Ayy çok güzel haber bu, transfer tek miydi?Bugün gittim canım keseyi gördük. Sıkıntı görünmüyor dedi. 11 kasıma kalp atışı için randevu verdi ilaçlara aynen devam edecekmişim. Bekleyiş bitmiyor sonu güzel olur inşallahtabiki takipteyim bu arada 6 kasım uğur getirsin inşallah
2 tane transfer edilmişti. Ama keseyi tek gördük. Allah sağlıkla devamını nasip etsin inşallahAyy çok güzel haber bu, transfer tek miydi?
İnşallah canım nasip, Temmuz’dan kalanların neredeyse hepsi gebe şimdi
Allah razı olsun canım benim, Rabbim çektiklerimizin mükâfatını verecek inşallah. Hayırla, güzellikle gelsin meleğin inşallah2 tane transfer edilmişti. Ama keseyi tek gördük. Allah sağlıkla devamını nasip etsin inşallahRabbim hayırlısını nasip etsin güzel haberlerini duyacağız her akşam dua ediyorum hepimiz için
Canım senin alıntı yaptığın arkadaşlarımız sanırım daha topiğe gelmediler. Reglini bekliyordun değil mi?Valla kendimi dışlanmış hissediyorum şu anhani ablalar bir araya toplanır da küçük kardeş sürekli içeriye girmeye çalışır çabalar içeriye alınmamasına anlam veremez ya
Net o durumdayım
Canım bizi bizden başka kim anlar ki sen adet olmayı bekliyordun değil mi ilki tedavin mi ?Valla kendimi dışlanmış hissediyorum şu anhani ablalar bir araya toplanır da küçük kardeş sürekli içeriye girmeye çalışır çabalar içeriye alınmamasına anlam veremez ya
Net o durumdayım
Tesekkurler.hadi inşâAllahCanım ne güzel 3 kişi olduk aynı güne inşallah seninde güzel haberini alırız ağrıya takılma benim ilk tedavi de çok ağrı oldu bunda da hiçbirşey yok eşim bile soruyor ne hissediyorsun diye bomboş diyorum ağrı olmuyoki birşey hissedeyim belirti bende arıyorum ama yok içini ferah tut inşallah güzel olucak her şey
Temmuzdan gelen kader ortaklığıValla kendimi dışlanmış hissediyorum şu anhani ablalar bir araya toplanır da küçük kardeş sürekli içeriye girmeye çalışır çabalar içeriye alınmamasına anlam veremez ya
Net o durumdayım
Evet ama hangi aşamalardan geçtiniz acaba ilk olunca insan her şeyi merak ediyor ablacım beni en iyi siz anlarsınızCanım senin alıntı yaptığın arkadaşlarımız sanırım daha topiğe gelmediler. Reglini bekliyordun değil mi?
Hem muhtemelen ablan yaşındayım
Evet adetimi bekliyorum ama neler yaptınız nelerle karşılaşabilirim bilmiyorum ilk çünkü bir de bu sürece çok odaklanmak iyi değil deniyor nasıl uzaklaşabilirim kiCanım bizi bizden başka kim anlar ki sen adet olmayı bekliyordun değil mi ilki tedavin mi ?
Evet biraz ablasın ablacım ben de önümüzdeki ay 26 olcam inşaallah Doğum günü hediyem olur bebeimTemmuzdan gelen kader ortaklığıKıyamam 31 yaşındayım abla olmuş muyum
Onu herkes söylüyor. Ama uygulayanına denk gelmedim. Ben sürece başladığım ilk günden bu yana aynı merak ve sabırsızlık içerisindeyim. Hatta tüp bebeği geç evlendiğim günden bu yana aylar döngüden ibaret, ovulasyon testi değerlendir. Hamilelik testi negatif. Adet sonra sil baştan umursamıyorum diyen üstadımdırEvet adetimi bekliyorum ama neler yaptınız nelerle karşılaşabilirim bilmiyorum ilk çünkü bir de bu sürece çok odaklanmak iyi değil deniyor nasıl uzaklaşabilirim ki
Vallah dogru.ben birinci denemede 6 tane yumurta oldu onun 3 dollendi ikisi yalnis bolundu bir tanesi kaldi o da gec bolunduyunden negativ oldu.ikincide 12 yumurtadan yalnzca 3 dollendi onunda biri birazcik tenbelmis.dondurmaga hic birinde kalmiyor malesef.bide kanser tedavisi atlatdim ,bu seferkinde doktor yine kanser tehlikesi var dedi.oyuzden bu son şansim.tutmazsa diye delirecem.hamişler ne olur bizim icinde dua edinBenden geçen sefer 18 yumurta toplandı ama kaliteli embriyolar olmadı hatta donduracak embriyo bile kalmadı bu seferde ilaçla başladık klomenle oda fazla uyarıldı gibi amannn şaşırdım kaldım ne zor daha embriyo elde edememek Allahım bu sınavı hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin walla
İnşallah canım Rabbim dileyen herkesin gönlüne göre versinEvet biraz ablasın ablacım ben de önümüzdeki ay 26 olcam inşaallah Doğum günü hediyem olur bebeim
Bedeninin, yumurtalığının ve doktorunun etkisi oluyor tüm yaşananlarda. Opu yapılmıştı sende yanlış hatırlamıyorsam, regl için söktürücü ilaç vermişti drun.Evet ama hangi aşamalardan geçtiniz acaba ilk olunca insan her şeyi merak ediyor ablacım beni en iyi siz anlarsınız
Ilkinde menagon gonal f fazla ama kalitesiz yumurta oldu şimdi sadece klomenle az ve kaliteli yumurta elde etmek istiyoruz ama şimdiden klomenle 20 mm oldu kendi kendine catlarsa bu ay iptal olur kesinMerak ettiğim bir şey var. Doktorun her tedavinde aynı ilacı mı kullanıyor?
Özelde yaptırdığım 3 tedavide de gonal-f kullandım. Bu sefer Prof a tedavi oluyorum, ilkinde menopur kullandık en yüksek doz, 2 yumurta olmuştu ama kalitesizdi. Temmuzdaki tedavimde menogon kullanıldı, 11 yumurtam oldu 5. güne 3 tane compact embriyo oldu.
Ay bende önümüzdeki ay 36 olacağımEvet biraz ablasın ablacım ben de önümüzdeki ay 26 olcam inşaallah Doğum günü hediyem olur bebeim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?