- 19 Ağustos 2016
- 1.358
- 1.008
- 83
Evet ama stres çok zararlı ne yapıp edip pozitif düşünmeliyiz ki sonucuda güzel olsun inşallah.
İnşallah canimmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ama stres çok zararlı ne yapıp edip pozitif düşünmeliyiz ki sonucuda güzel olsun inşallah.
İnşallah canım benim hepimiz için güzel pozitif sonuçlar diliyorum.. Senin sonucuna kaç gün var peki? Sanırım 5.güne giden embriyo 10.gün 3.gün embriyosu 12.gün belli oluyırmuşş..İnşallah her şey olumlu olur arkadaşım
İnşallah canım benim hepimiz için güzel pozitif sonuçlar diliyorum.. Senin sonucuna kaç gün var peki? Sanırım 5.güne giden embriyo 10.gün 3.gün embriyosu 12.gün belli oluyırmuşş..
İnşallah güzel haberler vereceksin bize balımCanım benim test tarihim 23 ekim inşallah olumlu olur
İnşallah güzel haberler vereceksin bize balım
Canım benimde 1 hafta oluyor iğnelere başlayalı. Yumurtaların gelişimine göre çatlatma iğnesine geçiyorsun tahmini iğne vurulman 10 gün sürüyor. Sonrasında yumurta toplama ve takriben transfeer :) hayırlısıylaKızlar bana tedavinin ilk aşaması olarak 5 günlük iğne verildi.sonra ne yapılacak bilgi verir misinz
Hangi iğneyi kullanıyosun sen kaç doz?Kızlar bana tedavinin ilk aşaması olarak 5 günlük iğne verildi.sonra ne yapılacak bilgi verir misinz
Kızlar bana tedavinin ilk aşaması olarak 5 günlük iğne verildi.sonra ne yapılacak bilgi verir misinz
Kızlarr benim yarın yumurtalar toplanacak. İnşallah hepimiz için güzel haberler aldığımız bir hafta olur
Çokk sağol canımmmHadi hayırlısı olsun canım hakkında
Canım tedavin hayırlı olsun igneleri koldan mi Göbek ten mi vuruldun . Ben koldan yaptirdim ama etkisi daha mı azMerhaba kizlar aranıza yeni katıldım bende ekim ayı tedaviye basladim.ilk denemem ıgnelere 12 'sinde başladım. Mide bulantısı var ilk iğne de bisey yoktu 2. Gün, dün ki iğneden 3 saat sonra bulantı başladı normal mi?? Salı günü 5. Gün kontrole çağırdı.
Ben bu reglimi ilk defa 8 gün geç oldum ve doktoruma danıştığımda normal durum olduğunu, geçmiş tedavimin beni ve rahmimi çok yorduğunu söyledi.kızlar ben hala adet olmadım. dün doktorla görüştüm çarşamba gel dedi. acaba adet olmadan mı başlatacak. böyle olanı var mı aranızda?