• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayında Tüp Bebek tedavisine başlayacaklar

İnşallah her şey olumlu olur arkadaşım :dua:
İnşallah canım benim hepimiz için güzel pozitif sonuçlar diliyorum.. Senin sonucuna kaç gün var peki? Sanırım 5.güne giden embriyo 10.gün 3.gün embriyosu 12.gün belli oluyırmuşş..

İnşallah canım benim hepimiz için güzel pozitif sonuçlar diliyorum.. Senin sonucuna kaç gün var peki? Sanırım 5.güne giden embriyo 10.gün 3.gün embriyosu 12.gün belli oluyırmuşş..

Canım benim test tarihim 23 ekim inşallah olumlu olur :dua:

Kızlar bana tedavinin ilk aşaması olarak 5 günlük iğne verildi.sonra ne yapılacak bilgi verir misinz

Kızlar bana tedavinin ilk aşaması olarak 5 günlük iğne verildi.sonra ne yapılacak bilgi verir misinz
Canım benimde 1 hafta oluyor iğnelere başlayalı. Yumurtaların gelişimine göre çatlatma iğnesine geçiyorsun tahmini iğne vurulman 10 gün sürüyor. Sonrasında yumurta toplama ve takriben transfeer :) hayırlısıyla

Canım yumurtana bakılacak yeteri kadar büyüklükte ve çoğunlukta ise toplanacak sonra kan vereceksin eğer kan tahlilin normal çıkarsa da transfer olacak inşallah

Merhaba
Uzun zamandır siteyi takip ediyorum.ancak yazmak kısmet oldu.arkadaşlar bende amh düşüklüğü var eşimde ise sperm morfolojisnde düşüklük %1. Ürolog aşılamaya uygun değerler dedi.2 aydır çok zor zamanlar geçirdik.bu arada 5 yıldır evliyim1 yıldır çocuk için uğraşıyoruz.aranızda benzer durumda olan var mı?tavsiyeleriniz nedir?

kızlar ben hala adet olmadım. dün doktorla görüştüm çarşamba gel dedi. acaba adet olmadan mı başlatacak. böyle olanı var mı aranızda?:skandal:

Merhaba kizlar aranıza yeni katıldım bende ekim ayı tedaviye basladim.ilk denemem ıgnelere 12 'sinde başladım. Mide bulantısı var ilk iğne de bisey yoktu 2. Gün, dün ki iğneden 3 saat sonra bulantı başladı normal mi?? Salı günü 5. Gün kontrole çağırdı.
Canım tedavin hayırlı olsun igneleri koldan mi Göbek ten mi vuruldun . Ben koldan yaptirdim ama etkisi daha mı az :(

Kızlar benim de canım sıkkın. Yumurtaligim da sıvı toplanmış cok yumurta oluşmuş. Çarşamba günü toplayacak fakat transferi gelecek ay yapabileceğini söyledi. Yarın da eşim tese olacak.

Merhabalar kızlar, artık bende sizlerleyim.
Daha önce 5 kere tüpbebek tedavisi gördüm, ilk üçünü özelde yaptırdım fakat hiç yumurtam gelişmedi. 12 senelik evliyim,Sakarya’da yaşıyorum ve 36 ya girmek üzereyim. Psikolojik tedavi ile adet düzenim ve yumurtam oluştu. Pcos hastasıyım ve 2 kere devletten rapor hakkımı kullandım son 7 ayda.
Şubat ayındaki tedavimde 2 yumurtam oluştu fakat embriyo transfere gelemedi. 2. tedavimde Temmuz ayında yapıldı. 11 yumurtam büyüdü, 8 i dolu çıktı, 5 i döllendi 3 ü 5. güne geldi. 2 si yerleştirildi, kalan 1 embriyo 6. gün donduruldu. Fakat yerleştirilenlerde kimyasal gebelik oldu.
Şimdi kalan embriyo için rahim hazırlamaya başladık, nasipse bu ay içinde transferim gerçekleşecek.
Rabbim kucaklarımızı hayırlısıyla doldursun inşallah.

kızlar ben hala adet olmadım. dün doktorla görüştüm çarşamba gel dedi. acaba adet olmadan mı başlatacak. böyle olanı var mı aranızda?:skandal:
Ben bu reglimi ilk defa 8 gün geç oldum ve doktoruma danıştığımda normal durum olduğunu, geçmiş tedavimin beni ve rahmimi çok yorduğunu söyledi.
Korkulacak bir durum değilmiş yani.

Back