- 2 Ocak 2016
- 1.215
- 994
- 73
- 32
Bnde puregon125 canim 5. Gunumdu bugün . Peki yumurtalar için bu iğneleri olurken birliktelik yasakmi ?Bn sormadım Dr uma salı sormam lazımPuregon 112.5 merional 75 kullandım canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnde puregon125 canim 5. Gunumdu bugün . Peki yumurtalar için bu iğneleri olurken birliktelik yasakmi ?Bn sormadım Dr uma salı sormam lazımPuregon 112.5 merional 75 kullandım canim
Esime bi hap verilmedi ama heromax diye bişey kullanıyor sanırım içinde l cartinin Q10 ve vitaminler var hapin.Yok canm bize herhangi birşey denilmedi ama verilen formda yasak diye yazıyordu.senle eşine kullanmanız icin hap verildi mi
Ne kadardır istiyorsunuz canım nerde tedavi oluyorsun bu arada sorun neydi sizinBenimde yasım 25 canm ilk denemem bende balık yağı ve decavit kullandım bunlar tedaviye başlamadan bir ay önceydi.tedavi ye başlardan azitro kullandık benle eşim ve bi mantar ilacı koruma amaçlı.
Bende bütün vitamin haplarini bir buçuk aydır kullanıyorum.yumurta icin biosteron dhea hap kullandim günde 3 tane onu kestim3 gün oldu. 7 gün Merional 150 ve puregon 150 3 gün orgalutran.dun gece 1 chorimon bir doz ve iki tane gonapeptyl yaptim ve bitti şükür yarin opu var oglen 12 de karnım çok şiş bu hissiyattan kurtulmak istiyorum benim de ilk tedavim eşimin sprem azlığı nedeniyle.. hepimiz için hayırlısı olsun ınş 10 civarı yumurta görünüyordu yarın ınş güzel şeyler duyarımBnde puregon125 canim 5. Gunumdu bugün . Peki yumurtalar için bu iğneleri olurken birliktelik yasakmi ?Bn sormadım Dr uma salı sormam lazım
Tam bir yıllık evliyim canm bir yıldır istiyoruz tedaviyi Fulya Bahçecide oluyoruz
İnşallah cnm hayırlı haberler verirsin siz nerde tedavi goruyorsunuz ? Yumurtalar alindiktan sonra sislik azaliyor bikac gun icinde. Taze transfer olucak galiba bu arada heyecanlimisin yarın içinBende bütün vitamin haplarini bir buçuk aydır kullanıyorum.yumurta icin biosteron dhea hap kullandim günde 3 tane onu kestim3 gün oldu. 7 gün Merional 150 ve puregon 150 3 gün orgalutran.dun gece 1 chorimon bir doz ve iki tane gonapeptyl yaptim ve bitti şükür yarin opu var oglen 12 de karnım çok şiş bu hissiyattan kurtulmak istiyorum benim de ilk tedavim eşimin sprem azlığı nedeniyle.. hepimiz için hayırlısı olsun ınş 10 civarı yumurta görünüyordu yarın ınş güzel şeyler duyarım![]()
Doktorum Mustafa bahceci canim aşılama ile şansımız yoktu canm evet eşten kaynaklı canm sen nerde tedavi oluyorsunBahçeci ye iyi diyorlar canım doktorun kim ordan bide neden hemen tüp bebek aşılama falan denemeden yasin küçük çünkü eşten kaynaklimi
Doktorum Mustafa bahceci canim aşılama ile şansımız yoktu canm evet eşten kaynaklı canm sen nerde tedavi oluyorsun
Gonal f 300 mg, menapur,genotropin arti iki gundur orgalutran diye bi igne. Arti prednol diye bir hapKızlar hangi iğneyi kullaniyosunuz yumurta oluşması için
Mustafa bahçeci peki muayenelere yumurta toplamaya giriyormu yoğun bi merkez çünkü canım.Daha önce ben acibadem Bülent tıraş ta tedavi gördüm Dr u bi ilk muayenede gördüm bi embriyo transferinde Dr u gören cennetlikti ondan sordum canım belki bahçeci de durum farklıdır bilmiyorum inşallah farklidirda.
Benim Dr 'um teksen çamlıbel jinemed de tedavi görüyorum.
Adet in kacinci gun yumurta topluyorlardi cnm ben unuttum gittiBende bütün vitamin haplarini bir buçuk aydır kullanıyorum.yumurta icin biosteron dhea hap kullandim günde 3 tane onu kestim3 gün oldu. 7 gün Merional 150 ve puregon 150 3 gün orgalutran.dun gece 1 chorimon bir doz ve iki tane gonapeptyl yaptim ve bitti şükür yarin opu var oglen 12 de karnım çok şiş bu hissiyattan kurtulmak istiyorum benim de ilk tedavim eşimin sprem azlığı nedeniyle.. hepimiz için hayırlısı olsun ınş 10 civarı yumurta görünüyordu yarın ınş güzel şeyler duyarım![]()
Izmir ırenbe de tedavi oluyorum amin ınş Allah hepimizin yüzünü güldursun. Taze transfer olmayacak önümüzdeki ay nasip olursa.rahim duvarı 7.7 2 gun önce,bir adet geçsin ben de rahatlayim sonra transfer.Cok heyecanlıyım korku da var.Bana dua edinİnşallah cnm hayırlı haberler verirsin siz nerde tedavi goruyorsunuz ? Yumurtalar alindiktan sonra sislik azaliyor bikac gun icinde. Taze transfer olucak galiba bu arada heyecanlimisin yarın için![]()
Kiminde 8 gün iğne tedavisi kiminde 12 yumurtaların büyümesine göre benim adet tarihim 10 ekim yarın ayın 23 ü.toplamda 13 adet başlangıcindan itibaren.Adet in kacinci gun yumurta topluyorlardi cnm ben unuttum gitti
Orgalutran çok yakıyor.benim komple etrafı sisiyordu şükür bitti.Dun gündüz 3 tane yaptım.sabah 1 öğlen 2 bana en zoru o ve çatlama iğnesi ikisi hazır enjektör morardi çok.digerlerinde hiç şikayetim olmadı.yada içinde ki birseye duyarlılık gösterdi bilemiyorum.Gonal f 300 mg, menapur,genotropin arti iki gundur orgalutran diye bi igne. Arti prednol diye bir hap
Eğer opu da değilse yada ameliyat falan yoksa kontrollerde oluyor canm. Benim salı yada Çarşamba günü yumurtalar toplanacak ama Mustafa bey mi yapar bilmiyorum embriyo transferinde kesin o olacakMustafa bahçeci peki muayenelere yumurta toplamaya giriyormu yoğun bi merkez çünkü canım.Daha önce ben acibadem Bülent tıraş ta tedavi gördüm Dr u bi ilk muayenede gördüm bi embriyo transferinde Dr u gören cennetlikti ondan sordum canım belki bahçeci de durum farklıdır bilmiyorum inşallah farklidirda.
Benim Dr 'um teksen çamlıbel jinemed de tedavi görüyorum.
İlk görüşme Dr ile oluyor canım bidaha dedigim gibi asla göremiyorsun benim ilk tüp bebek denemem ordaydi kimyasal gebelik oldu değerim arttı ve düşmeye başladı kanamam oldu Dr u görmek istedim ama gorusturmediler orada olduğu halde inanabiliyomusun acil bi durum ama randevu almak gerekirmiş düşünsene halimi...randevuda 2 hafta sonraya veriyor utanmadan sanki devlet hastanesi ve tedavi boyunca her gittiğimde farklı bi kişi muayene ediyordu ve her muayenede yok bu işlemi yapalım 1500 lira başka muayenede bunda yapalım 1000 lira her gittiğimde farklı masraf çıkardılar 13 bin küsür harcadık o şekilde Dr un suratını görmeden. Hemsireler ilgileniyor sürekli ama hemsirelerde çalışmaktan bıkmış illallah etmiş surat yapar gibi bilgi vermeler yada 40 yıllık profesör gibi kendini Dr sananlar düşündükçe deliriyorum . He bide son olarak şuanki Dr um orada size ne işlemler yapıldı diye dosya özeti istediyine dedi istedik ve dosyada bana sanki 3 kez tüp bebek yapmışlar orada gibi göstermişler ve mikroenjeksiyon yazmışlar yapılmadığı haldep0ly__ bulent tiras dusunmustum bir ara orasi nasildi biraz bilgi verebilirmisin Cnm
Benimde mor mor oldu gobek yanlari altlardan yer bulmaya calisiyorim derimde kalinlasiyormu napior girerken zorlaniyor artik igneler. Allahin izniyle bunlar son cefalarimiz olurda sefa kismina geceriz insallahOrgalutran çok yakıyor.benim komple etrafı sisiyordu şükür bitti.Dun gündüz 3 tane yaptım.sabah 1 öğlen 2 bana en zoru o ve çatlama iğnesi ikisi hazır enjektör morardi çok.digerlerinde hiç şikayetim olmadı.yada içinde ki birseye duyarlılık gösterdi bilemiyorum.