Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Işte ona nasip diyoruz canım :) vakit geldiyse en kötü embriyo bile tutar eğer vakit gelmediyse en iyi embriyoyla bile tutmaz . Allah istiycek gerisi hikayeBen anlayamıyorum bi problem yoksa nasıl olamıyor canım
Aynen öle canım ilk 2 transferimdede çok iyi kalite embriyoydu,rahim hazırdı era bile oldu,olmayınca olamadı malesef benle birlikte 3 gün orta kalite olan arkadaşlarım şu an 30.haftadalar...nasipden öte yol olmuyor..Işte ona nasip diyoruz canım :) vakit geldiyse en kötü embriyo bile tutar eğer vakit gelmediyse en iyi embriyoyla bile tutmaz . Allah istiycek gerisi hikaye
Canım kendi tercihin olmuyor sıkı denetim var 2 başarısız denemeden sonra yaşa bakmadan çift transfer oluyo.Ama bazı merkezler el altından yapıyolar bazen hastanın özel durumundan dolayı yapıyolar.Benim bu denememde eğer pgt den sağlam gelen olursa 2 transfer olacak...Bide yaş durumu var tabi 34 üm benDaha önce tedavi olanlara bişey sorucam. Çift embriyo transfer ettirmek bizim tercihimiz mi? Diyelimki kaliteli eöbriyom var elimde istediğimde çift transfer ediliyor mu?
13 iyi bi rakam demi :) benimde 1 hafta önce kontrolumde sağda 13 solda 14 yumurta saymisti13 toplandı. 11 ‘i 5.güne doğru devam ediyor. Yarın kesin sonuç belli olucak bende ondan raz heyecanlıyım :)
Doğru diyon canım valla Allah biliyor artikIşte ona nasip diyoruz canım :) vakit geldiyse en kötü embriyo bile tutar eğer vakit gelmediyse en iyi embriyoyla bile tutmaz . Allah istiycek gerisi hikaye
Bende adetimle birlikte estrofem kullanmaya başlamıştım ama olmadı. bu ay başka bi ilaç verdi onu denicez bakalım.
evet rahim kalınlaştırmak için. Adetimle birlikte ben estrofem kullanmıştım ama olmadı şimdi ise climara flaster verdi ona başlıcam adetle birlikte. İnşallah bu sefer olur ya. İğne dediğin ne bilmiyorum ama benim clexane iğne kullanmam gerekiyor çünkü kan pıhtılaşması var bende
13 iyi bi rakam demi :) benimde 1 hafta önce kontrolumde sağda 13 solda 14 yumurta saymisti
Arkadaşlar bişey soracağım.. opu ne demek..
Evet canım kalitesi önemli bakalım artıkdoktorun dediğine göre 13 iyi canım. maşallah senin sayı benden çok çok fazla . inş. hepsi kalitelidir. çünkü önemli olan sayısı değil kalitesi diye biliyorum.
Walla çok yumurta da iyi bişey değilmiş ben onu öğrendim 30 a yakın yumurtam oldu pkoda yok bende 17 tanesi işleme alındı ama hiçbiri ise yaramadı çöp oldu şimdi daha az yumurta kaliteli embriyo elde etmeye çalışacak doktorum sayıya takılma derim önemli olan tek şey kaliteli olmaları arkadaşım , inşallah güzel sonuçlar alırsın ve alırız hepimizKızlar kaç tane yumurta olması lazım transferin gerçekleşmesi için.. bide benim ilk ve çok heyecanlıyım .. süreç nasıl geçecek hiç bilmiyorum... daha önce deneyen arkadaşlar tavsiye ve süreç hakkında bilgi verebilirler mi..
Merhabalar canım. Daha öbceki denemelerinizde hangi sperm seçme yöntemini uyguladılar ??Ben doktorumu değiştirmedim canım,baştan beri aynı hoca ile yola devamediyorum.Güvendiğim ve çok sevdiğim bir hoca...medicana ankrada Osman Denizhan Özgün
Selinn Ankara'da mısın??Ben de ekim ayında başlayacağım. 5 aylık evliyim. 22 yaşındayım. Eşimde morfoloji ve hız sorunu var. Bend şimdilik herhangi bir sıkıntı yok. Bursa’da başlıcam tedavime. Herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah.