• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayında Tüp Bebek tedavisine başlayacaklar

Bugün 18.30 da randevum var ilaçlara baslicaz inşallah :) 2.deneme ilki gibi heyecanlıyım inşallah güzel sonuç alırım bu sefer ve transfer olan arkadaşlar sizlerdende güzel haberler bekliyorum inşallah :)

neden okadar embriyon ola ola 5. günü beklemediklerini dediler mi canım?
Benimde ilk tedavim hiç bilgim yok sormadım.Ama toplama olmadan önce 3. Gun dondurulacak diye söylendi.dr un başarısı iyi,güven duyduğum için tmm dedim.Dun hücre sayıları farklı kafam karıştı çok şükür iyi kalite dedi.önümüzdeki ay ınş transferim olur sabırsızlıkla bekliyorum.

Benimde ilk tedavim hiç bilgim yok sormadım.Ama toplama olmadan önce 3. Gun dondurulacak diye söylendi.dr un başarısı iyi,güven duyduğum için tmm dedim.Dun hücre sayıları farklı kafam karıştı çok şükür iyi kalite dedi.önümüzdeki ay ınş transferim olur sabırsızlıkla bekliyorum.
Allahım Emeklerimizi zayi etmesin

İnşallah canım. Evet ananas, kivi, nar, ceviz ne varsa tedarikliyim :KK49:
Kavrulmamış kabak çekirdeği içi yani birde havuç suyu bir bardak taze sıkılmış ben bunları uygulamıştım. Ananas rahim kasılmasını düzensizlestiriyor diye biliyorum. Abartmamak kaydıyla kullan bence nar da transfer öncesi tavsiye ediliyor. Transferden sonra tavsiye edilmiyor diye biliyorum

Selam kızlarrr 16 ekimde yumoşlar toplandı ve donduruldu. Doktor transfer için 2. adetle gel rahimin dinlenmesi lazım dedi. Opudan sonra beklenen adet günümden 7-8 gün erken adet oldum yani 19.günde. Sizde de aynı şey oldumu opudan sonra ? Birde 2. adetimde erken gelirmi acaba yoksa normal günündemi gelir. Normal şartlarda 25-26 günde bir adet görüyorum.

Kavrulmamış kabak çekirdeği içi yani birde havuç suyu bir bardak taze sıkılmış ben bunları uygulamıştım. Ananas rahim kasılmasını düzensizlestiriyor diye biliyorum. Abartmamak kaydıyla kullan bence nar da transfer öncesi tavsiye ediliyor. Transferden sonra tavsiye edilmiyor diye biliyorum
Tamam canım, dikkat ederim sağolasın ❤️

Back