Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayında AŞILAMA Yaptıracak Olanlar 💉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim 6.gunum bgn asilamada ani hareketlerde kasılma kramplarim var kızlar sizde durumlar nasil

Evet kuzum hadi ya neyse carsamba günü test yapıcam zaten doktor 21 inde yap dedi kaç gün sonra geçer iğnenin etkisi ?
13-14 günde kesin olarak geçiyor canım. Aslında hatta dün ovitrellenin prospektüsünü açıp okudum etkisi 10 gün sürer yazmışlar. Benim dün yaptığımda 12. Gündür inş iğneden değildir diye düşünüyorum biraz umutlandım öyle olunca açıkçası
Neyse ben yarın kan testi vereceğim zaten sen 21 i beklemekte kararlı mısın? Varsa 12. Gün kanda belli oluyor ama etkilemek istemem seni...

Kuzum evet carsamba yapıcm cidden çok stresliyim ya ben sende bi belirti oldu mu hiç ? Bana yarında hemen haber ver birbirimize destek olalım bu yolda sonuna kadar

Kuzum evet carsamba yapıcm cidden çok stresliyim ya ben sende bi belirti oldu mu hiç ? Bana yarında hemen haber ver birbirimize destek olalım bu yolda sonuna kadar
Yarın vereceğim ama sağlık ocağında olddan hemen çıkmaz diye tahmin ediyorum kuzum,haber veririm tabi ne olursa olsun. Belirti mi bilmiyorum da son 2 gündür ara ara böyle adet olacak gibi ağrılarım oluyor,bundan önce göğüs hassasiyetim vardı çok ama geçti şimdi. Sende var mı?

Walla sancı vuruyor kasıklarıma sol tarafına falan doktor fitil verdi bana acaba ondan mı ? Sanada verdi mi kuzum

Senn regl günü ne zaman canım

Walla sancı vuruyor kasıklarıma sol tarafına falan doktor fitil verdi bana acaba ondan mı ? Sanada verdi mi kuzum
Evet verdi konuşmuştuk ya hatırlamadın mı? markaları farklı ama içerik aynı. Yalnız ben günde 3 kullanıyorum. Kasık ağrısı yapacağını pek sanmam yazmıyor yan etkilerde.
Adet günüm çarşamba benim de canım

Ha evet stresten çıkmış aklımdan kuzum ya kusura bakma nerde oturuyorsun peki İstanbul da mı ( yoksa bunuda konuştukmu walla hatırlamıyorum)
Benmde regl günü ctesi günü var benmkine daha sen yarın kesin kan vercekmısn

O zaman sen adetin erken döneminde mi yaptırdın aşılamayı döngün kaç gün? Benim 27-28 de geliyor o da çarşamba veya perşembe olur.
Bursa’da yaşıyorum canım bunu konuşmadık bak
Nasip olursa vereceğim bakalım yarın iş güç var yoğun geçiyor

Adetin 3. Günü iğnelere başladım pazartesi idi canım 1 hafta sonra yine Pazartesi günü kontrole gttm Çarşamba günü gel asılama yapıcam dedi ve oldum benmde döngüm 28.29.30 kuzum

Adetin 3. Günü iğnelere başladım pazartesi idi canım 1 hafta sonra yine Pazartesi günü kontrole gttm Çarşamba günü gel asılama yapıcam dedi ve oldum benmde döngüm 28.29.30 kuzum ☺
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…