• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayında Tüp Bebek tedavisine başlayacaklar

İnsallah canim yazdıklarınız moral oldu Tsk ederim .ne güzel bi forum burası ya telefon elimden düşmüyorum her istediğimi sorup moral bile alabiliyorum hepinize TSK ederim

Dr dün bana rahim duvarı ince, buda zaten beklenen bir durumdu dedi. Hiç soru sormadım sorun olur mu erteler mi? Hiç bilmiyorum.
Adetin ikinci günü inçe olur canm aynısını banada dedi zaten transferi adetten sonra yapmasının sebebi o rahim duvarı kalınlaşıyor ya

Adetliyken tabiki incelir, rahim kalınlaşır baktı cocuk yok o duvari regl ile atar. Regl iken ince olacak.
Kalınlaşır.
Ayrıca kalınlaştırmak için ilaç var cnm. Hamile kaldığımda doktor progestan vermişti ama düştü benim.

Adetin ikinci günü inçe olur canm aynısını banada dedi zaten transferi adetten sonra yapmasının sebebi o rahim duvarı kalınlaşıyor ya

Pzrt yumurta toplama olcak bu şekilde transfer yapılır mı??

Bende bugün yola çıkıyorum yarın nasipse tedaviye başlayacağız çok heyecanlıyım bu 4. Dememem olacak inşallahta son tedavim olur rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın dualarım sizinle hanımlar

Merhaba hanımlar önceki sayfaları okumadım bende bu ay başladım tedaviye daha önceden olumsuz sonuşlarım var en son başka bir merkezde kimyasal gebelik oldu ağustosta. Embriyom kalitesizdi. Şimdi Bursa Acıbadem Şahin beyde başladık Eskişehirden gidiyorum geliyorum. Çok memnunum şu an. Cuma günü başladık polikistik hastasıyım puregon 125 ile başladık dün kontrole gittim e2 bakıldı 804 idi çok yumurta olduğu için e2 fırlıyor çok yumurtam var gelişen doz düşürdü dün 112 vurdum bugün 100 vurucam. Yarın yine kontrol var 7.günüm olacak ne zaman toplar bilmiyorum ama dondurulup öbür ay transfer olacak değerlerim yükseldiği için inşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız.

Merhaba hanımlar önceki sayfaları okumadım bende bu ay başladım tedaviye daha önceden olumsuz sonuşlarım var en son başka bir merkezde kimyasal gebelik oldu ağustosta. Embriyom kalitesizdi. Şimdi Bursa Acıbadem Şahin beyde başladık Eskişehirden gidiyorum geliyorum. Çok memnunum şu an. Cuma günü başladık polikistik hastasıyım puregon 125 ile başladık dün kontrole gittim e2 bakıldı 804 idi çok yumurta olduğu için e2 fırlıyor çok yumurtam var gelişen doz düşürdü dün 112 vurdum bugün 100 vurucam. Yarın yine kontrol var 7.günüm olacak ne zaman toplar bilmiyorum ama dondurulup öbür ay transfer olacak değerlerim yükseldiği için inşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız.
Merhaba canım ben de polikistik var. Aynı bende 125 puregon vuruyorum. Yarın benimde kontrol var :) resmen aynı durumdayız :) yalnız benim eşimin de sperm kalitesi düşük o sebeple tüp bebek yapıyoruz. E2 değerime bakmadılar daha benim. Yarın bakarlar belki

Merhaba canım ben de polikistik var. Aynı bende 125 puregon vuruyorum. Yarın benimde kontrol var :) resmen aynı durumdayız :) yalnız benim eşimin de sperm kalitesi düşük o sebeple tüp bebek yapıyoruz. E2 değerime bakmadılar daha benim. Yarın bakarlar belki
Kızlar bende puregon 112.5 kullandım yarın benimde kontrolüm var

Canm ben 15 gün önce profa muayene olmustum pko yoktu ama 5 gün önc doktor baktı pko var dediler

Aynı şey benimde başıma geldi. İleri düzey deil ozaman senin pkos da. İlk muayenemde yoktu sonradan olduğunu söyledi. Adete göre kistler şekilleniyor çünkü

Evet doktor dedi pko ama cok küçük Yeni oluştu sanirim .sen nerden tedavi oluyorsun canm

eşimin sperm değerleri düşük o sebeple tüp bebek yapıyoruz.

rabbim hepimize yardımcı olsun kızlar.
Bende 14 ekim de başladım. 31 yaşındayım 1 senelik evliyim ve fsh yüksek amh düşük
normalde benim değerlerimde olan birinin menapozda olması gerekiyor. Daha doğrusu hangi doktora değerlerimi yazsam erken menapoz dediler. Kıbrıs da donasyondan başka şansın yok dediler.
Bu arada ilaç kullanmadan adet olmuyorum.
Yaklaşık 1-15 senedir ilaç kullanmıyorum ve hasta olmuyorum.

Doktorum Aret Kamar. Kendisi sonuçlarıma baktı sonra ultrasonla yumurtalıklarıma baktı.
Ve normalde bu değerlere göre menapozda olman lazım üstelik 1,5 senedir hasta olmuyorsun ancak yumurtalar var dedi.
İlaçlı tedaviye başladık bakalım.
klomen, folikasit, coraspin, prednol 16 kullanıyorum. Bu cumartesi tekrar gidicem

Eşimin ve benim kan tahlillerimizde yapıldı. Rahim filmi istedi.
onu da echomar da çektirdim. Temiz çıktı
bugün de eşim sperm testi yaptırdı

Bakalım inşallah olumlu sonuçlar alırız...

Doktor düşk doz lucrin başlattı bugün 10 uı haftaya yine gel bakalım durumuna dedi bakalım artık

Back