• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayında Tüp Bebek tedavisine başlayacaklar

Hayırlısı olsun benimde bugün oldu transferim hakkımızda hayırlısı rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın güzel haberler vermek nasip olsun hepimize
Hayırlı olsun canım Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın. Bende transfer için adetimi bekliyorum bat 18 kasım. adetin kaçıncı günü transferin oldu

Şimdiye kadar olurdu aslında, doktorun temkinli davranmak istemiş olabilir. Fakat kontrollüde devam edebilirdi transfer bu ay isteniyorsa.
Birde şu var ki, fazla folikül toplandıysa 1-2 regl dönemi dinlenmen daha mantıklı. Bünyen kendini toparlamış olur.
Dr um 2 adet sonrası transfer yapıcağını söyledi.saol canım

Yaaa neden iptal edildi ohss falan mı senin çatlamaya yakın yumurtan vardı sanırsam
2 yumurta için sana bu kadar masraf yaptiramam doğal olsun istiyorum ama 2 yumurtayla değil 10 12 yumurta istiyorum dedi doktor, 2 yumurta olgun diğerleri küçüktü diğerleri yetişmez büyükler çatlar hiç olur boşuna yapmayalım dedi çok seviyorum ben bu adamı sağolsun

Bana 4. Gün embriyosu transfer edildi. 23 ekimde teansfer oldu bugün transfer sonrası 10. Gün

Belki henüz idrara geçmedi hcg lütfen moralini bozma yarın kan testi yapsan çıkar zaten sende rahatlarsin ve inşallah bebisin seninledir kuzum

2 yumurta için sana bu kadar masraf yaptiramam doğal olsun istiyorum ama 2 yumurtayla değil 10 12 yumurta istiyorum dedi doktor, 2 yumurta olgun diğerleri küçüktü diğerleri yetişmez büyükler çatlar hiç olur boşuna yapmayalım dedi çok seviyorum ben bu adamı sağolsun

Şimdi ne olacak peki adeti bekliyip önümüzdeki ay tekrardan mı deneyeceksin. Allah en hayırlı zamanda sana bebeğini verir umarım canım.

Belki henüz idrara geçmedi hcg lütfen moralini bozma yarın kan testi yapsan çıkar zaten sende rahatlarsin ve inşallah bebisin seninledir kuzum
Şimdi ne olacak peki adeti bekliyip önümüzdeki ay tekrardan mı deneyeceksin. Allah en hayırlı zamanda sana bebeğini verir umarım canım.

Bende sakinleşince öyle düşündüm yarın zaten test günüm sabah 10:00 gibi gidip kan vereceğim.

Bende sakinleşince öyle düşündüm yarın zaten test günüm sabah 10:00 gibi gidip kan vereceğim.
yastun yastun insallah yarin kan da kesin cikar pozirifi alirsi . idrarda moralini bozma ayrica sabah idrariyla yapman gerekti. İs yerinde gunduz idrariyla cikmamasi cok normal.

Hayırlısı olsun benimde bugün oldu transferim hakkımızda hayırlısı rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın güzel haberler vermek nasip olsun hepimize
Hadi hayırlı olsun canım, Bekleme sürecinde sabır ve kolaylıklar diliyorum. :KK200::KK19:

Şimdi önümüzdeki aya mı ertelendi tedavin?

Kızlar dayanamadım bugün işyerinde 5 tl lik kan testlerinden yaptım negatif çıktı çok moralim bozuldu keşke yapmasaydım....
Canım bozma moralini lütfen bende bu yüzden yapmak istemedim çünkü kana geç geçebiliyor hcg hormonu kan ver hayırlısı ile onda pozitif olur inşallah kendini uzme güzel haberlerini bekliyoruz :KK19:

selam kızlar
bugün transferin 7. günü bitti
pazartesi test günüm
öncesinde kan yada idrar yapsam mı?
ne tavsiye edersiniz?
gün yaklaştıkça bir duygusallık ki sormayın :)
Yok canim ya hic bisey yapma evde.ben yarin 10 olacak,ama evde 3 test yaptim birsey cikmadi diye moralim bozuk .hic ilaclari icesim bile gelmiyor.

selam kızlar
pazartesi test günüm
ne tavsiye edersiniz?
Bende de aynısı vardı. Ben dayanamayıp idrar testi yaptım sonucu negatif görünce çok üzüldüm ve moralim bozuldu. Tavsiye istersrn test gününden önce bakma... sonuçta sayılı gün geçiyor...

selam kızlar
pazartesi test günüm
ne tavsiye edersiniz?
Yapmayin arkadaslar ben gecenki nde 10. Gün idrar testi yaptim negatif cikti moral bozuldu hickira hickira agladim 12. Gün kanda cikti ama dis gebelik oldu. Rahim kasilirsada dis gebelik olur dediler sonrasinda hep uzuldum agladiyip kendimi paraladigim icinmi oyle oldu diye. Tam gununde yapin birden artiyor bu deger

Back