Bu arada sağlıkla kucağına alırsın inşaallahAaaa hamilesini o zaman
Peki her gün test yapıp pozitif mi diye bekliyoruz 8.gün bakılabiliyor mu
inşaaşlah bir dahaki testimiz 1000 lerde olur ve gerçekten mutluluktan akar yaşlarımızOnu bende yaşadım canım, sonrası hüsran.
Benimki de tüm tüp bebek merkezlerine öyle bakıyordu yeni yeni silindi algısı ben çok araştırdım herkes dönüp dolaşıp oraya gelmişti sanki hep yorumlarda ve gerçekten içime sindi çok şükür inşaallah olumlu olursa daha da muhteşem olcakEşime kalsa bekleyelim olur modunda zar zor ikna ettim ve her seferinde ara verdim psikolojik olarak dinlenmem gerekiyordu embriyo yu istediğimiz yere götürebiliriz tabiki ama ben o merkeze tekrar gitmek istemedim doktor değil ticaret hane o yüzden canım benim inşallah hepimizin yüzü güler
Valla ben 7.gün idrar testinde silik görmüştüm. 8.günde idrarda silik görünce kan testi verdim 28 çıktı. Ama doktorum önemsemedi. Önemli olan 12.gün değeri dedi. Çok şükür katlamıştı. Benim idrara erken çıkıyor. İlk bebekten biliyorum o yüzden test yapacaksanız moralinizi bozmasına izin vermeyin. Çoğu kişinin idrara geç geçiyor.Aaaa hamilesini o zaman
Peki her gün test yapıp pozitif mi diye bekliyoruz 8.gün bakılabiliyor mu
Inşallah canım benim rabbim kalbine göre versin aminBenimki de tüm tüp bebek merkezlerine öyle bakıyordu yeni yeni silindi algısı ben çok araştırdım herkes dönüp dolaşıp oraya gelmişti sanki hep yorumlarda ve gerçekten içime sindi çok şükür inşaallah olumlu olursa daha da muhteşem olcak
Valla bende yapmak çok istiyorum ama tutucam kendimi yoksa moralim bozulur hem pazartesiye ne kaldı kiValla ben 7.gün idrar testinde silik görmüştüm. 8.günde idrarda silik görünce kan testi verdim 28 çıktı. Ama doktorum önemsemedi. Önemli olan 12.gün değeri dedi. Çok şükür katlamıştı. Benim idrara erken çıkıyor. İlk bebekten biliyorum o yüzden test yapacaksanız moralinizi bozmasına izin vermeyin. Çoğu kişinin idrara geç geçiyor.
Amin canim.Çok geçmiş olsun canım umarım bu sefer bebeğine kavuşursun...
Valla ben 7.gün idrar testinde silik görmüştüm. 8.günde idrarda silik görünce kan testi verdim 28 çıktı. Ama doktorum önemsemedi. Önemli olan 12.gün değeri dedi. Çok şükür katlamıştı. Benim idrara erken çıkıyor. İlk bebekten biliyorum o yüzden test yapacaksanız moralinizi bozmasına izin vermeyin. Çoğu kişinin idrara geç geçiyor.
Ben de tutayım diyorum totem yapayım ama yok hiç zannetmiyorumValla bende yapmak çok istiyorum ama tutucam kendimi yoksa moralim bozulur hem pazartesiye ne kaldı ki
İnşallah canıminşaaşlah bir dahaki testimiz 1000 lerde olur ve gerçekten mutluluktan akar yaşlarımız
Bazı arkadaşlarda catlatma iğnesi uygulamislar. Benim tedavi de yoktu canimO zaman yumurtalama takibinde çatlatma iğnesi veriyorlar ya 10 güne kadar sıfırlanıyor tüp bebekte böyle bir şey yok tuttuğu zaman çıkıyor zaten öyle mi
Bazı arkadaşlarda catlatma iğnesi uygulamislar. Benim tedavi de yoktu canim
Benim dondurulmuş tedavimde de çatlatma iğnesi yoktu. Ama uygulanan arkadaşları okudum bazı topiklerde.O zaman yumurtalama takibinde çatlatma iğnesi veriyorlar ya 10 güne kadar sıfırlanıyor tüp bebekte böyle bir şey yok tuttuğu zaman çıkıyor zaten öyle mi
Kader kismet cnm bu isler. Canini sıkma sıktikca daha zararli bünyemize.Ak koyun kara koyun yarın belli olucak bakalim :) aslında yumurta oluyor oluyor ama yaştan mi nedir kalite düşük oldu 18 yumurtadan biride mi olmaz diyorsun ama olmayınca olmuyor ışte
Olursa haberim olur o zaman heralde ama inşaallah olmaz o zamanBazı arkadaşlarda catlatma iğnesi uygulamislar. Benim tedavi de yoktu canim
Gerçekten kısmet diye bir şey var zor kabullenmesi insanoğlu işte sabırsız oluyoruz herşey bizim kontrolümüzde kalsın diye çabalıyoruz ama yok işte öyle olmuyorKader kismet cnm bu isler. Canini sıkma sıktikca daha zararli bünyemize.
Bugun bi topikte okudum kadinin tam rakami hatirlayamadim 15 miydi neydi yumurta toplanmis son güne 1 tane kalmis onu transfer ediyorlar oda bölünüp ikiz oluyor kismet işte Masallah
Umudumu yitirmek istemiyorum çünkü oda yok olursa tutunacak dal kalmaz rabbim en iyisini bilir inşallah güzel sonuçlar alırız hepimizKader kismet cnm bu isler. Canini sıkma sıktikca daha zararli bünyemize.
Bugun bi topikte okudum kadinin tam rakami hatirlayamadim 15 miydi neydi yumurta toplanmis son güne 1 tane kalmis onu transfer ediyorlar oda bölünüp ikiz oluyor kismet işte Masallah
Mutlaka bir sebebi vardır inşallah bir dahaki ay sizin için daha güzel olacak böyle düşünüp teselli bulalım :) zor yollardan geçiyoruz Allah yardımcımız olsunÖncelikle hepimize geçmiş olsun arkadaşlar. Bende kendimi kötü hissetmiştim. İki defa bişey sordum burda ve kimse cevap vermedi. Allah hepimizin yardımcısı olsun .. Benimde ilk denemem olacaktı ki bu ay ertelemek zorunda kaldık .Doktorum sadece 5 günlük izin aldı o da benim tedavimin başlayacağı zamana denk geldi ve erteledik diğer aya vardır Rabbimin bir bildiği diyerek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?