Ekim Ayında Tüp Bebek tedavisine başlayacaklar

Ayy çok güzel haber bu, transfer tek miydi?
İnşallah canım nasip, Temmuz’dan kalanların neredeyse hepsi gebe şimdi

Ayy çok güzel haber bu, transfer tek miydi?
İnşallah canım nasip, Temmuz’dan kalanların neredeyse hepsi gebe şimdi
2 tane transfer edilmişti. Ama keseyi tek gördük. Allah sağlıkla devamını nasip etsin inşallah Rabbim hayırlısını nasip etsin güzel haberlerini duyacağız her akşam dua ediyorum hepimiz için

2 tane transfer edilmişti. Ama keseyi tek gördük. Allah sağlıkla devamını nasip etsin inşallah Rabbim hayırlısını nasip etsin güzel haberlerini duyacağız her akşam dua ediyorum hepimiz için
Allah razı olsun canım benim, Rabbim çektiklerimizin mükâfatını verecek inşallah. Hayırla, güzellikle gelsin meleğin inşallah

Valla kendimi dışlanmış hissediyorum şu an hani ablalar bir araya toplanır da küçük kardeş sürekli içeriye girmeye çalışır çabalar içeriye alınmamasına anlam veremez ya
Net o durumdayım

Valla kendimi dışlanmış hissediyorum şu an hani ablalar bir araya toplanır da küçük kardeş sürekli içeriye girmeye çalışır çabalar içeriye alınmamasına anlam veremez ya
Net o durumdayım
Canım senin alıntı yaptığın arkadaşlarımız sanırım daha topiğe gelmediler. Reglini bekliyordun değil mi?
Hem muhtemelen ablan yaşındayım

Tesekkurler.hadi inşâAllah

Evet adetimi bekliyorum ama neler yaptınız nelerle karşılaşabilirim bilmiyorum ilk çünkü bir de bu sürece çok odaklanmak iyi değil deniyor nasıl uzaklaşabilirim ki
Onu herkes söylüyor. Ama uygulayanına denk gelmedim. Ben sürece başladığım ilk günden bu yana aynı merak ve sabırsızlık içerisindeyim. Hatta tüp bebeği geç evlendiğim günden bu yana aylar döngüden ibaret, ovulasyon testi değerlendir. Hamilelik testi negatif. Adet sonra sil baştan umursamıyorum diyen üstadımdır

Vallah dogru.ben birinci denemede 6 tane yumurta oldu onun 3 dollendi ikisi yalnis bolundu bir tanesi kaldi o da gec bolunduyunden negativ oldu.ikincide 12 yumurtadan yalnzca 3 dollendi onunda biri birazcik tenbelmis.dondurmaga hic birinde kalmiyor malesef.bide kanser tedavisi atlatdim ,bu seferkinde doktor yine kanser tehlikesi var dedi.oyuzden bu son şansim.tutmazsa diye delirecem.hamişler ne olur bizim icinde dua edin

Evet ama hangi aşamalardan geçtiniz acaba ilk olunca insan her şeyi merak ediyor ablacım beni en iyi siz anlarsınız
Bedeninin, yumurtalığının ve doktorunun etkisi oluyor tüm yaşananlarda. Opu yapılmıştı sende yanlış hatırlamıyorsam, regl için söktürücü ilaç vermişti drun.
İlk reglinde mi başlanacak ya da sonrakinde mi onu bilmiyorum. Normali 2. regl ile başlamak.
Ben dondurulmuş embriyo transferinin nasıl süreçte olduğunu anlatayım.
Reglin 2. günü doktoruma gittim, vajinal ultrasonla ne olur ne olmaz diye yumurtalıklarım ve foliküllerimi kontrolle başladı. Doktorum rahim ve bedenim dinlenmiş olduğundan tekrar yumurta geliştirici tedaviye gerek duymadı. Hazırda olan Temmuz’dan kalan tek embriyo için ilaç tedavisine acil 2. günün akşamı başladım. Endometrium kalınlaştırmak için estrofem başladı, ve gün aşırı coraspin. Ek olarak transferden 5 gün önce crinone jel başladık. İlaçlara halâ devam ediyorum.

Ilkinde menagon gonal f fazla ama kalitesiz yumurta oldu şimdi sadece klomenle az ve kaliteli yumurta elde etmek istiyoruz ama şimdiden klomenle 20 mm oldu kendi kendine catlarsa bu ay iptal olur kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…