Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Arkadaşlar bu arada küçük bir tavsiyem olacak. (Amh düşük 0.7)Benim ikinci denemem bu. İlkinde 4 tane yumurta toplandı. İkisi boştu. Tek embriyo oluşmuştu. Tek embriyonun da gelişimi yavaştı ona rağmen 5. Gün transfer oldu tutmadı. İkinci tedavimde özele geçtik. Doktorum prowomen kullan dedi. Bir ay kullandım. Çok şükür 7 tane yumurta toplandı. 4 kaliteli embriyo oluştu. Çok şükür eğer yumurta kalitesi ve sayısında sorun yaşıyorsanız prowomen’i deneyin derim

Bilmiyorum valla canım hep iyi bir şeymiş gibi geliyor beklemeden ne güzel diyordum
Keşke embriyomuz olsa da sadece denemesi kalsa ama maalesef
Aynen öyle valla canım benimde buda tutmazsa ve ikişer koyarlarsa son bi şansım kaliyor onuda bir ay ara verir yine denerim diye düşünüyorum oda olmazsa sil baştan başlamam lazim onuda bi dahaki bahara artık şimdiden yaptım planimi herşeye hazırlıklı olmak lazım ama bence tecrubeli olmak daha güzel insan duygularını azda olsa dizginleyebiliyo

Ama şimdiden olumsuz olmamalısın Olacak İnşaAllah güzel düşünelim

Ama şimdiden olumsuz olmamalısın Olacak İnşaAllah güzel düşünelim
Olumsuz değilim canım ama ilkinde olacagina cok inandirmistim kendimi sonra olumsuz olunca çok üzüldüm o yüzden şimdiden kendimi negatif gorme ihtimaliminde olduguna hazirlayimda cok uzulmeyim diye inşallah olacak umudumuz her daim var canim gücümüzün yettigi kadar savaşacağız inşallah

Aynen öyle canım. Benim de ikinci. Aynı şekilde inanmıştım olmadı. Bir de az yumurta olması, erken menapoza girme ihtimali beni yedi bitirdi. Ama çok şükür umutla yola devam ediyoruz. Tutmazsa olana kadar devam olacak İnşaAllah

Yunurta Yumurta olsunda canım az çok onemli değil önemli olan kaliteli ve bizim olması ben inaniyorum Rabbim bekletiyosa guzellestiriyordur zamani geldiginde en hayirli en saglikli evlatlar nasip edecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…