için daha az dozda iğne ve ilaçla devam edicek inşallah 2.de benimde mucizem bana gelir ve sizlerinde bu yolda emeklerini boşa cikarmasin rabbim, hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah , bu yolda birbirimize destek olalım ve güzel haberlerle burada beraber sevinelim inşallah :)[/QUOTE
Bilmiyorum yine de tedirgin oluyor insan canım Allah büyük vakti zamanı gelmiş ise olur inşallah
sen kaç yaşındasın?

O hiç belli olmaz canım burda ilkinde hamile kalan çok biride benim malesef düşük olmuştu ama

Kızlar adet oldum perşembe gidiyorum doktora,ilaçlara başlıyoruz hadi bismillah...En Büyük TÜRKİYEödüm kopuyor bu 3.denemem...

Back