Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayında AŞILAMA Yaptıracak Olanlar 💉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben dayanamadım TESt yaptım dün akşam çok çok silik çıktı bizde çok umutlandik dedik hemen tahlil yaptilaralim beta 1.26 çıktı
Her belirtiyi yaşadım okadar çok yanltiyor ki insanı
Kaçıncı gün yaptın idrar ve kan testini ?

bende 9 Ekim'de oldum. pazar günü adet sancim vardi ama gelmedi. sabah test yaptim ama negatif cikti.. 2 gün daha sabredicem

Kızlar ben dayanamadım TESt yaptım dün akşam çok çok silik çıktı bizde çok umutlandik dedik hemen tahlil yaptilaralim beta 1.26 çıktı
allahtan ümit kesilmez. ama seni cok iyi anliyorum, duygusal olarak cok yipraniyoruz bu sürecte. allah sabir versin ve vakti zamani geldiginde bebegini kucagina almayi nasip etsin !!!

Ben zorlandım belki sen zorlanmazsın basit bir işlem aslında kendini şartlana zor olacak diye
Şimdi doktordayım perşemde saat 2 aşılama günümü belirledik. 2 tane yumurtam var. Bugün 1 merional 75 gecede 2 gonapeptyl ve 1 ovitrelle vuracağım allahım yardım et

Şimdi doktordayım perşemde saat 2 aşılama günümü belirledik. 2 tane yumurtam var. Bugün 1 merional 75 gecede 2 gonapeptyl ve 1 ovitrelle vuracağım allahım yardım et
Hakkınızda hayırlısı olsun dediğim acı eşiği ile ilgili birazda genel olarak çoğunun rahat geçiyor korkma lütfen

Hakkınızda hayırlısı olsun dediğim acı eşiği ile ilgili birazda genel olarak çoğunun rahat geçiyor korkma lütfen
Korkmuyorum süreç çok zorlu. Acısında olsun inşallah :)
Acı eşiğim iyidir sağolsun adet sancılarım her adette 1 gün boyunca beni inletiyor saniyelik aşılama beni korkutamaz

Hayırlı sonuçlarınız olsun inşallah Bende gonolf 100 lük olarak kullanıyorum yumurta çok gibi gözükmüştü belki tüp bebeğe geçeriz dedi doktor ama çok stresli bir süreçmiş bu kadar etkileneceğimi düşünmemiştim sürekli çarpıntı halindeyim oyalancakn bir şeyler arıyorum valla

Canım senin kaçıncı gün ki ,vardı sanki biraz daha

allahtan ümit kesilmez. ama seni cok iyi anliyorum, duygusal olarak cok yipraniyoruz bu sürecte. allah sabir versin ve vakti zamani geldiginde bebegini kucagina almayi nasip etsin !!!
Aminn canım benim inşallah hepmiz zamanı gelince kucağımıza alırız gerçekten çok kötü oldum

Kuzum üzülme herşeyin zamanı var belki atar bi kaç gün sonra

Kuzum üzülme herşeyin zamanı var belki atar bi kaç gün sonra
İnşallah canım doktorla görüştük oda dedi cumaya kadar bekleyin cuma gelin dedi 15 günü bı dolduralım dedi

Malesef kızlar benim sonuç negatif çıktı. Bu ay da umutlar suya düştü... bekleyenlerinki umarım pozitif olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…