Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Günaydın kızlar ben 5 ekimde ilk transferimi oldum gece dayanamayıp kalkıp test yaptım. Teste diğer çizgi hafif silik belli oldu sabah kalktığımda ise biraz daha belirgindi sizce hamilemiyim şuan 8. Günümdeyim
Var tabi ki cnm maşallah 🧿 rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin 😍❤️🙏🏻

Canımsın benim çok teşekkür ederim kuzum rabbim hepimize sağlıkla hamile kalıp sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inş . Çok geç verdi ya dr kan tahlilini. 24 ünde tahlil dediler ama ben belki 10. Gün yaptırırım kan tahlilini cnm
Evet kuzum 10. Gün çıkar garanti olması için heralde o kadar geç verdiler olsun sağlıkla alalım da haberleri bekleriz ☺️

E EsrSvm kuzum napıyosun nasıl gidiyor regl oldun mu ?
İyiyim kuzum benim sen nasılsın 🥰 Yok olmadım henüz 19-20 ekim görünüyor kuzum ama bu ara baya stresli geçti yüksek lisansa başladım sunum falan hazırlamam gerekiyor yorucu oluyor baya başladığına pişman oldum resmen 🙄 O yüzden inşallah gecikmez adetim sabırsızlıkla bekliyorum kuzum vallahi ya

İyiyim kuzum benim sen nasılsın 🥰 Yok olmadım henüz 19-20 ekim görünüyor kuzum ama bu ara baya stresli geçti yüksek lisansa başladım sunum falan hazırlamam gerekiyor yorucu oluyor baya başladığına pişman oldum resmen 🙄 O yüzden inşallah gecikmez adetim sabırsızlıkla bekliyorum kuzum vallahi ya
İyiyim canım ben de bugün transfer gününü saymazsak 2. Günüm . Bekleyişteyim işte . Bence kafanın başka şeylerle meşgul olması daha iyi olmuş böylelikle zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın cnm . Gecikmez inş . Reglin geldiği gibi senden haber bekliyorum mutlaka 😍💋

X