• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayında Tüp Bebek tedavisine başlayacaklar

Evet adetimi bekliyorum ama neler yaptınız nelerle karşılaşabilirim bilmiyorum ilk çünkü bir de bu sürece çok odaklanmak iyi değil deniyor nasıl uzaklaşabilirim ki :KK17:
Canım kısaca anlatayım 3 senedir evliyim ilk aşılama yaptım negatif 2. Tüp 3.gun emriyosu evime yakın diye eşimin ısrarıyla istemediğim bir doktara gittim tabiki oda negatif bide o yere tekrar gitmek zorunda kaldım çünkü 2 tane orta kalite dondurulmusum vardı doktorum onları da istedi ben onlardan çoktan umudu kesmiştim ve onlar gelişim göstermedi 10 yumurta toplandı 7 si döllendi sadece 1 tanesi 5. Güne ulaştı ve taranfer edildi sonuç bekliyorum bakalım rabbim ol derse olur olmazsa dinlenip 3. Tüp yapicam biraz uzun oldu kusura bakma:işsiz::KK60:

Onu herkes söylüyor. Ama uygulayanına denk gelmedim. Ben sürece başladığım ilk günden bu yana aynı merak ve sabırsızlık içerisindeyim. Hatta tüp bebeği geç evlendiğim günden bu yana aylar döngüden ibaret, ovulasyon testi değerlendir. Hamilelik testi negatif. Adet sonra sil baştan umursamıyorum diyen üstadımdır:KK70:
Bunu kabullenen ilk insanla karşılaştım Aman Allah ım:KK73: ben de bende mi sorun var diyordum :KK36::KK74:

Vallah dogru.ben birinci denemede 6 tane yumurta oldu onun 3 dollendi ikisi yalnis bolundu bir tanesi kaldi o da gec bolunduyunden negativ oldu.ikincide 12 yumurtadan yalnzca 3 dollendi onunda biri birazcik tenbelmis.dondurmaga hic birinde kalmiyor malesef.bide kanser tedavisi atlatdim ,bu seferkinde doktor yine kanser tehlikesi var dedi.oyuzden bu son şansim.tutmazsa diye delirecem.hamişler ne olur bizim icinde dua edin:anneadayı:
Çok geçmiş olsun canım umarım bu sefer bebeğine kavuşursun...

Vallah dogru.ben birinci denemede 6 tane yumurta oldu onun 3 dollendi ikisi yalnis bolundu bir tanesi kaldi o da gec bolunduyunden negativ oldu.ikincide 12 yumurtadan yalnzca 3 dollendi onunda biri birazcik tenbelmis.dondurmaga hic birinde kalmiyor malesef.bide kanser tedavisi atlatdim ,bu seferkinde doktor yine kanser tehlikesi var dedi.oyuzden bu son şansim.tutmazsa diye delirecem.hamişler ne olur bizim icinde dua edin:anneadayı:
Çok geçmiş olsun hepimizin sınavı ne zor allahım ya sen kolaylastir ve inşallah bu tedaviyle bebisin sana gelir çok dua edicem

Hamile değilim ama Rabbim inşaallah sağlıklı ve hayırlı bir evlat versin inşaallah tüm bu uğurda çaba sarf edenlere dua ediyorum hep :dua:

Canım kısaca anlatayım 3 senedir evliyim ilk aşılama yaptım negatif 2. Tüp 3.gun emriyosu evime yakın diye eşimin ısrarıyla istemediğim bir doktara gittim tabiki oda negatif bide o yere tekrar gitmek zorunda kaldım çünkü 2 tane orta kalite dondurulmusum vardı doktorum onları da istedi ben onlardan çoktan umudu kesmiştim ve onlar gelişim göstermedi 10 yumurta toplandı 7 si döllendi sadece 1 tanesi 5. Güne ulaştı ve taranfer edildi sonuç bekliyorum bakalım rabbim ol derse olur olmazsa dinlenip 3. Tüp yapicam biraz uzun oldu kusura bakma:işsiz::KK60:
3 yıllık evli olup bu kadar deneme ilk defa duydum ama embriyoyu istediğiniz yere taşıyamıyor muydunuz öyle şeyler okumuştum sanırım bu arada inşaallah bu sefer yüzünüz Güler hepiniz birden teyze olduğumu söylersiniz :anneadayı::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Rabbim imtihanını kolay eylesin canım.❤️

Bedeninin, yumurtalığının ve doktorunun etkisi oluyor tüm yaşananlarda. Opu yapılmıştı sende yanlış hatırlamıyorsam, regl için söktürücü ilaç vermişti drun.
İlk reglinde mi başlanacak ya da sonrakinde mi onu bilmiyorum. Normali 2. regl ile başlamak.
Ben dondurulmuş embriyo transferinin nasıl süreçte olduğunu anlatayım.
Reglin 2. günü doktoruma gittim, vajinal ultrasonla ne olur ne olmaz diye yumurtalıklarım ve foliküllerimi kontrolle başladı. Doktorum rahim ve bedenim dinlenmiş olduğundan tekrar yumurta geliştirici tedaviye gerek duymadı. Hazırda olan Temmuz’dan kalan tek embriyo için ilaç tedavisine acil 2. günün akşamı başladım. Endometrium kalınlaştırmak için estrofem başladı, ve gün aşırı coraspin. Ek olarak transferden 5 gün önce crinone jel başladık. İlaçlara halâ devam ediyorum.
Böyle detaylı anlattığın için çok teşekkür ederim bana adetin ilk günü hemşiremi mutlaka aramam gerektiği söylendi ve esteofem 2mg ile corasprin 100mg bulunduğu günlük ilaç listem verildi. İlk adet ile başlanacak dendi ama . Bu arada doktorlarımı ve ekibi seviyorum herşeyi sorup cevap alabiliyorum her Zaman ulaşabiliyorum ama yine de yaşayan insanlarla konuşmak rahatlatır belki diye düşünüyorum sanırım.
Bu arada en uzun bekleyiş sizinki inşaallah son bekleyiş olur pazartesiyi ben de bekliyorum sizinle:dua::dua:

3 yıllık evli olup bu kadar deneme ilk defa duydum ama embriyoyu istediğiniz yere taşıyamıyor muydunuz öyle şeyler okumuştum sanırım bu arada inşaallah bu sefer yüzünüz Güler hepiniz birden teyze olduğumu söylersiniz :anneadayı::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Eşime kalsa bekleyelim olur modunda zar zor ikna ettim ve her seferinde ara verdim psikolojik olarak dinlenmem gerekiyordu embriyo yu istediğimiz yere götürebiliriz tabiki ama ben o merkeze tekrar gitmek istemedim doktor değil ticaret hane o yüzden canım benim inşallah hepimizin yüzü güler :KK74:

Ben artık betaHCG 100 ve üstünü, ve de katlanışını öncelikle merak ediyorum. Nasıl bir his, Rabbim yaşattırsın inşallah ❤️
Amin inşaallah benim bir kere 10 larda mıydı 27 miydi neydi yumurtlama takibinde mutluluktan ağlamıştım sonra kimyasal dendi ..
o hissi ben de merak ediyorum :anneadayı::emir_bebek::emir_bebek:

Kısa bir hikayede benden gelsin o vakit. 2 yıllık evliyim. 10 ay denedikten sonra normal yoldan hamile kaldım. 8. Haftaya kadar sorunsuzdu. 8. Hafta kontrolünde kalbinin durduğu anlaşıldı. 31 martta kürtaj oldum. Sonrası bitmeyen testler tahliller 6 doktor sonrası tüp bebek tedavisine giriş, temmuz ayında 2 embriyo transfer edildi negatifimi aldım. Dondurulmuş tedavi başlangıcı adetin 3.günüydü. Tekrar transferim 10 ekim ilk pozitif gördüğüm tarih 18 ekim 22 'sinde testi tekrarladık. Daha yolumuz uzun nasip :dua:

Kısa bir hikayede benden gelsin o vakit. 2 yıllık evliyim. 10 ay denedikten sonra normal yoldan hamile kaldım. 8. Haftaya kadar sorunsuzdu. 8. Hafta kontrolünde kalbinin durduğu anlaşıldı. 31 martta kürtaj oldum. Sonrası bitmeyen testler tahliller 6 doktor sonrası tüp bebek tedavisine giriş, temmuz ayında 2 embriyo transfer edildi negatifimi aldım. Dondurulmuş tedavi başlangıcı adetin 3.günüydü. Tekrar transferim 10 ekim ilk pozitif gördüğüm tarih 18 ekim 22 'sinde testi tekrarladık. Daha yolumuz uzun nasip :dua:
Canım inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın

Aaaa hamilesini o zaman :KK76:
Peki her gün test yapıp pozitif mi diye bekliyoruz 8.gün bakılabiliyor muo_O

Back