Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Cokk haklısın valla hayırlısı olsun ne diyelim valla ölüyorum meraktan valla

Bende kasik batmalari ve bel ağrısı çok olmuştu nedense şuan için bir belirtim yok
Bnmde ilk 5gun öyleydi sonra belirtim felann yoktu dün gece başladı üşümeye felan başladımi midem felan bulandı neyse uyudum erkenden kendime gelmek için 1.30gjbi uyandım o saatten sonra adet ağrılarım başladı valla

Sence canım yarın 9.gunya kan versem bnmki cikarmi 3.gun embriyosuya

Test günün hangisi test gününü bekle bence. Bugün de 10 liralık testlerden varsa alsana çıkabilir senin regl gibi ağrışarın erken başlamış. Benim reglime 2 gün kaldı
Ooo test gününe kadar bekleyemem yaa bnde diyorum idrar yapana kadar kan vereyim nebilim bnm reglimde cumartesi günü pek fark yok aramizda

İnsallh valla herkes bu yolda zorluk çekiyo canimm bnmde öyle tek umudum hadi haber ver bize ins güzel haberler alirsin kacincigun bugün senin

Allahim hayirla sağlıkla nasip etsin güzel haberlerle dönersin insllh

Doktor lutinus istediyse vardır bi bildiği daha etkildir belkide banada lutinus verdi

Bende eczaneye sordum ikisi de etken maddesi aynı hiçbir değişiklik yok dedi. Bende lutinus biraz pahalı diye progesteron almak istiyorum çünkü 2 kutum olacak

Yaa ne gzuel günun gelmiş bnimde pazar günü 12gun olucak ins güzel haber alırsın bizi sevindirirsin belirtin felan varmı canim kaçıncı gün embriyosuydu
İnşallah canım 3.güm dondurulmuş çif embriyo oldum belirttim 3 gün bel ağrısı oldu ve lasıkta batma sonra geçti suan hiç bir belirttim yok dün kustum ama on bağlı değil bence çünkü bu kadar erken bulantı olmaz balık dokundu galiba

Ooo test gününe kadar bekleyemem yaa bnde diyorum idrar yapana kadar kan vereyim nebilim bnm reglimde cumartesi günü pek fark yok aramizda
Sen de yarın kan testi yaptır o halde, artımed testlerde çok kuruma çizgisi oluyor bunu anlamış olduk. Bundan yapmamak lazım bir daha

Sen de yarın kan testi yaptır o halde, artımed testlerde çok kuruma çizgisi oluyor bunu anlamış olduk. Bundan yapmamak lazım bir daha
Bakalım inşallah kız bnm belim çok ağrıyo böyle kuyruk sokumum olucemm bn varya adet olucam napicam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…