Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Kizlar aranizda taze transfer olan varsa cevap verebilir mi? Adet basladigindan itibaren hangi ilaclari kullandiniz opudan sonra hangi ilaclar kullandimiz transferden sonra vs. Yardimci olurmusunuz..mesela su estrofem onemli bu ilaç onu ne zaman baslatti doktorunuz kac tane içtiniz. Cvplar.icim teşekkür ederim

C cem
Canim bn taze oldum ama doktor bana neden estrofem vermedi herkese vermiş bana neden vermedi anlamadim.. bana dvit balık yağı progestron igne progestron fitil bide kan sulandırıcı oscopar miydi neydi oda iğne bu kadar kullanıyorum

Merhaba canm bugün 12. Gunum zorla test yaptirdilar negatif tabiki. İki gundur kanamam var progestan igne ile durduruldu reglim resmen sokulmesi. Doktor aradi cuma gunu çağırdı tkrar deneyecegiz ust uste olmus oluyor benim

Banada esteofem vermedi..decart diye kortizonlu bir hap verdi keske kullanmasaydim ne alakaysa anlamadim sisirdk beni resmen. Oksapar ve progestan fitil kullandim bende baskar bir sey yok..oysaki estrofem empriyonun tutunmasini sagliyor. Keske kendim alip kullansaydim

Evet ama canım doktor bunu bilmiyormu progestron igne de tutunmasını sagliyo canım üstelik fitilde kullanıyoruz günde iki kere bide herşey allhtan yapacak bsiey yok nasipte oldunmu hiç bsiey kulanmadanda tutunur senin negatif galiba şükret canım yine embriyon var tekrar yapiyosun bnm hiç yok suan tek karnımdaki tutunsun diye dua ediyorum

Canimm senii cokkk merakı ettimmmmmk valla çok yazdım ama kusura bakma

Tazeye estrofem vermiyolar canım dondurulmusta rahmi kalislastirsin diye veriyolar

Benim negatif canim ama embriyomda yok sil bastan baslicaz yine. Opu islemi sora transfer Allah hepimize saglikli evlatlar nasip etsin. O kadar zorki. Allahtan bir kizim var cok şükür Allah olmayan isteyen herkese nasip etsin

Allahim guzel haber almayi nasip etsin insallah

Ben henüz transfer olmadım 20 ekim transfer günüm bırakın doktoru ilgilenen hemşire bile beni uyardı doldur estrofem i dedi çok ihtiyacın olacak çünkü transferden sonra bile devam etmeni isteyeceğiz dedi neye göre acaba bu ilaç veriliyor yada verilmiyor

Benim negatif canim ama embriyomda yok sil bastan baslicaz yine. Opu islemi sora transfer Allah hepimize saglikli evlatlar nasip etsin. O kadar zorki. Allahtan bir kizim var cok şükür Allah olmayan isteyen herkese nasip etsin
Yaaaa sanki bn var diye biliyordum yanlış bikiyromsuum kusura bakma aynnnbak kızın var bnmde bitane olsun razıyım yeterki evlat kokusu alayım anne olayım tabiki hayırlı sağlıklı evladım olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…