• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayında Tüp Bebek tedavisine başlayacaklar

Kızlar ben transfer sonrası 9. Gündeyim. Hergün sabah akşam aynı saatte saat 10:00 da estrofem iöiyordum. Bugün sabah içmeyi ınutmuşum. Şimdi içsem sorun olur mu sizce?

Kızlar ben transfer sonrası 9. Gündeyim. Hergün sabah akşam aynı saatte saat 10:00 da estrofem iöiyordum. Bugün sabah içmeyi ınutmuşum. Şimdi içsem sorun olur mu sizce?
Sorun olmaz canım, estrofemin saat aralığı diye birşeyin önemi yokmuş. Hususi sormuştum doktoruma.

Yazdığım hicbirseye cevap verilmeyince kendimi kötü hissettim :( oysaki sadece aynı yoldaki siz kaderdaslarimdan gelecek ufacık bir teselliye bile nasıl ihtiyacım var :( çok mi duygusalim ne

Yazdığım hicbirseye cevap verilmeyince kendimi kötü hissettim :KK43: oysaki sadece aynı yoldaki siz kaderdaslarimdan gelecek ufacık bir teselliye bile nasıl ihtiyacım var :KK43: çok mi duygusalim ne
Gözden kaçmıştır canım, ben kendi adıma yorumda bulunmamamın sebebini söyleyeyim.
Senin sorunun, benimkinin tam zıttı. En yüksek dozla istenilen boyuta ulaşıyor yumurtalarım ve sadece menogona tepki veriyor yumurtalığım.
Senle aynı sorunu yaşayanların yazmasını bekledim açıkçası, ve nasıl bir durum olduğunu bilmediğimden yorumda bulunamadım.:KK200::KK19:

Yazdığım hicbirseye cevap verilmeyince kendimi kötü hissettim :KK43: oysaki sadece aynı yoldaki siz kaderdaslarimdan gelecek ufacık bir teselliye bile nasıl ihtiyacım var :KK43: çok mi duygusalim ne
Bana da dün yasminay hanım cevap verdi ısrarlı yazınca hala kimse yok :KK43: sizin durumunuz nedir

Canım bende de yüksek dozda yumurta büyüyor o yüzden ne yazacağımı bilemedim rabbim yardımcın olsun

Merhaba kızlar bende klomen kullanmaya başlamıştım bu tedavide az ilaç kaliteli yumurta istedi doktorum ama klomene bile aşırı tepki oldu :KK43: yarın devam edip edemiycegimiz belli olacak :KK43: herkesin derdi aynı ama sorunları farklı bende kaliteli yumurta ve embriyo için çabalıyorum , umarım benimde yumurtalarim güzel olur ve hatta embriyo dondurma islemim bile olursa havalara ucucam :KK43:
Haklısın eğer pko varsa yumurtalık aşırı tepki verebiliyor diye biliyorum. Doktorun en doğrusunu bilir sonuçta... senin durumuna göre bir tedavi ayarlayacaktır. Bu ilk tedavin mi? Benim yumurtalıklarımda bir dünya ilaca cevap vermedi zorla 7 yumurta oluştu bunlardan sadece 6 tanesi olgundu ve sadece 4 ü döllendi. Anlayacağın hepimizin ayrı sorunları var ve bence bu ilaç ayarlama konusunda doktorlar doğru kararlar veriyorlar. Hakkında hayırlısı umarım devam edebilirsiniz

Gözden kaçmıştır canım, ben kendi adıma yorumda bulunmamamın sebebini söyleyeyim.
Senin sorunun, benimkinin tam zıttı. En yüksek dozla istenilen boyuta ulaşıyor yumurtalarım ve sadece menogona tepki veriyor yumurtalığım.
Senle aynı sorunu yaşayanların yazmasını bekledim açıkçası, ve nasıl bir durum olduğunu bilmediğimden yorumda bulunamadım.:KK200::KK19:[/QUOTE
Bana da dün yasminay hanım cevap verdi ısrarlı yazınca hala kimse yok :KK43: sizin durumunuz nedir
Evet kızlar hepimizin sorunları başka ama umarım hepimiz verdiğimiz emeklerin karşılığını mucizelerimizle alırız , maddi manevi zorlu süreç , yarın e2 ye göre benim durumum belli olacak 1 tane yumurtam 20 mm olmuştu bile nereeyse catlicak :) hayırlısı artık sizler ne durumdasınız ?

Canım bende de yüksek dozda yumurta büyüyor o yüzden ne yazacağımı bilemedim rabbim yardımcın olsun
Benden geçen sefer 18 yumurta toplandı ama kaliteli embriyolar olmadı hatta donduracak embriyo bile kalmadı bu seferde ilaçla başladık klomenle oda fazla uyarıldı gibi amannn şaşırdım kaldım ne zor daha embriyo elde edememek Allahım bu sınavı hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin walla

Haklısın eğer pko varsa yumurtalık aşırı tepki verebiliyor diye biliyorum. Doktorun en doğrusunu bilir sonuçta... senin durumuna göre bir tedavi ayarlayacaktır. Bu ilk tedavin mi? Benim yumurtalıklarımda bir dünya ilaca cevap vermedi zorla 7 yumurta oluştu bunlardan sadece 6 tanesi olgundu ve sadece 4 ü döllendi. Anlayacağın hepimizin ayrı sorunları var ve bence bu ilaç ayarlama konusunda doktorlar doğru kararlar veriyorlar. Hakkında hayırlısı umarım devam edebilirsiniz

Ak koyun kara koyun yarın belli olucak bakalim :) aslında yumurta oluyor oluyor ama yaştan mi nedir kalite düşük oldu 18 yumurtadan biride mi olmaz diyorsun ama olmayınca olmuyor ışte

Benden geçen sefer 18 yumurta toplandı ama kaliteli embriyolar olmadı hatta donduracak embriyo bile kalmadı bu seferde ilaçla başladık klomenle oda fazla uyarıldı gibi amannn şaşırdım kaldım ne zor daha embriyo elde edememek Allahım bu sınavı hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin walla
Amin canım herşeyin hayırlısı bende de10 yumurta toplandı 7si döllendi ve sadece 1 tane 5.gune geldi çok isterdim geride dondurulmuş kalsın ama kısmet değilmiş vardır bunda da bir hayır dedim iyi düşün iyi olsun inşallah rabbim gönlüne göre versin

Amin canım herşeyin hayırlısı bende de10 yumurta toplandı 7si döllendi ve sadece 1 tane 5.gune geldi çok isterdim geride dondurulmuş kalsın ama kısmet değilmiş vardır bunda da bir hayır dedim iyi düşün iyi olsun inşallah rabbim gönlüne göre versin
Amin hepimizin inşallah :) sen transfer oldun o halde dimi?

Merak ettiğim bir şey var. Doktorun her tedavinde aynı ilacı mı kullanıyor?
Özelde yaptırdığım 3 tedavide de gonal-f kullandım. Bu sefer Prof a tedavi oluyorum, ilkinde menopur kullandık en yüksek doz, 2 yumurta olmuştu ama kalitesizdi. Temmuzdaki tedavimde menogon kullanıldı, 11 yumurtam oldu 5. güne 3 tane compact embriyo oldu.

Hay dilini seveyim senin ben soracaktım bugün unuttum. Günde 3 alıyorum ben sabah 8 öğleden sonra 4 gece 12 arada 8 saat bırakıyorum. Doğru mu diye soracaktım:)
Neredesin sen canım benim, kontrole gittin mi kese için?:KK200::anneadayı:
Ben günde 4 tane alıyorum, yaklaşık 3-3,5 saat ara ile :))

Neredesin sen canım benim, kontrole gittin mi kese için?
Bugün gittim canım keseyi gördük. Sıkıntı görünmüyor dedi. 11 kasıma kalp atışı için randevu verdi ilaçlara aynen devam edecekmişim. Bekleyiş bitmiyor sonu güzel olur inşallah:dua: tabiki takipteyim bu arada 6 kasım uğur getirsin inşallah :dua:

Back