- 12 Haziran 2020
- 947
- 594
- 33
- 29
- Konu Sahibi Saricicek97
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum kasıklarıma vuruyor sancı arada canım başka göğüslerde falan bişi yok
İdrar Testi yapmacak mısın gidene kadar?Ben cuma günu gidecem doktora tam 15. Gün gidecem inşallah canım
Yok yapmayacam inşallah kendimi tutarsamİdrar Testi yapmacak mısın gidene kadar?![]()
Sende belirti var mı canımYok yapmayacam inşallah kendimi tutarsam![]()
İlk zamandan beri agrim vardı 8. Günü gece sırtım çok ağrıdı gece uyuyamadım 9. Günde devam etti yani dün o geçti dün akşam hep alttan böyle ignelenmeler falan oldu bgn sabah adet sansici gibi geldi gitti şuan iyim arada 5 6 saniye kasıklarım igneleniyor gidiyor ara ara okadar canımSende belirti var mı canım
Göğüslerde var mı bişiİlk zamandan beri agrim vardı 8. Günü gece sırtım çok ağrıdı gece uyuyamadım 9. Günde devam etti yani dün o geçti dün akşam hep alttan böyle ignelenmeler falan oldu bgn sabah adet sansici gibi geldi gitti şuan iyim arada 5 6 saniye kasıklarım igneleniyor gidiyor ara ara okadar canım
Çatlatma iğnesine bağlı oluyor o canım. 7-8 gün sonra falan geçiyorKasik sancılariniz ne zaman geçti acaba
Göğüslerde var mı
Evet hasasti zAtn ama bgn braz daha iyi sankiGöğüslerde var mı bişi
Benm hiç olmuyor regl zamanı da olmaz hiç canım :)Evet hasasti zAtn ama bgn braz daha iyi sanki
Benimde regilde olmuyordu canim yada oluyordu çok dikkat etmiyordumBenm hiç olmuyor regl zamanı da olmaz hiç canım :)
Yalnız ben asilamadan önce de catlatma iğnesi olmuştum o zmn böyle olmamıştı hemen hemen hiç hissetmedim diyebilirimÇatlatma iğnesine bağlı oluyor o canım. 7-8 gün sonra falan geçiyor
Benimde regilde olmuyordu canim yada oluyordu çok dikkat etmiyordum![]()
Siz nezaman sonuç alacaksiniz
Her seferinde aynı olmuyor canım ben de geçen ay hissetmemiştim ama bu ay böyle oldu. İlk 10 güne kadar hissettiklerin kesinlikle iğneden. Ondan sonrası için belki gebelikten şüphelenebiliriz.Yalnız ben asilamadan önce de catlatma iğnesi olmuştum o zmn böyle olmamıştı hemen hemen hiç hissetmedim diyebilirim