Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi İnşaAllah canım olacak İnşaAllah bu kez inanıyorumYok olmadi daha canım bugun kontrole geldim iste pazartesi olur dediler transfer
Yok canım ishalim yok. Yediğin bir şey dokunmuş olamaz mı ?Canim seninde ishalim varmii valla bnm ishalim var korkuyorum adet olucam diye
İnşallah canım hepimiz müjdeli alırızHadi İnşaAllah canım olacak İnşaAllah bu kez inanıyorum
canım labaratuvar farkı oluyor uzme kendını,Evet farklı gunlerde farklı hastanelerde yaptırdım
hayırlı olsun ınsallaahh pozıtıf olsun.Selam kızlar ben 6 ekim tıransferim oldu inşallh 18ekim test yapcm inşllh olumlu sonuçlar alırız hepimiz mutlu haberler veririz sürç çok yorucu ama heyecanlı güzel bir sürç oldu cok şukur umarım sizlerin de sorunsuz geçmiştir Kızlar benim size sormam gerkn özür dileyerketn kusura bakmaya ama kabızlıga önereceğiniz birşey varmı hemoroid var herşey unutuyormuş lavaboya nasl çıkarm diye düşünüyorum birde göğüslerim de hassasiyetli falan var cevapları beklym kızçeler
Bilmiyorum ki bn transferden beri öyleyim bı geciyo bı bitiyo nebilim valla bnde anlamadim gittiYok canım ishalim yok. Yediğin bir şey dokunmuş olamaz mı ?
Hayırlı olsun canım sımsıkı tutunsunlar inş Benim de dün transferim oldu . Şimdi artık geriye inş pozitifi göreceğimiz günleri saymak kaldıBen yavrumu aldım serumu bekliyorum
Benim ilki Ağustos’ta olmuştu. İkinci de ekim ayında oldu. Hemen yapmazlar diye biliyorumKızlar aranızda 2. 3. Deneyen varsa bişey sorcam , şimdi diyelim negatifi gördük ilaçları bırakıp adet olduğumuzda o ay bidaha transfer için başlıyormuyuz yoksa 2. Adeti mi bekliyoruz tekrar transfer için ?
Hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunsun bana nane maydanoz fastfood gazlı içecekler bitki çayları yasak dendi. Tavuk balık et süt peynir yumurta ye dediler.Ben bugün transfer oldum yapmam gereken yada yemem gereken ekstra birşey varmı kızlar
Amin canım inşallah yaaHayırlı olsun canım sımsıkı tutunsunlar inş Benim de dün transferim oldu . Şimdi artık geriye inş pozitifi göreceğimiz günleri saymak kaldı
2. Adet canmKızlar aranızda 2. 3. Deneyen varsa bişey sorcam , şimdi diyelim negatifi gördük ilaçları bırakıp adet olduğumuzda o ay bidaha transfer için başlıyormuyuz yoksa 2. Adeti mi bekliyoruz tekrar transfer için ?
Çok teşekkür ederim amin hepimiz güzel haberler alırız inşallahHayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunsun bana nane maydanoz fastfood gazlı içecekler bitki çayları yasak dendi. Tavuk balık et süt peynir yumurta ye dediler.
Benim maalesef ilk deneme - taze transfer negatif oldu İnsan ne kadar ihtimalleri bilse de çok üzülüyormuş, çokKızlar aranızda 2. 3. Deneyen varsa bişey sorcam , şimdi diyelim negatifi gördük ilaçları bırakıp adet olduğumuzda o ay bidaha transfer için başlıyormuyuz yoksa 2. Adeti mi bekliyoruz tekrar transfer için ?
Canım ben ilk transferde negatif gördük. İlaçları bıraktık adetten sonra tekrar transfer tekrar taptık. Ara dinlenme veya 2. Adet bekleme yapmadık. 2. De negatif oldu. Sonra ben biraz dinlenmek istedim. Hem yaz ayiydi tatile gittim kafamı biraz dağıttım. İster istemez yıpratıyoruz kendimizi. Hersey Allahtan ama vakti değilmiş diyorum. Rabbım hayırlısını nasip etsin diyerek 3. Denememizi yaptık simdiKızlar aranızda 2. 3. Deneyen varsa bişey sorcam , şimdi diyelim negatifi gördük ilaçları bırakıp adet olduğumuzda o ay bidaha transfer için başlıyormuyuz yoksa 2. Adeti mi bekliyoruz tekrar transfer için ?