• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayında Tüp Bebek tedavisine başlayacaklar

Ben cok stresli ve herşeyi kafaya takan bi insanım ama regl hic gecikmez, acaba gerçekten stres etkili mi?

Stres etkili tabi canım bazen stresten geç olursun bazen de erken belli olmaz. Düzenli adet gören insanın bir süre adeti gecikiyorsa bence stresttendir ki bizim şuan yaşadıklarımız da stresli bir dönem

Stres etkili tabi canım bazen stresten geç olursun bazen de erken belli olmaz. Düzenli adet gören insanın bir süre adeti gecikiyorsa bence stresttendir ki bizim şuan yaşadıklarımız da stresli bir dönem
Bi aglama krizi geliyo bi neşe krizi geliyor.
Eşim karşımda öyle bakıyor.
İnş Allah kollarımızı hayırlı evlatla doldurur.
Bir daha denemek zorunda kalmadan kalırız hamile.

Nerdeyse 4 ay gecikmiş canm bnce stresten değildir. Bi baktır derim seni kıracak birşey söylemek istemem ama baktırmalısın bence.benim de adetlerim normalde düzenlidir ama stresten bi hafta önce olabiliyor yada en fazla bir hafta ileri tarihe aksayabiliyor.yaşin kaç bilmiyorum ama doktora muayene olmanı öneririm

Bi aglama krizi geliyo bi neşe krizi geliyor.
Eşim karşımda öyle bakıyor.
İnş Allah kollarımızı hayırlı evlatla doldurur.
Bir daha denemek zorunda kalmadan kalırız hamile.
Bende panik atak gibi nefes alamiycakmisim gibi fenalık hissi oluyor ara ara,ağlama nöbeti,sicak basması,eşimin yaptığı herşey batıyor, çok gerginim sürekli kavga ediyoruz. Ben ben değilim bir tuhaf oldum kendimi tutamıyorum.

Bende panik atak gibi nefes alamiycakmisim gibi fenalık hissi oluyor ara ara,ağlama nöbeti,sicak basması,eşimin yaptığı herşey batıyor, çok gerginim sürekli kavga ediyoruz. Ben ben değilim bir tuhaf oldum kendimi tutamıyorum.
Nefes almada tuhaflık arada bendede oluyor, bide boğazıma bişey takılmış gibi oluyo nefes alma zorlaşıyor daha ilk iğnede başladı. Bu aldığımız ilaçlar hiç masum ilaçlar değil bi evlat uğruna gözü kapalı alıyoruz ilaçları.
İns Rabbim nasip eder.

Bende bugün regl olacaktım olmadım eskiden gelmesin isterdim şimdi gelsin diye yollarını gözlüyorum heyecandan uyuyamıyorum biran önce hayırlısı ile tedavime başlamak istiyorum 3 yıl aradan sonra tekrar aynı heyecanları yaşamak hem güzel hem korkulu acaba yine negatifmi olacak endişesine kapılmak amannm kafamda deli sorular işte hanımlar rabbim bu yolda olan herkesin kucağını boş bırakmasın dualarım sizlerle

Herkese merhabalar bu aksam catlatma ignemi vuruldum persembe 10.30 da yumurta toplama islemim olucak çok heyecanlıyım.2. Denememiz ilk denememizden 3.5 yasinda minigim var simdi kardes istiyoruz denicez ama o zmanki bildiğim herşeyi unutmusum 4 yıli gecti dualarimizi eksik etmeyelim birbirimizden

Arkadaşlar kafama takılan bişey var. Pazartesi ilk iğnelerimi vuruldum sol karından oldum, kalcadanda sol tarafdan oldum. Baya bı yumurtalık hareketlendi, karnımda farklı şeyler oldu. Dün sağ karın, sağ kalçadan iğnelerimi oldun. Pek bi hareketlilik olmadı yumurtalığımda, karnımda.

Arkadaşlar kafama takılan bişey var. Pazartesi ilk iğnelerimi vuruldum sol karından oldum, kalcadanda sol tarafdan oldum. Baya bı yumurtalık hareketlendi, karnımda farklı şeyler oldu. Dün sağ karın, sağ kalçadan iğnelerimi oldun. Pek bi hareketlilik olmadı yumurtalığımda, karnımda.
Ignelerin sağdan yada soldan vurulmasiyla ilgili olduğunu düşünmüyorum ilk günler hareketlilik fazla olabilir belki yoksa karın sağ,sol veya alt tarafı ve bu iğne buraya yapilacak diye belirtirler.:KK39:

Ignelerin sağdan yada soldan vurulmasiyla ilgili olduğunu düşünmüyorum ilk günler hareketlilik fazla olabilir belki yoksa karın sağ,sol veya alt tarafı ve bu iğne buraya yapilacak diye belirtirler.:KK39:
Yani tabi ki cnm fark etmez, haklısın. Ben açıklayıcı yazdım ki fark olur mu acaba die.pazartesi ilk gün yumurtaliklarda hareketlilik, karnımda bi farklılıklar oldu, ikinci gün dün yani öyle hiç bişey olmadı. Bakalım bugün 3. Gün olalım ne olacak. İnşallah gelişirler. Bari gözüken 3 ü gelişse ikisi tutsa sonra doğsa ne iyi olacak

Bende 5 günlük verilen tedaviyi bugün yapmış olacam yarın kontrolüm var ama adetin 2 günü vajinal muayenede doktor bana polikistik över var dedi ama cok küçük iki hafta önce hiç birşey yoktu sanirim yakın zamanda oluştu acaba bi problem olur mu cok endiseliyim

Bende 5 günlük verilen tedaviyi bugün yapmış olacam yarın kontrolüm var ama adetin 2 günü vajinal muayenede doktor bana polikistik över var dedi ama cok küçük iki hafta önce hiç birşey yoktu sanirim yakın zamanda oluştu acaba bi problem olur mu cok endiseliyim
Hic endiselenme pko ile cevremde kac kisi var hep doğal yolla, hemde tüp bebekle hamile kalan.
Canını sıkma sakın.

Yanı söz konusu bebek olunca insan endişeleniyor.iki hafta önce hiç birşey yoktu nasıl oldu bende anlamadım

Yanı söz konusu bebek olunca insan endişeleniyor.iki hafta önce hiç birşey yoktu nasıl oldu bende anlamadım
Takma doktorların her dediğini, ne doktorlara gittim ben para bastım hepsine darphane gibi. Düşün en son bi prof a gittim ücretsiz muayene edip doğruları anlattı.
İki haftada pko olmaz. Erimemis olabilir yumurta belki bi iki hafta sonra eriyecek.
Hakkıyla doktorluk yapan cok az.

Dr dün bana rahim duvarı ince, buda zaten beklenen bir durumdu dedi. Hiç soru sormadım sorun olur mu erteler mi? Hiç bilmiyorum.

Back