• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayında Tüp Bebek tedavisine başlayacaklar

Kızlar eşinde morfoloji %1 ileri hareket düşük olan ve kendiliğinden hamile olan var mı hiç?8 yıllık evliyim hiç doğal hamilelik olmadı,merakediyorum...

Işte ona nasip diyoruz canım :) vakit geldiyse en kötü embriyo bile tutar eğer vakit gelmediyse en iyi embriyoyla bile tutmaz . Allah istiycek gerisi hikaye
Aynen öle canım ilk 2 transferimdede çok iyi kalite embriyoydu,rahim hazırdı era bile oldu,olmayınca olamadı malesef benle birlikte 3 gün orta kalite olan arkadaşlarım şu an 30.haftadalar...nasipden öte yol olmuyor..

Daha önce tedavi olanlara bişey sorucam. Çift embriyo transfer ettirmek bizim tercihimiz mi? Diyelimki kaliteli eöbriyom var elimde istediğimde çift transfer ediliyor mu?

Daha önce tedavi olanlara bişey sorucam. Çift embriyo transfer ettirmek bizim tercihimiz mi? Diyelimki kaliteli eöbriyom var elimde istediğimde çift transfer ediliyor mu?
Canım kendi tercihin olmuyor sıkı denetim var 2 başarısız denemeden sonra yaşa bakmadan çift transfer oluyo.Ama bazı merkezler el altından yapıyolar bazen hastanın özel durumundan dolayı yapıyolar.Benim bu denememde eğer pgt den sağlam gelen olursa 2 transfer olacak...Bide yaş durumu var tabi 34 üm ben

Yaa öyle mi? Çift embriyoda şans daha yüksek ama. Hemde ikizz en çok istediğim şeyyy :) neyse hayırlısı ile sağlıklı bi tane olsun da ikizin de çok değilim

Bende adetimle birlikte estrofem kullanmaya başlamıştım ama olmadı. bu ay başka bi ilaç verdi onu denicez bakalım.

evet rahim kalınlaştırmak için. Adetimle birlikte ben estrofem kullanmıştım ama olmadı şimdi ise climara flaster verdi ona başlıcam adetle birlikte. İnşallah bu sefer olur ya. İğne dediğin ne bilmiyorum ama benim clexane iğne kullanmam gerekiyor çünkü kan pıhtılaşması var bende

anladım canım iğne derken bende bilmiyorum neyi kastetti doktor, opu sonrası gelecek ay adetinde haber ver ilaç olarak hap başlatıcam sana bu sefer iğne kullanmıcaksın dedi. inş. canım bi sıkıntı olmazda transferimizi oluruz ekim ayında. hakkında hayırlısı olsun

13 iyi bi rakam demi :) benimde 1 hafta önce kontrolumde sağda 13 solda 14 yumurta saymisti

doktorun dediğine göre 13 iyi canım. maşallah senin sayı benden çok çok fazla . inş. hepsi kalitelidir. çünkü önemli olan sayısı değil kalitesi diye biliyorum.

Kızlar kaç tane yumurta olması lazım transferin gerçekleşmesi için.. bide benim ilk ve çok heyecanlıyım .. süreç nasıl geçecek hiç bilmiyorum... daha önce deneyen arkadaşlar tavsiye ve süreç hakkında bilgi verebilirler mi..

Kızlar kaç tane yumurta olması lazım transferin gerçekleşmesi için.. bide benim ilk ve çok heyecanlıyım .. süreç nasıl geçecek hiç bilmiyorum... daha önce deneyen arkadaşlar tavsiye ve süreç hakkında bilgi verebilirler mi..
Walla çok yumurta da iyi bişey değilmiş ben onu öğrendim 30 a yakın yumurtam oldu pkoda yok bende 17 tanesi işleme alındı ama hiçbiri ise yaramadı çöp oldu şimdi daha az yumurta kaliteli embriyo elde etmeye çalışacak doktorum sayıya takılma derim önemli olan tek şey kaliteli olmaları arkadaşım , inşallah güzel sonuçlar alırsın ve alırız hepimiz

Ben doktorumu değiştirmedim canım,baştan beri aynı hoca ile yola devamediyorum.Güvendiğim ve çok sevdiğim bir hoca...medicana ankrada Osman Denizhan Özgün
Merhabalar canım. Daha öbceki denemelerinizde hangi sperm seçme yöntemini uyguladılar ??

Merhaba arkadaşlar ;) Bizim de 2 yıla yakındır olmuyo bebeğimiz. Bende pco var eşimin de morfolojisi %2 maalesef. Ekim ayında öngörüşmeye gideceğiz doktora bakalım. Mikrochip isteyeceğim doktprdan. Umarım herşey yolunda girer hepimiz için. Çok heycanlıyım. İlk denememiz olacak bizim. Buradan pozitifleri paylaşırız inşallah ;)

İnşaAllah canım.. herkesin istediği gibi olur herşey.. hayırlısı ne ise o olsun hakkımızda.. ben devlet hastanesinde deneyeceğim.. acaba ne kadar tutar ilaçlar ve hastane masrafları

Ben de ekim ayında başlayacağım. 5 aylık evliyim. 22 yaşındayım. Eşimde morfoloji ve hız sorunu var. Bend şimdilik herhangi bir sıkıntı yok. Bursa’da başlıcam tedavime. Herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Selinn Ankara'da mısın??

Back