Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayında AŞILAMA Yaptıracak Olanlar 💉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
. çok sevindim. Allahm sen ne büyüksün ya. Hayırlı bir şekilde kucagımıza almayı nasip etsin.

Kizlar merhaba bu gece yani cumartesi ovitrelle yapacağım. Doktor pazartesi 9da gel dedi. İlişki perhiz takvim vs hicbirsey demedi. Ya da bana duş al parfüm sıkma gibi bir uyarıda bulunmadı. Şimdi çatlatma iğnesinden sonra ne yapılacak pazartesi? Aşılama hangi gün yapılacak anlamadım

Pazartesi günü aşılamam yapılacak canım. Çatlatmadan 35 36 saat sonra yapılıyor çünkü. Eşin artık boşalmasın sen de pazartesi sabah hafif idrara sıkışık git o zaman rahmi daha net görüyor doktor

Canım çok teşekkür ederim ben ozaman dediğin gibi yapayım

Sizlerin yazdıklarını okuyunca çok heyecanlandım bende pazartesi aşılama yaptırıcam çok stresliyim aynı zamanda heyecanlıyım rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Canım yapmadım ya bugün 11. Günüm işte oda bitti say sen yaptın mı ?
7 sinde oldun dimi aşılamayı? İlk gün sayılmıyor yalnız bilgin olsun ben yaptım silik çizgi çıktı da ondan sordum sana da tabi çatlatma iğnesi vurulduğumuz için de olabilir bilemiyoruz o yüzden Yine de gebelikten olmasını umut ediyorum

Evet kuzum hadi ya neyse carsamba günü test yapıcam zaten doktor 21 inde yap dedi kaç gün sonra geçer iğnenin etkisi ?

İnşallah canım inşallah amin rabbim gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı eylesin

Sen hangi iğneyi kullandın canım ne zaman başlandı tedavine

İnşallah canım inşallah amin rabbim gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı eylesin

Sen hangi iğneyi kullandın canım ne zaman başlandı tedavine
Letu kullandım 5 gün 6 tane menapur 3 tane merional bugünde işte ovitrelle iğne vurdum peş peşe 2 tane. Hayırlıyla olur inşallah hepberaber. Sen ilaçlarla aynı mı farklı mı kullanmışız. Bu arada ayın 8inde başlanmıştı

TC
Benim 11inde başlandı gonal f 75 ml 6 gün kullandım. Dün ovitrelle yaptım. İnşallah Allah yüzümüze baksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…