• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayında Tüp Bebek tedavisine başlayacaklar

Göbekten yapıyorum hemşire o şekilde gösterdi koldan yapıldığını bilmiyordum. Bugün son zaten yarın sabah kontrol var dr um toplamda 10 veya 12 gün diye söyledi.igneler nasıl etki gösterdi merak ediyorum.Hayirlisiyla güzel haberler alırız ins

Göbekten yapıyorum hemşire o şekilde gösterdi koldan yapıldığını bilmiyordum. Bugün son zaten yarın sabah kontrol var dr um toplamda 10 veya 12 gün diye söyledi.igneler nasıl etki gösterdi merak ediyorum.Hayirlisiyla güzel haberler alırız ins
İnşallah canım haber et durumları bize :) benim reçeteye yazdılar koldan yada göbekten diye

Arkadaşlar bende bugün başladım tedaviye.
Doktor bugün 3 yumurta gördü.
İlaçları yazdı biraz önce ilk iğnelerimi vuruldum.
Su an 3 yumurta görmesi iyi mi, yoksa degil mi?

Canım nerde başladın tedavine

Herkese merhaba bende başlıyorum bu ay tedaviye 4. Denemem 18 Eylül regl tarihim inşallah bu son tedavim olur hepimizin hakkında hayırlısı rabbim yar ve yardımcımız olsun

Öncelikle hayırlı olsun canım tedavin.
İğnelerin ile beraber yumurtan çoğalır merak etme :KK36:

Herkese merhaba bende başlıyorum bu ay tedaviye 4. Denemem 18 Eylül regl tarihim inşallah bu son tedavim olur hepimizin hakkında hayırlısı rabbim yar ve yardımcımız olsun

İnşallah arkadaşım son tedavin olur ondada o güzel haberi duyarsın inşallah kucağına almayı da nasip eder Allah ım :dua:

Benimde ilk tedavi başında 5 taneydi adetin 2. Günüydü bu sayı ile olmaz az dedi en az 7 olmalı'.. moralim bozuk çıkmıştım o gün hastaneden.sonra biosteron dhea kullanmaya başladım.gunde 3 tane 10. Gününde sayı 9 a yükselmiş.yine adetin 2. Günü ve sayı yine 9... 5 gün oldu ıgnelere başladım yarın sabah kontrolüm var.hayirlisi

kızlar ben hala adet olmadım. dün doktorla görüştüm çarşamba gel dedi. acaba adet olmadan mı başlatacak. böyle olanı var mı aranızda?:skandal:

Canım adet söktürücü verir bence ya çünkü adet ile başlıyorsun tedaviye

Benimde ilk tedavi başında 5 taneydi adetin 2. Günüydü bu sayı ile olmaz az dedi en az 7 olmalı'.. moralim bozuk çıkmıştım o gün hastaneden.sonra biosteron dhea kullanmaya başladım.gunde 3 tane 10. Gününde sayı 9 a yükselmiş.yine adetin 2. Günü ve sayı yine 9... 5 gün oldu ıgnelere başladım yarın sabah kontrolüm var.hayirlisi

Hiç moral bozma canım iğneler ile yumurta oluyor zaten önemli olan kaliteli olması inşallah senin de bol kaliteli yumoşların olur

Benim 28 günde bir adet döngüm 24. Gün oldum erken geldi.Oda adetten bir hafta önce estrofem 2 mg hap verdi günde 3 tane. Ondan kaynaklı olabilir acayip sismistim 28 günü bekliyecek halim kalmamıştı.Adet gelince bırak demişti.cok şükür ıgnelerde mide bulantısı hariç sorun yok.

Dr un amacı her ihtimale karşı dondurmak aslında doğrusu da bu umarım kaliteli olur sayıdan ziyade kalitesi önemli. Güzel şeyler hissediyorum ınş kısa zamanda güzel sevinçler yaşarız masal833

Dr un amacı her ihtimale karşı dondurmak aslında doğrusu da bu umarım kaliteli olur sayıdan ziyade kalitesi önemli. Güzel şeyler hissediyorum ınş kısa zamanda güzel sevinçler yaşarız masal833

İnşallah arkadaşım inşallahhh:dua:

Kızlar benim de canım sıkkın. Yumurtaligim da sıvı toplanmış cok yumurta oluşmuş. Çarşamba günü toplayacak fakat transferi gelecek ay yapabileceğini söyledi. Yarın da eşim tese olacak.

Vardır her şeyde bir hayır benim de 14 ağustos yumurta toplandı sonra progesteron tahlilim 1.56 çıktı dr transferi iptal etti ne ağlamıştım ama ya ondan sonra toplamadan sonraki halim zaten transferi kaldırmazdı eminim neyse lafın kısası 10 ekim ı buldu transferim:KK54:

Vardır her şeyde bir hayır benim de 14 ağustos yumurta toplandı sonra progesteron tahlilim 1.56 çıktı dr transferi iptal etti ne ağlamıştım ama ya ondan sonra toplamadan sonraki halim zaten transferi kaldırmazdı eminim neyse lafın kısası 10 ekim ı buldu transferim:KK54:
Insallah canım beklediğine beklediğimize değer. Allahım yüzümüzü güldürur.

Öncelikle hayırlı olsun canım tedavin.
İğnelerin ile beraber yumurtan çoğalır merak etme :KK36:
İnşallah riskle tüp bebeğe başladım. Bir tüpümün bağlanmasi gerekli. En son prof Faruk Buyru beye gittim çok büyük bi hidroselpenksin yok dedi. İlkini böyle denemek istedim.
İnşallah gelişir.

Back