- 4 Nisan 2020
- 248
- 237
- 33
- Konu Sahibi Saricicek97
-
Az mii bana gore sanki hic gecmiyor yaBen akşam 12 de yaptım aslında dun birden yaptım öyle noramde yapmayacaktim negetif cikar morelim bozulur die ama sabah ilk idrarla daha iyi diyorlar bidahakine cuma sonuç öğrenecem.insallah az kaldı ya
. çok sevindim. Allahm sen ne büyüksün ya. Hayırlı bir şekilde kucagımıza almayı nasip etsin.Kızlaar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim çok mutlu ettiniz beni ♥♥♥ Evet bugün gidip kan testi verdim ve sonucum 118,6 çıktı ,aşılama diye gittiğim tedavide Rabbim normal yoldan nasip etti ,inş en kısa sürede Rabbim sizlerinde yüzünü güldürsün, ümidinizi kesmeyin bol bol dua edin ,inş bende hayırlısı ile kalp atışını duyarım hayırlısı ile kucağıma alırım ,sizlere de çok çok dua edeceğim inş
Öyle ama geçen hafta 2 hafta vardı smdi 8 gün kaldıAz mii bana gore sanki hic gecmiyor ya
Yani tabiki orasida varrÖyle ama geçen hafta 2 hafta vardı smdi 8 gün kaldı
Birşey olmaz ben de perşembe oldum yarın yola çıkacağım. Doktor normal hayatına devam et dediAşılamayan bir hafta sonra yolculuk yapsam sıkıntı olur mu sizce kızlar.
Pazartesi günü aşılamam yapılacak canım. Çatlatmadan 35 36 saat sonra yapılıyor çünkü. Eşin artık boşalmasın sen de pazartesi sabah hafif idrara sıkışık git o zaman rahmi daha net görüyor doktorKizlar merhaba bu gece yani cumartesi ovitrelle yapacağım. Doktor pazartesi 9da gel dedi. İlişki perhiz takvim vs hicbirsey demedi. Ya da bana duş al parfüm sıkma gibi bir uyarıda bulunmadı. Şimdi çatlatma iğnesinden sonra ne yapılacak pazartesi? Aşılama hangi gün yapılacak anlamadım
Tabi ptesi eşin de gidecek seninle:)Pazartesi günü aşılamam yapılacak canım. Çatlatmadan 35 36 saat sonra yapılıyor çünkü. Eşin artık boşalmasın sen de pazartesi sabah hafif idrara sıkışık git o zaman rahmi daha net görüyor doktor
Canım çok teşekkür ederim ben ozaman dediğin gibi yapayımPazartesi günü aşılamam yapılacak canım. Çatlatmadan 35 36 saat sonra yapılıyor çünkü. Eşin artık boşalmasın sen de pazartesi sabah hafif idrara sıkışık git o zaman rahmi daha net görüyor doktor
Canım yapmadım ya bugün 11. Günüm işte oda bitti say
7 sinde oldun dimi aşılamayı? İlk gün sayılmıyor yalnız bilgin olsunCanım yapmadım ya bugün 11. Günüm işte oda bitti saysen yaptın mı ?
Evet kuzum hadi ya7 sinde oldun dimi aşılamayı? İlk gün sayılmıyor yalnız bilgin olsunben yaptım silik çizgi çıktı da ondan sordum sana da tabi çatlatma iğnesi vurulduğumuz için de olabilir bilemiyoruz o yüzden Yine de gebelikten olmasını umut ediyorum
İnşallah canım inşallah amin rabbim gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı eylesin
Letu kullandım 5 gün 6 tane menapur 3 tane merional bugünde işte ovitrelle iğne vurdum peş peşe 2 tane. Hayırlıyla olur inşallah hepberaber. Sen ilaçlarla aynı mı farklı mı kullanmışız. Bu arada ayın 8inde başlanmıştıİnşallah canım inşallah amin rabbim gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı eylesin
Sen hangi iğneyi kullandın canım ne zaman başlandı tedavine
Benim 11inde başlandı gonal f 75 ml 6 gün kullandım. Dün ovitrelle yaptım. İnşallah Allah yüzümüze baksınLetu kullandım 5 gün 6 tane menapur 3 tane merional bugünde işte ovitrelle iğne vurdum peş peşe 2 tane. Hayırlıyla olur inşallah hepberaber. Sen ilaçlarla aynı mı farklı mı kullanmışız. Bu arada ayın 8inde başlanmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?