- 26 Nisan 2022
- 1.444
- 1.628
- 34
7.gunde o ignenin etkisi kalmaz ki canımKızlar merhaba. Hepimizin sonuçları hayırla,sağlıkla pozitif olsun İnşaAllah. Benim de 3. Gün embriyosu. Taze transfer oldu. 7. Günümdeyim. Zaman geçmiyor. Test yaptım. Çok silik çizgi var ama ovitrelle etkisi galiba.
Ayyy İnşaAllah değildir. Yarın göreceğiz İnşaAllah zaman da geçmiyor ki… hepimizin sonuçları pozitif olsun İnşaAllah7.gunde o ignenin etkisi kalmaz ki canım
Hepsini ilk idrarla mi yaptın?
Evet canımHepsini ilk idrarla mi yaptın?
Aynen öyle valla canım benimde buda tutmazsa ve ikişer koyarlarsa son bi şansım kaliyor onuda bir ay ara verir yine denerim diye düşünüyorum oda olmazsa sil baştan başlamam lazim onuda bi dahaki bahara artık şimdiden yaptım planimi herşeye hazırlıklı olmak lazımBilmiyorum valla canım hep iyi bir şeymiş gibi geliyor beklemeden ne güzel diyordum
Keşke embriyomuz olsa da sadece denemesi kalsa ama maalesef
Ahhh canım amin inşallahAyyy İnşaAllah değildir. Yarın göreceğiz İnşaAllah zaman da geçmiyor ki… hepimizin sonuçları pozitif olsun İnşaAllah
Ama şimdiden olumsuz olmamalısınAynen öyle valla canım benimde buda tutmazsa ve ikişer koyarlarsa son bi şansım kaliyor onuda bir ay ara verir yine denerim diye düşünüyorum oda olmazsa sil baştan başlamam lazim onuda bi dahaki bahara artık şimdiden yaptım planimi herşeye hazırlıklı olmak lazımama bence tecrubeli olmak daha güzel insan duygularını azda olsa dizginleyebiliyo
Ama hepsinde de çizgi gördüm ben dedigin gibi belki ignenin etkisi uzun sürmüştü canim bi iki gun sonra kan ver istersenEvet canım
Pazar günü test günüm canım :) ama ben çok sabırsızım. Duramıyorum işte :)Ama hepsinde de çizgi gördüm ben dedigin gibi belki ignenin etkisi uzun sürmüştü canim bi iki gun sonra kan ver istersen
Olumsuz değilim canım ama ilkinde olacagina cok inandirmistim kendimi sonra olumsuz olunca çok üzüldüm o yüzden şimdiden kendimi negatif gorme ihtimaliminde olduguna hazirlayimda cok uzulmeyim diyeAma şimdiden olumsuz olmamalısınOlacak İnşaAllah güzel düşünelim
O zaman cuma kan ver canım yada tekrar bi idrar yap insallah daha koyulasarak çıkar çizginPazar günü test günüm canım :) ama ben çok sabırsızım. Duramıyorum işte :)
Aynen öyle canım. Benim de ikinci. Aynı şekilde inanmıştım olmadı. Bir de az yumurta olması, erken menapoza girme ihtimali beni yedi bitirdi. Ama çok şükür umutla yola devam ediyoruz. Tutmazsa olana kadar devam olacak İnşaAllahOlumsuz değilim canım ama ilkinde olacagina cok inandirmistim kendimi sonra olumsuz olunca çok üzüldüm o yüzden şimdiden kendimi negatif gorme ihtimaliminde olduguna hazirlayimda cok uzulmeyim diyeinşallah olacak umudumuz her daim var canim gücümüzün yettigi kadar savaşacağız inşallah
İnşaAllah kuzum senin kaçıncı gündü?O zaman cuma
O zaman cuma kan ver canım yada tekrar bi idrar yap insallah daha koyulasarak çıkar çizgin
Yumurta olsunda canım az çok onemli değil önemli olan kaliteli ve bizim olmasıAynen öyle canım. Benim de ikinci. Aynı şekilde inanmıştım olmadı. Bir de az yumurta olması, erken menapoza girme ihtimali beni yedi bitirdi. Ama çok şükür umutla yola devam ediyoruz. Tutmazsa olana kadar devam olacak İnşaAllah
Benim ilki iki tane 5.gun embriyosu idi canım şimdi de 2 tane 5.gun 2 tane de 6.gun embriyom var bilmiyorum hangisini transfer edeceklerİnşaAllah kuzum senin kaçıncı gündü?
Senin daha transfer olmadı yani. Hayırlısı neyse o nasip olur İnşaAllah kuzum.Benim ilki iki tane 5.gun embriyosu idi canım şimdi de 2 tane 5.gun 2 tane de 6.gun embriyom var bilmiyorum hangisini transfer edecekler
Yok olmadi daha canım bugun kontrole geldim iste pazartesi olur dediler transferSenin daha transfer olmadı yani. Hayırlısı neyse o nasip olur İnşaAllah kuzum.ne zaman olacak transfer belli mi?
Canim seninde ishalim varmii valla bnm ishalim var korkuyorum adet olucam diyeAma şimdiden olumsuz olmamalısınOlacak İnşaAllah güzel düşünelim
Merhabalar canım bugün 7. Günümüz test yapmadım teslim var aslında ama bekliyorum yarın sabah yapmayı dusunuyorumMerhabalar ne yaptınzı sizinle aynı durumdayız erken test yaptınız mı