• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayında Tüp Bebek tedavisine başlayacaklar

İnşallah riskle tüp bebeğe başladım. Bir tüpümün bağlanmasi gerekli. En son prof Faruk Buyru beye gittim çok büyük bi hidroselpenksin yok dedi. İlkini böyle denemek istedim.
İnşallah gelişir.

İnşallah canım

Kızlar şimdi çıktım hastaneden Merional puregon kullaniyordum iki günlük orgalutran verdi yarın basliycam.en büyüğü 12.5 m olmuş 5. günde,3 gün sonra tekrar kontrol var buyuk ihtimal pzrt toplanır dedi hayırlısı ins

Kızlar şimdi çıktım hastaneden Merional puregon kullaniyordum iki günlük orgalutran verdi yarın basliycam.en büyüğü 12.5 m olmuş 5. günde,3 gün sonra tekrar kontrol var buyuk ihtimal pzrt toplanır dedi hayırlısı ins

Hadi İnşallah canım

İnşallah arkadaşım son tedavin olur ondada o güzel haberi duyarsın inşallah kucağına almayı da nasip eder Allah ım :dua:
Amin arkadaşımmm hepimiz inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi

kızlar ben hala adet olmadım. dün doktorla görüştüm çarşamba gel dedi. acaba adet olmadan mı başlatacak. böyle olanı var mı aranızda?:skandal:
Benim de sat 25 ağustos adet olmadım doktor tarlusal verdi bi kutu bitti hala olmadım hayatımda ilk kez böyle gariplik yaşıyorum adet olsam da tedavi baslasa

Canım adet söktürücü verir bence ya çünkü adet ile başlıyorsun tedaviye
Başka bi doktora gittim o söktürücü verdi kendi doktoruma sordum kullanma gel dedi ne diyecek bilmiyorum yarın görücez artık burdan yazarım yine ne dediğini

Başka bi doktora gittim o söktürücü verdi kendi doktoruma sordum kullanma gel dedi ne diyecek bilmiyorum yarın görücez artık burdan yazarım yine ne dediğini

Tamam canım haber ver bize de

Back