- 19 Ağustos 2016
- 1.358
- 1.008
- 83
İnşallah riskle tüp bebeğe başladım. Bir tüpümün bağlanmasi gerekli. En son prof Faruk Buyru beye gittim çok büyük bi hidroselpenksin yok dedi. İlkini böyle denemek istedim.
İnşallah gelişir.
İnşallah canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah riskle tüp bebeğe başladım. Bir tüpümün bağlanmasi gerekli. En son prof Faruk Buyru beye gittim çok büyük bi hidroselpenksin yok dedi. İlkini böyle denemek istedim.
İnşallah gelişir.
Kızlar şimdi çıktım hastaneden Merional puregon kullaniyordum iki günlük orgalutran verdi yarın basliycam.en büyüğü 12.5 m olmuş 5. günde,3 gün sonra tekrar kontrol var buyuk ihtimal pzrt toplanır dedi hayırlısı ins
Amin arkadaşımmm hepimiz inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimiziİnşallah arkadaşım son tedavin olur ondada o güzel haberi duyarsın inşallah kucağına almayı da nasip eder Allah ım
Amiiiiinnnn canımmmm inşallahhhhAmin arkadaşımmm hepimiz inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi
Kızlar hastanedeyim bebislerimi aldım dinleniyorum rabbim inşallah dualarimi kabul eder yapışır kalırlar annesine
Amin canım hayırlısı olsun, rabbim kucağına almayı nasip etsinKızlar hastanedeyim bebislerimi aldım dinleniyorum rabbim inşallah dualarimi kabul eder yapışır kalırlar annesine
Hayırlısı olsun güzel haberlerini alalım inşallahKızlar hastanedeyim bebislerimi aldım dinleniyorum rabbim inşallah dualarimi kabul eder yapışır kalırlar annesine
Aminnn inşallah arkadaşım saolHayırlısı olsun güzel haberlerini alalım inşallah
Benim de sat 25 ağustos adet olmadım doktor tarlusal verdi bi kutu bitti hala olmadım hayatımda ilk kez böyle gariplik yaşıyorum adet olsam da tedavi baslasakızlar ben hala adet olmadım. dün doktorla görüştüm çarşamba gel dedi. acaba adet olmadan mı başlatacak. böyle olanı var mı aranızda?
Başka bi doktora gittim o söktürücü verdi kendi doktoruma sordum kullanma gel dedi ne diyecek bilmiyorum yarın görücez artık burdan yazarım yine ne dediğiniCanım adet söktürücü verir bence ya çünkü adet ile başlıyorsun tedaviye
Başka bi doktora gittim o söktürücü verdi kendi doktoruma sordum kullanma gel dedi ne diyecek bilmiyorum yarın görücez artık burdan yazarım yine ne dediğini
En son 14 Temmuz da adet oldum nasıl bişey olduğunu bile unuttumBenim de sat 25 ağustos adet olmadım doktor tarlusal verdi bi kutu bitti hala olmadım hayatımda ilk kez böyle gariplik yaşıyorum adet olsam da tedavi baslasa
En son 14 Temmuz da adet oldum nasıl bişey olduğunu bile unuttum
Ben cok stresli ve herşeyi kafaya takan bi insanım ama regl hic gecikmez, acaba gerçekten stres etkili mi?Ya stres çok etkiliyor bu durumu malesef