• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayında Tüp Bebek tedavisine başlayacaklar

Kızlar yarın yumurta toplamam var beni sakinleştirin lütfen çok heyecanliyimmmmm:cry:

(Bide bunu okuyanlar Allah rızası için inşallah güzel geçer yumurta toplama ve hamile kalirsin diye içlerinden soyleyebilirmi simDidem teşekkürler) :emir_bebek::emir_bebek:

Öyle mi canım bak benziyormuşuz. Benim her gittiğimde bakıyorlar 125 ile başladık geçen hafta cuma günü salı günü gittiğimde o sal için 112 sonraki günler 100 vurulmaya başladım 100 ile devam ediyorum yanıt çok alındığı için birden büyümesini istemiyorlar çünkü arkadaki küçüklerin yetişmesi gerekiyor. Ayrıca salı gününden beri çatlama önleyici iğnede kullanıyorum. Pazartesi gününe toplanacak benimkiler yarın yine kontrole gideceğim. Dondurulacak rahim dinlendirilecek öyle transfer olacak.

Bu arada bende ASM de tedavi gördüm oradan da benziyoruz Aydın beyn hastasıydım çok memnun kalmıştım oradan da ancak 2015 de yumurtalarım topladıktan sonra olgun çıkmadı iptal oldu normalde herkeste 18-19 mm yumurta olgunken benim öyle olmamış. Bir de ocakta tedavi oldum miyom görüldü yumurtalar geliştirildi, daha düşük dozda ve menapur kullanıldı yumurtalarım tepki vermedi büyümediler son puregon eklendi öyle toplandı o da sadece soldan 4 olgun yumurtam oldu 3.günü gelişimi yavaş dediler izleyeceğiz dediler 6.gün 2 tane blast 2 bc embriyom donduruldu şubatta miyom işlemi oldum temmuz sonu onlar transfer oldu gebelşk testim pozitifti ama kimyasal oldu maalesef kalitesi kötüydü yavaş geliştiği için.

Şimdi Bursa Acıbademe gidiyorum çünkü orada yazdan yaza yıllık iznimde yaptırabiliyordum ya da ocakta yeni iznim başlayınca annem ordaydı burada günlük gidip geldim kontrollere o yüzden burada yaptırıyorum ama ASM de iyi labaratuarı çok iyi inşallah güzel sonuç alırsın.
Mrb Asm 'de tüp bebek tedavisi gördüğünüzde her kontrolde E2 degerinizi kan testi yaparak mı ölçtüler ?

Chickennova Chickennova ne yaptin cnm kontrole gidecektin bugun
Sevda_S Sevda_S canım zorlu oldu biraz sürec girmedim kk ya.
Gonal_ f 300 iki kutu kalcadan merional femara protokolü 5 gün sürdü. Sonrasinda ginal_f 300 iki kutu kalcadan merional ve pazar günü orgalutan başladı. Pazartesi gittim bi hormonum istenilen gibi değildi değeri ama cok az bi deger kalmis ( bütün gün hastanedeyim) sali tekrar gittim sorun yoktu Çarşamba iki tane catlatma ignesi olup perşembe gittim yumurtalari toplatmaya.
4 yumurta alınacaktı.
Neyse çıktım opudan cok ağrım olmadi ama bicak saplanir gibi sancilar oldu.
Neyse narkozun etkisiyle sacmalamalar felan :):):):):)
Embriyologumla konustum.
3 yumurta alınmış. Biri dollenecek kalite degil yani tırt bi yumurta.
Kaldı 2 yumurta yumurtalar iyiymiş dün dollendi.
Hastanedeki ark aradi yumurtalardan dr umutlu die.
Sonra dayanamadim aradim.
Embriyologum 1 yumurtamin dollendigini pazartesi gelmemi söyledi.
Yanlız bu işler tamamen Allah'ın izniyle.
Kimse benim yumurtam az die üzülmesin.
Kimse de benim yumurtam fazla die sevimesin.
Bir kadının 20 yumurtası topladı, perşembe ben opu ya girerken transfere geldi.
20 yumurtanin da 20 si döllenmemiş.
Ben artık sözün bittiği Allah'ın yaşatacağı umutların pesindeyim / peşindeyiz.
Rabbim umutsuz hiç bir kulunu sevmez.
Rabbim inşallah ol emrini vermiştir.

Sevda_S Sevda_S canım zorlu oldu biraz sürec girmedim kk ya.
Gonal_ f 300 iki kutu kalcadan merional femara protokolü 5 gün sürdü. Sonrasinda ginal_f 300 iki kutu kalcadan merional ve pazar günü orgalutan başladı. Pazartesi gittim bi hormonum istenilen gibi değildi değeri ama cok az bi deger kalmis ( bütün gün hastanedeyim) sali tekrar gittim sorun yoktu Çarşamba iki tane catlatma ignesi olup perşembe gittim yumurtalari toplatmaya.
4 yumurta alınacaktı.
Neyse çıktım opudan cok ağrım olmadi ama bicak saplanir gibi sancilar oldu.
Neyse narkozun etkisiyle sacmalamalar felan :):):):):)
Embriyologumla konustum.
3 yumurta alınmış. Biri dollenecek kalite degil yani tırt bi yumurta.
Kaldı 2 yumurta yumurtalar iyiymiş dün dollendi.
Hastanedeki ark aradi yumurtalardan dr umutlu die.
Sonra dayanamadim aradim.
Embriyologum 1 yumurtamin dollendigini pazartesi gelmemi söyledi.
Yanlız bu işler tamamen Allah'ın izniyle.
Kimse benim yumurtam az die üzülmesin.
Kimse de benim yumurtam fazla die sevimesin.
Bir kadının 20 yumurtası topladı, perşembe ben opu ya girerken transfere geldi.
20 yumurtanin da 20 si döllenmemiş.
Ben artık sözün bittiği Allah'ın yaşatacağı umutların pesindeyim / peşindeyiz.
Rabbim umutsuz hiç bir kulunu sevmez.
Rabbim inşallah ol emrini vermiştir.
İnsallah cnm.

Sen ne durumdasin cnm opu oldumu
Evt cnm bende dün oldum 5 tanr olgun yumurta cikmis bugun aradilar 5 embriyom varmis bakalm muhtemel transfer sali gunu. Bana progestan igne si crione jel verdiler birde basla diye igne vurulmak cok zor yaa

Evt cnm bende dün oldum 5 tanr olgun yumurta cikmis bugun aradilar 5 embriyom varmis bakalm muhtemel transfer sali gunu. Bana progestan igne si crione jel verdiler birde basla diye igne vurulmak cok zor yaa
Banada progestan pazar vurul pazartesi gel dediler.
Ama yumurtanin kalitesini bilmiyorum.
Bi de opudan sonra eve geldim ölü gibi yattım.
Sonra uzandim felan. Hareketler yavas agri oldu ama agri kesici icmek istemedigim icin idare ettim. Bugünde yattim uzandim hic bir is yapmadim. Hafiften zorlama var.
İdare ediyorum ama çalışıyor olsam calisamazdim.

Banada progestan pazar vurul pazartesi gel dediler.
Ama yumurtanin kalitesini bilmiyorum.
Bi de opudan sonra eve geldim ölü gibi yattım.
Sonra uzandim felan. Hareketler yavas agri oldu ama agri kesici icmek istemedigim icin idare ettim. Bugünde yattim uzandim hic bir is yapmadim. Hafiften zorlama var.
İdare ediyorum ama çalışıyor olsam calisamazdim.
Dün bende uzandim ama bugun ise gittim cok sancim oldu ama ilacta icmek istemedim

Dün bende uzandim ama bugun ise gittim cok sancim oldu ama ilacta icmek istemedim
Bi kız gordum salı günü hastanede bende kan verip muayene oldum bekliyorum. Opuya girdi, çıktı.
Kız zıp zıp zıplıyordu. Sanki opu yu baskasi olmus o kadar rahattı kı anlatamam sana.
Kimi cok agrili geciyor, kimi cok rahat, kimi de bizim gibi orta seker.
Opudan ciktim altina bicak saplanır gibi sancilar karnima agrilar girdi.
Ama bak tekrarlıyorum dayanilmayacak gibi degil.
Hemşire istersen agri kesici vurayim ama pek vurmak istemiyorum dedi.
Yok dayanilmayacak gibi değil dedim.
Karnimda regl oldugumuzda sancilar hassasiyet olur ya öyle hassasiyetler oldu.

Evet igne biraz fenayım cnm, ne zaman iğneye baslayacaksin.

Bi kız gordum salı günü hastanede bende kan verip muayene oldum bekliyorum. Opuya girdi, çıktı.
Kız zıp zıp zıplıyordu. Sanki opu yu baskasi olmus o kadar rahattı kı anlatamam sana.
Kimi cok agrili geciyor, kimi cok rahat, kimi de bizim gibi orta seker.
Opudan ciktim altina bicak saplanır gibi sancilar karnima agrilar girdi.
Ama bak tekrarlıyorum dayanilmayacak gibi degil.
Hemşire istersen agri kesici vurayim ama pek vurmak istemiyorum dedi.
Yok dayanilmayacak gibi değil dedim.
Karnimda regl oldugumuzda sancilar hassasiyet olur ya öyle hassasiyetler oldu.
Canım ben de dün opu oldum.ben de de maşallah hiç sancı falan olmadı. Bunun sanırım yumurta sayısıyla ilgisi var.benim en fazla dört tane yumurtam toplanıyor. Belki fazla toplansa benim de ağrım olabilir. İnşallah hepimiz hayırlı evlatlar kavuşuruz.dua ile...

bana sabah akşam jel verdiler.üç gün arayla igne..bu igne herkesin canını çok yakıyor mu:KK43:
3 gün arayla iğneye can kurban yahu :emir_bebek:Benim her akşam progestan iğne var ve baya bi zaman devam edecek ilk tedaviden kalan yerler iyileşmeden tekrar başladık. Kalçam beze içinde ama yapılacak birsey yok. Yeterki yolunda gitsin her şey :KK19:

Back