Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetin ikinci günü inçe olur canm aynısını banada dedi zaten transferi adetten sonra yapmasının sebebi o rahim duvarı kalınlaşıyor yaDr dün bana rahim duvarı ince, buda zaten beklenen bir durumdu dedi. Hiç soru sormadım sorun olur mu erteler mi? Hiç bilmiyorum.
Adetin ikinci günü inçe olur canm aynısını banada dedi zaten transferi adetten sonra yapmasının sebebi o rahim duvarı kalınlaşıyor ya
Pzrt yumurta toplama olcak bu şekilde transfer yapılır mı??Adetin ikinci günü inçe olur canm aynısını banada dedi zaten transferi adetten sonra yapmasının sebebi o rahim duvarı kalınlaşıyor ya
Bence de doktor beklediğimiz bişey normal dedi tahlillerim çıktı lh progesteron yerlerde bakalım ne diyecek doktorbence stres değil benim stresten erken olurdu hep
Merhaba canım ben de polikistik var. Aynı bende 125 puregon vuruyorum. Yarın benimde kontrol var :) resmen aynı durumdayız :) yalnız benim eşimin de sperm kalitesi düşük o sebeple tüp bebek yapıyoruz. E2 değerime bakmadılar daha benim. Yarın bakarlar belkiMerhaba hanımlar önceki sayfaları okumadım bende bu ay başladım tedaviye daha önceden olumsuz sonuşlarım var en son başka bir merkezde kimyasal gebelik oldu ağustosta. Embriyom kalitesizdi. Şimdi Bursa Acıbadem Şahin beyde başladık Eskişehirden gidiyorum geliyorum. Çok memnunum şu an. Cuma günü başladık polikistik hastasıyım puregon 125 ile başladık dün kontrole gittim e2 bakıldı 804 idi çok yumurta olduğu için e2 fırlıyor çok yumurtam var gelişen doz düşürdü dün 112 vurdum bugün 100 vurucam. Yarın yine kontrol var 7.günüm olacak ne zaman toplar bilmiyorum ama dondurulup öbür ay transfer olacak değerlerim yükseldiği için inşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız.
Kızlar bende puregon 112.5 kullandım yarın benimde kontrolüm varMerhaba canım ben de polikistik var. Aynı bende 125 puregon vuruyorum. Yarın benimde kontrol var :) resmen aynı durumdayız :) yalnız benim eşimin de sperm kalitesi düşük o sebeple tüp bebek yapıyoruz. E2 değerime bakmadılar daha benim. Yarın bakarlar belki
Sende mi polikistik var :) polikistik olanlara düşük doz veriyolar fazla yumurta olduğu için dr öyle demişti bana.Kızlar bende puregon 112.5 kullandım yarın benimde kontrolüm var
Asm de canımNerde tedavi oluyorsun peki