Teşekkür ederim darısı başına inşallahEveeeettt hayirli olsunn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim darısı başına inşallahEveeeettt hayirli olsunn
Amin Allahım tüm isteyenlere versin inşallah en kısa zamanda sizden de güzel haberler alırızTebrik ederim ozmann canimm darısı bizim başımıza
Yaaa çok sevindim valla senin şuan pzoitiftu dimiii karalar bagaldim akıntım yok diyeBende de hic yok
İnşallah güzel haberlerin gelirİkinci deneme 32 yaş. 6 ekim transfer tarihi. 17 ekim test günü. 3. Gün embriyosu. Beni de ekleyin kızlar :)
İnşaAllah canım Rabbim hepimize hamile olmayı nasip eylesin İnşaAllah bakalım birkaç güne kesinleşecek. Sen yapacak mısın test ?Gozukuyo canimm bn gördüm yanjjj bilemedim valla ins hamileisndir bnm içime doğuyu hamilesin
İnşaAllah kuzum çok teşekkür ederim hepimizin güzel haberleri gelsin İnşaAllahİnşallah güzel haberlerin gelir
Teşekkür ederim canım ekledimSenahmet merhaba cnm beni de ekler misin? Yaşım 30 / 3. Deneme / 5.gün embriyosu / 11 ekim transfer / 24 ekim test tarihi . Ellerine sağlık
Varsa bilmiyorum çünkü progestan fitil kullanıyorum ama rahim duvarım iyice kalınlaşmış biraz zor oluyor ☺Canimmmm senin de şuan akıntın varmı hahaha herkese soruyroum çünkü öğrenmem lazım bı bendemi yok diye
Olmasa o silik çizgi çıkmazdı cnm ben görüyorum . İnş her geçen gün kopkoyu olsun sağlıkla kucakla bebişiniÇok silik
Var tabi ki cnm maşallah rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsinGünaydın kızlar ben 5 ekimde ilk transferimi oldum gece dayanamayıp kalkıp test yaptım. Teste diğer çizgi hafif silik belli oldu sabah kalktığımda ise biraz daha belirgindi sizce hamilemiyim şuan 8. Günümdeyim
Amin cümlemiz inşallah çok teşekkürVar tabi ki cnm maşallah rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin
Evet kuzum 10. Gün çıkar garanti olması için heralde o kadar geç verdiler olsun sağlıkla alalım da haberleri beklerizCanımsın benim çok teşekkür ederim kuzum rabbim hepimize sağlıkla hamile kalıp sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inş . Çok geç verdi ya dr kan tahlilini. 24 ünde tahlil dediler ama ben belki 10. Gün yaptırırım kan tahlilini cnm
İyiyim kuzum benim sen nasılsın Yok olmadım henüz 19-20 ekim görünüyor kuzum ama bu ara baya stresli geçti yüksek lisansa başladım sunum falan hazırlamam gerekiyor yorucu oluyor baya başladığına pişman oldum resmen O yüzden inşallah gecikmez adetim sabırsızlıkla bekliyorum kuzum vallahi ya
Yarın yapicam canım bn kan vericem direk kesin olsun diye zaten heycanliyim negatif çıkarsa diye kan verdinmi biliyosun netleşirİnşaAllah canım Rabbim hepimize hamile olmayı nasip eylesin İnşaAllah bakalım birkaç güne kesinleşecek. Sen yapacak mısın test ?
Canimm illaki iç camasirindan anliyosundurbnmde öyle top gibi bişey geliyo fitil yaparkenVarsa bilmiyorum çünkü progestan fitil kullanıyorum ama rahim duvarım iyice kalınlaşmış biraz zor oluyor ☺
Bnide ekle cnimk unutmaTeşekkür ederim canım ekledim
Allah razı olsun canım İnşaAllah. Ama şuan sevinmek için erken kan testi yapmadan emin olamam :) Rabbim hepimize nasip eylesin İnşaAllahOlmasa o silik çizgi çıkmazdı cnm ben görüyorum . İnş her geçen gün kopkoyu olsun sağlıkla kucakla bebişini
İyiyim canım ben de bugün transfer gününü saymazsak 2. Günüm . Bekleyişteyim işte . Bence kafanın başka şeylerle meşgul olması daha iyi olmuş böylelikle zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın cnm . Gecikmez inş . Reglin geldiği gibi senden haber bekliyorum mutlakaİyiyim kuzum benim sen nasılsın Yok olmadım henüz 19-20 ekim görünüyor kuzum ama bu ara baya stresli geçti yüksek lisansa başladım sunum falan hazırlamam gerekiyor yorucu oluyor baya başladığına pişman oldum resmen O yüzden inşallah gecikmez adetim sabırsızlıkla bekliyorum kuzum vallahi ya