• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayında Tüp Bebek tedavisine başlayacaklar

Ben küçük şişe sulardan 3 tane icmistim patliycak gibi olmuştum korkuyorum sontadan yardimci olduğun için saol canim

Ben küçük şişe sulardan 3 tane icmistim patliycak gibi olmuştum korkuyorum sontadan yardimci olduğun için saol canim

Canım gitmeden yarım saat ya da bir saat önce bir şişe su iç sen tuvaletin de gelir ben biraz erken içtim ama bir sıkıntı olmadı transferden sonra da biraz sıkıştım ama sıktım yapmadım hemen :olamaz::olamaz:
Saat 4 te fitil almam lazımdı o yüzden mecbur yaptım o_O

Canım gitmeden yarım saat ya da bir saat önce bir şişe su iç sen tuvaletin de gelir ben biraz erken içtim ama bir sıkıntı olmadı transferden sonra da biraz sıkıştım ama sıktım yapmadım hemen :olamaz::olamaz:
Saat 4 te fitil almam lazımdı o yüzden mecbur yaptım o_O

Merhabalar arkadaşlar. Dün ön görüşmeye gittik doktora ve adet olunca doktora gideceğim ve başlayacağız artık tüp bebeğe. Doktorun pozitif enerjisi sayesinde stresim azaldı. İnşallah o enerjiyle tedavi sonunda pozitifi de görebilirim..

Merhabalar arkadaşlar. Dün ön görüşmeye gittik doktora ve adet olunca doktora gideceğim ve başlayacağız artık tüp bebeğe. Doktorun pozitif enerjisi sayesinde stresim azaldı. İnşallah o enerjiyle tedavi sonunda pozitifi de görebilirim..

İnşallah canım tedavin hayırlı olsun :nazar::dua:

Bende bugün 2. İğne mi yaptım sağlikciyim bende ama suan çalışmıyorum iğneyi kendine batırmak çok zor

Saolasın balım Allah razı olsun.. Geçmişi okuyamadım netimde sorun var. Sen ne aşamadasın?

Canım ben 5 buçuk yıllık evliyim26 yaşındayım geçen sene bir aşılama yaptırdım negatifle sonuçlandı bu sene de ilk tüp bebek denemesini yaptık bakalım bekliyoruz bugün 5. Günüm peki ya sen

Bende bugün 2. İğne mi yaptım sağlikciyim bende ama suan çalışmıyorum iğneyi kendine batırmak çok zor

Canım iğneler zor oluyor ya malesef ama allah ım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

Aynen herşey en büyük isteğimiz icin yinede o ağrıya korkuya heyecana değer.

Canım ben 5 buçuk yıllık evliyim26 yaşındayım geçen sene bir aşılama yaptırdım negatifle sonuçlandı bu sene de ilk tüp bebek denemesini yaptık bakalım bekliyoruz bugün 5. Günüm peki ya sen
Biz 3 yıllık evliyiz balım 2 yıldır korunmuyıruz. Aşılama falan yaptırmadık hiç. Eşimde morfoloji (%2) problemi var ben de pcos luyum. Doktorla görüştük tüp bebekle başlamak için reglimin gelmesini bekliyoruz.. Çok heycanlıyum ;)

Biz 3 yıllık evliyiz balım 2 yıldır korunmuyıruz. Aşılama falan yaptırmadık hiç. Eşimde morfoloji (%2) problemi var ben de pcos luyum. Doktorla görüştük tüp bebekle başlamak için reglimin gelmesini bekliyoruz.. Çok heycanlıyum :KK66:

İnşallah her şey olumlu olur arkadaşım :dua:

Merhaba arkadaşlar benimde bugün tedaviye başlamamın ikinci günğ. Gonal f 300 doz kullanıyorum. 26 yaşındayım rezerv azlığı var. Allahtan hayırlısı

İnşallah bol kaliteli yumoslarin olur canım :dua:
Amin canım sende inşallah pozitifi görürsün.ben tedavi gününe kdar çok pozitif enerjiktim çok mutluydum ama şimdi çöktüm dün daha ilk günümde ama öyle bir mutsuzluk hüzün ve olumsuzluk var ki bu çok zararlı biliyorum. Ama neden böyle oldum anlamadım ve bunu nasıl aşıcam bilmiyorum:(

Amin canım sende inşallah pozitifi görürsün.ben tedavi gününe kdar çok pozitif enerjiktim çok mutluydum ama şimdi çöktüm dün daha ilk günümde ama öyle bir mutsuzluk hüzün ve olumsuzluk var ki bu çok zararlı biliyorum. Ama neden böyle oldum anlamadım ve bunu nasıl aşıcam bilmiyorum:KK43:

Canım o psikolojik bende şuan hiçbir şey hissetmiyorum yaşadığımız olumsuz şeylerden dolayı boyleyiz galiba

Canım o psikolojik bende şuan hiçbir şey hissetmiyorum yaşadığımız olumsuz şeylerden dolayı boyleyiz galiba
Evet ama stres çok zararlı ne yapıp edip pozitif düşünmeliyiz ki sonucuda güzel olsun inşallah.

Back