- 1 Şubat 2020
- 1.632
- 1.008
- 83
- Konu Sahibi Saricicek97
-
Kaç gün oldu senin canım ?İnşallah canım doktorla görüştük oda dedi cumaya kadar bekleyin cuma gelin dedi 15 günü bı dolduralım dedi
Bgn aşılamada 12. Günüm canımKaç gün oldu senin canım ?
Benm de 13. Gün canım dün gece istifra ettim afedersn soğuk almışım sanırım bugün de hiç halim yokBgn aşılamada 12. Günüm canım
Ayy kuzu sende bi haller var benceBenm de 13. Gün canım dün gece istifra ettim afedersn soğuk almışım sanırım bugün de hiç halim yok
Bilmem ki bebğim ateşim yoktu bi anda akşama doğru üşüdüm sonra gece de .. işte evet yarın ama gitmeyi düşünmüyorum cuma giderimAyy kuzu sende bi haller var benceyarın kan verecektn değil mi? Hadi hayırlı haberler olsun inş.
Cok teşekkür ederim içimi rahatlattınizCanım hiç sıkıntı yapma. Benim de bayağı bi aynı kalmışlardı. Adetin 16. Gününe kadar ilaca devam ettim. Hiç stres yapma doktor dozu ona gore ayarlar. Hemen adetin 12. Günü aşılama olacaksın diye bi kural da yok zaten. Rahatla ve kontrollerine gitmeye devam et
Ayyyy ne guzel, igneyi vurdunuz mu? İnsallah tutar,bi tane miydi? Cok teşekkür ederimGüzelim çok kafana takmamaya çalış.
Bu ay benimde 11 mm di . Doktor beğenmedim ama iki gün sonra gel bir daha bakalım dedi .
Bende bu ay olmayacak diye düşünüyordum.
Bı gittim 27 mm dedi . Ben şok oldum
İnşaallah senin de öyle olur
Bence senin oldu gibi inşallahBenm de 13. Gün canım dün gece istifra ettim afedersn soğuk almışım sanırım bugün de hiç halim yok
Çatlatma iğnesi yaptırdım canım .Ayyyy ne guzel, igneyi vurdunuz mu? İnsallah tutar,bi tane miydi? Cok teşekkür ederim
Ciddi mi ben hiç belirti yaşamadım oluyor mu ki böyle şeyler ben soguk aldım diye düşünüyorum halim yok sabahtan beri uzanıyorum hiç bişi canım istemiyorBence senin oldu gibi inşallahhamilelik belirtileri aynı zamanda çünkü.
Merhaba kızlar bugün aşılamada 7. günüm ve biraz kasığımda ağrı var ara ara ya hafiften birazda gögüslerim acımaya başladı düşünmek istemiyorum ama belirti olabilirmi ki
Aynen canım iğne etkisi derken çatlatma iğnesinin mi ? Ben klomen kullandım sadece . Şimdiye kadar oek yoktu ağrım ama bugün başladıSeninle aynı gün yaptırmıştık sanırım.
Bende de arada kasıklarda ağrı oluyor.
Göğüslerim de acıyor ama onu iğnenin etkisi diye düşünüyorum.
Bekle bekle vakit geçmiyor
Hmm ben klomen+çatlatma iğnesi kullandım iğnenin etkisi olabilir o zamanAynen çatlatma iğnesinin etkisi .
Sen iğne kullanmadiysan ve göğüslerde hassasiyet varsa bence ümit varaşılaman tutmuş olabilir
Ya bende yaşamadım o duyguları inşallah yaşarız hamile olarak amaa öyle derler ya hamilelik belirtisi diye inşallah oyleedir. Allah'ım herşeyin hayırlısını versin . Herşeye hazırlıklı olmalıyız ama olumsuzada olumluya dünden razıyız da zatenCiddi mi ben hiç belirti yaşamadım oluyor mu ki böyle şeyler ben soguk aldım diye düşünüyorum halim yok sabahtan beri uzanıyorum hiç bişi canım istemiyorya kuzum ağzın bal yesin İnşAllah
Beklemek zor demiBenim de 8.gunum bitiyor bgn.biraz stres yapmaya başladım sanki.beklemek ne zormus.ilk zamanki gibi kasilma ve ağrılarım kalmadı.gonalf f 112.5 kullanmistim ilacain etkisi sanırım asilama gününden öncesinden gogus ağrılarım vardı.progestan kullanıyorum ayrıca.ondanmidir nedir biraz duygu iniş cikislarim var.bir şey görüp birden ağlamaya baslayabiliyorum.inşallah bu kadar sıkıntıya değerde kucaklarimiz boş kalmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?