• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayında Tüp Bebek tedavisine başlayacaklar

Öncelikle hepimize geçmiş olsun arkadaşlar. Bende kendimi kötü hissetmiştim. İki defa bişey sordum burda ve kimse cevap vermedi. Allah hepimizin yardımcısı olsun .. Benimde ilk denemem olacaktı ki bu ay ertelemek zorunda kaldık .Doktorum sadece 5 günlük izin aldı o da benim tedavimin başlayacağı zamana denk geldi ve erteledik diğer aya vardır Rabbimin bir bildiği diyerek..
Dediğin gibi canım, her şerde vardır bir hayr.

Gerçekten kısmet diye bir şey var zor kabullenmesi insanoğlu işte sabırsız oluyoruz herşey bizim kontrolümüzde kalsın diye çabalıyoruz ama yok işte öyle olmuyor
Rabbim hepimizi tez zmanda hayırlı sağlıklı bebişlerimize kavuştursun inşaallah :dua::anneadayı::anne::emir_bebek:

Gerçekten kısmet bende biraz da büyük konuşma sanırım :) vaktinde 4 çocuğum olacak 3 kız 1 erkek die fazla emin konusmusumki Allah ben sana bi cektiriyimde gör bakalım dedi zaar 7 senedir hasretimize kavusamadik

Gerçekten kısmet bende biraz da büyük konuşma sanırım :) vaktinde 4 çocuğum olacak 3 kız 1 erkek die fazla emin konusmusumki Allah ben sana bi cektiriyimde gör bakalım dedi zaar 7 senedir hasretimize kavusamadik
Ben de bebek mi Allah korusun demiştim ilk evlendiğimde ne çok tevbe ettim Allah bilir :KK61:

Kızlar aranızda sigara içen var mı ? 10 gündür icmiyorum ve acaip zorlanıyorum

Insan ne dediyse hepsini hatirlio ve dediğin gibi tevbe edio inşallah sona yaklasmisizdir kuzum
Amin inşaallah aslında ben memur olmadan yada ev almadan istesek de olmasın diyordum sebep oydu yani ve henüz ikisi de olmadı tabi bebiş de şimdi de deliler gibi bebiş istiyorum diğerlerine takmıyorum :KK74:

Ben kullanmıyorum ve zorlanmanıza rağmen başlamamanızı takdir ettim bence devam edin belki bu vesileyle bırakırsınız tamamen :sampiyon:
Bebeğim için sabrediorum yalnız ne zor bi iş elimi ayağımı koyacak yer bulamıyorum sinir stres sigarasiz hayat çok zormus :işsiz:takdirin için teşekkür ederim sabredicem icmicim :rapci:

Amin inşaallah aslında ben memur olmadan yada ev almadan istesek de olmasın diyordum sebep oydu yani ve henüz ikisi de olmadı tabi bebiş de şimdi de deliler gibi bebiş istiyorum diğerlerine takmıyorum :KK74:

Söz konusu bebek olunca ve istediğin zaman bazı şanslı insanlar gibi hamile kalamiosan gerçekten ondan başka hicbirsey umrunda olmuyor insanın

Bebeğim için sabrediorum yalnız ne zor bi iş elimi ayağımı koyacak yer bulamıyorum sinir stres sigarasiz hayat çok zormus :işsiz:takdirin için teşekkür ederim sabredicem icmicim :rapci:
Bebiş için değer :KK36::KK9: kuruyemiş veya sakız şekeri falan belki deneyebilirsin ablacım babam 30 yıl gibi bir alışkanlıktan sonra bu şekilde bırakmıştı :dua::cool:

Bende içmiyorum canım.. Her şey nasip.. Mesela benim görümcem pkolu 6 ay önce evlendi ilk gebeliği düştü şimdi ikincisine hamile ..Ben onu gördükten sonra diyorum ki Rabbim istedikten sonra herşey olur .. Yeter ki Ümit var olup niyetimizi bozmayalım

Bende içmiyorum canım.. Her şey nasip.. Mesela benim görümcem pkolu 6 ay önce evlendi ilk gebeliği düştü şimdi ikincisine hamile ..Ben onu gördükten sonra diyorum ki Rabbim istedikten sonra herşey olur .. Yeter ki Ümit var olup niyetimizi bozmayalım
Maşallahı varmış görümcenin.
Aynen canım, nasip işi. Rabbim “Ol” demiş olsun inşallah.

Benim de arkadaşım PKO ilk hamileliğinde bebişinin kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldı hem de ilk gece falan kalmıştı.Bir yıl içinde tekrar hamile kaldı şimdi 1 yaşında oğlu var doğumuna bile girdim. Bizde de sebepsiz infertilite 3-4 yıldır uğraşıyoruz
Kısmet işte :KK51:

Bizimde eşimde sperm azlığı var..ondan başladık..geçen sorduğum soruyu tekrar sormak isterim..Hurma poleni ile ilgili bilginiz var mı..

Bizimde eşimde sperm azlığı var..ondan başladık..geçen sorduğum soruyu tekrar sormak isterim..Hurma poleni ile ilgili bilginiz var mı..
Onu bilmiyorum da keçiboynuzu kürüne çok denk geldim sayımı kalite mi artırıyor bir bak istersen çok yapan vardı

Back