• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayında Tüp Bebek tedavisine başlayacaklar

Merhabalar canım. Daha öbceki denemelerinizde hangi sperm seçme yöntemini uyguladılar ??
Canım özel bi yöntem uygulanmadı sadece klasik yöntemle en hareketli ve düzgün olan seçildi,ımsı düşünüyo bu sefer ve pgt perşembe kesinleşicek bakalım hesap kaç para gelicek ☺️

Canım özel bi yöntem uygulanmadı sadece klasik yöntemle en hareketli ve düzgün olan seçildi,ımsı düşünüyo bu sefer ve pgt perşembe kesinleşicek bakalım hesap kaç para gelicek ☺️
İnşallah bu sefer pozitif olur balım. Özel sperm seçme yöntemleri bizim gibi morfolojik problemlerde başarı şansını arttırıyormuş. Ahh çok heycanlıyım araşturıyorum da araştırıyorum.. ;)

İnşallah bu sefer pozitif olur balım. Özel sperm seçme yöntemleri bizim gibi morfolojik problemlerde başarı şansını arttırıyormuş. Ahh çok heycanlıyım araşturıyorum da araştırıyorum.. :KK66:
3. Deneme ama hala arıyorum arıyorum☺️☺️Bu sefer olucak inşallah

Kızlar merhaba.. Ben tedaviye dün başladım yani 26 Eylül.. Bu ilk denemem çok çok heyecanlıyım.

Hadi bakalım hayırlısıyla güzel hberlerini de paylaş bizimle :)

Kızlar Bnde ekim adetimle birlikte başlıcam tedaviye. 26 yaşındayım 1 yıllık evliyim eşimde sperm sayısında dusukluk var. Ben tedavimi İstanbul Fulya'da yapicm hem çok gerginim hemde çok heyecanlıyım rüyalarıma bile giriyor artık rabbim herkes hakkında en hayırlısını versin insallah

Bende ekim ayinda baslicam tedaviye kizlar insallah ama adetim ne zaman gelecek kestiremiyorum tabi polikistikover oldugu icin

Arkadaslar bende ekimde basliycam insallah ama adetim ne zaman kestiremiyorum polikistikover oldugu için

Selamm kızlarrr bende adet olmayı bekliyorum bat 3 ekim 4 ekime randevu aldım ilk tüp bebek denemem olacak nasipse. Bu dondurulmuş embriyo olayı nedir? Benim bununla ilgili cok fazla bilgim yok.

Back