- Konu Sahibi Saricicek97
-
Canim malesef sadece kabizlik var ama gogusletirimdede var hassalik ya anlamadim gitti senin varmi
Evet cannim kullandim zaten başka belirti yok yani hic bilmiuorum tuttumu tutmadimiÇatlatma iğnesi kullandın mı. İğne de göğüslerde hassaslık yapıyor
Silik çizgi çıktı ama nasil heycanlandim eşim bile dedi 2 senedir hep bezay görüyorduk silikte olsa güzelAaa sonucu ne çıktı canim hemen soyle
Aaa gercektenmi ama çoğu da catlatma igensini etkisi olabilir diyoryaSilik çizgi çıktı ama nasil heycanlandim eşim bile dedi 2 senedir hep bezay görüyorduk silikte olsa güzel
Ama tabi erken
Aaa gercektenmi ama çoğu da catlatma igensini etkisi olabilir diyorya
Evet bende öyle okudum ama bazilarida yazmış ki aşılamanin 6. Günü test yaptım onda silik bile çıkmadı die falan ama herkes farklı bisy diyor ya vallah ahh zaman bı geçse sende deneAaa gercektenmi ama çoğu da catlatma igensini etkisi olabilir diyorya
15 günden önce ise evet iğnenin içinde ki hcg hormonundan dolayı pozitif çıkabilirmis .
Ama 15 günden sonra etkisi yokmuş
[/QUOT
Kimi diyor 10 gün kimi diyor 12 vallah değişik şeyler beklemek zor vallah ya
Evet canim bende denicemmm yaa insallah negatif gormemmmEvet bende öyle okudum ama bazilarida yazmış ki aşılamanin 6. Günü test yaptım onda silik bile çıkmadı die falan ama herkes farklı bisy diyor ya vallah ahh zaman bı geçse sende dene
İnşallah güzel sonuç alırım ya yani hepimiz güzel sonuç alırız inşallahNe güzel maşaallah. Yarın tekrar bir daha yap . Yada kan testi ver .
İnşaallah güzel sonuç gelecek .
Nezmn deniyecen canım evde varmı testEvet canim bende denicemmm yaa insallah negatif gormemmm
Canimm bis valla tatile ciktikk kafa dinlemeye evde olsam kendimi yorarrdimm doktorda 48 saat sonra cikbalirsin dedi oyizden anca pazar gunu yaparim ,Nezmn deniyecen canım evde varmı test
Gormessin inşallah öyle düşünme pozitif düşün ♥
Ohh ne güzel en güzelini yapmışsın vallah kafanı dinleCanimm bis valla tatile ciktikk kafa dinlemeye evde olsam kendimi yorarrdimm doktorda 48 saat sonra cikbalirsin dedi oyizden anca pazar gunu yaparim ,
Evet canim iyi oldu yaa ama simdi test yapmak.istiyotimOhh ne güzel en güzelini yapmışsın vallah kafanı dinle ♥
İnsanin yapasi geliyor gerçekten artık sonuca gitsek hayırlısı ile smdi ne sonuç çıkarsa insan inanamiyorki ya ne doğru ne yanlışEvet canim iyi oldu yaa ama simdi test yapmak.istiyotim
Yine iste bir umut oluyor canim yarin 9. Gun oluvak.dimiİnsanin yapasi geliyor gerçekten artık sonuca gitsek hayırlısı ile smdi ne sonuç çıkarsa insan inanamiyorki ya ne doğru ne yanlış
Canim sen saat kacta yaptin acbaa saat onemlimi testler icinİnsanin yapasi geliyor gerçekten artık sonuca gitsek hayırlısı ile smdi ne sonuç çıkarsa insan inanamiyorki ya ne doğru ne yanlış
Ben akşam 12 de yaptım aslında dun birden yaptım öyle noramde yapmayacaktim negetif cikar morelim bozulur die ama sabah ilk idrarla daha iyi diyorlar bidahakine cuma sonuç öğrenecem.insallah az kaldı yaCanim sen saat kacta yaptin acbaa saat onemlimi testler icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?