hayırlı olsun arkadaşım :) kesin yükselir Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar sonucum 16.48 çıktı aceba yükselir mi lütfen yardımcı olun çok heyecanliyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun arkadaşım :) kesin yükselir Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar sonucum 16.48 çıktı aceba yükselir mi lütfen yardımcı olun çok heyecanliyim
İnşallah canim benimm hala inanamiyorum yukselmesini görmeden inanamiycamhayırlı olsun arkadaşım :) kesin yükselir Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kızlar sonucum 16.48 çıktı aceba yükselir mi lütfen yardımcı olun çok heyecanliyim
Ayy inşallah canimm rabbim dualarımızi kabul etsin inşallah heyecan başladı pazartesi tekrar test istedi doktorum inşallah yukselirBenim 18 di yükseldi inşallah seninkide yükselir canım stres yapma 2 gün sonra kan ver hayırlı olsun :)
Evet canım 3. Gun embriyosu.Sanırım üçüncü gün dondurdular embriyoları???
Hayırlı sonuçlar al inşallah kuzum. Sıkı sıkı tutunsun bebişinTransferim gerçekleşti bugün. Bekleyenler kervanında bende varım.![]()
neden okadar embriyon ola ola 5. günü beklemediklerini dediler mi canım?Evet canım 3. Gun embriyosu.
Hayırlısı olsun ınş. Bebeğiniz sıkı sıkı tutunsun güzel haberlerinizi gelişmeleri paylaşınTransferim gerçekleşti bugün. Bekleyenler kervanında bende varım.![]()
Benimde ilk tedavim hiç bilgim yok sormadım.Ama toplama olmadan önce 3. Gun dondurulacak diye söylendi.dr un başarısı iyi,güven duyduğum için tmm dedim.Dun hücre sayıları farklı kafam karıştı çok şükür iyi kalite dedi.önümüzdeki ay ınş transferim olur sabırsızlıkla bekliyorum.neden okadar embriyon ola ola 5. günü beklemediklerini dediler mi canım?
İnşallah canım benim, Rabbim yardımcımız olsunHayırlı sonuçlar al inşallah kuzum. Sıkı sıkı tutunsun bebişin![]()
İnşallah canımHayırlısı olsun ınş. Bebeğiniz sıkı sıkı tutunsun güzel haberlerinizi gelişmeleri paylaşın![]()
Hayırlı olsun canım. Ananas ye tutunmaya yardımcıymış :))) ben yşyorum transferden bu yana hergünTransferim gerçekleşti bugün. Bekleyenler kervanında bende varım.![]()
Allahım Emeklerimizi zayi etmesinBenimde ilk tedavim hiç bilgim yok sormadım.Ama toplama olmadan önce 3. Gun dondurulacak diye söylendi.dr un başarısı iyi,güven duyduğum için tmm dedim.Dun hücre sayıları farklı kafam karıştı çok şükür iyi kalite dedi.önümüzdeki ay ınş transferim olur sabırsızlıkla bekliyorum.
Hayırlı olsun canımİnşallah canım benim, Rabbim yardımcımız olsun
İnşallah canım![]()
İnşallah canım. Evet ananas, kivi, nar, ceviz ne varsa tedarikliyimHayırlı olsun canım. Ananas ye tutunmaya yardımcıymış :))) ben yşyorum transferden bu yana hergün
Sağolasın canım benimHayırlı olsun canımTest günün ne zaman?
Kavrulmamış kabak çekirdeği içi yani birde havuç suyu bir bardak taze sıkılmış ben bunları uygulamıştım. Ananas rahim kasılmasını düzensizlestiriyor diye biliyorum. Abartmamak kaydıyla kullan bence nar da transfer öncesi tavsiye ediliyor. Transferden sonra tavsiye edilmiyor diye biliyorumİnşallah canım. Evet ananas, kivi, nar, ceviz ne varsa tedarikliyim![]()
Tamam canım, dikkat ederim sağolasınKavrulmamış kabak çekirdeği içi yani birde havuç suyu bir bardak taze sıkılmış ben bunları uygulamıştım. Ananas rahim kasılmasını düzensizlestiriyor diye biliyorum. Abartmamak kaydıyla kullan bence nar da transfer öncesi tavsiye ediliyor. Transferden sonra tavsiye edilmiyor diye biliyorum