Çok afedersin ya öyle Bi girip baktım sonra uyumuşum benimde uykularım kaçıyor durmadan lavabo ya kalkıyorum göğüslerim hassas.Bugün transferimin 8.gunu gece karın agriis ve bacaklarım çok sizliyo böyle acayip sanki adet olmuşum öyle kivraniyorum uykum kaçtı az önce kalkıp koridorda yuruyeyeim dedim bacaklarım acilsin yok bişey olmadı napicam bilmiyorum çok korkuyorum adet olucam korkusundan
Güzel sonuçlar alırsın inşallah canımGünaydınlar 7 yıllık emeğimin meyvesini alırım inşallah, bugün kan vercem lütfen dua edin kızlar bu son şansım embriyom yok ve maddi olarak da bttik inşallah dileyen herkes pozitif alır bende (Amin Ecmain)
Öğlen kuzumayliss naptın canım transferin saat kaçta?
İnsallh bnmde hamileliktendir çok korkuyorumÇok afedersin ya öyle Bi girip baktım sonra uyumuşum benimde uykularım kaçıyor durmadan lavabo ya kalkıyorum göğüslerim hassas.
İlk gebeliğmde adet olacakmışım gbi sancılarım oldu tmm tutmadı buda dedim 2.denememdi teste 2 gün kala sanırım 11.gündü idrar testi yaptım pozitif ama o adet olacak hissi adet günü geçene kadar devam etti bilemiyorum stresten mi yoksa vücutmu yapıyor sakin olmalı ve vücudu dinlememeli hakkımızda hayırlısı olsun
Hadi hayırlısıyla al gel bebisini canım inşallah sımsıkı tutunur annesineÖğlen kuzum
Sen bence güzel haber alacaksın canım sabirli olmaya çalış sakın kal 3.gun embriyosuna 10.gunden önce test yapma yalnis cikiyo çünkü çok gördümİnsallh bnmde hamileliktendir çok korkuyorum
Sakin ol cnm söylemesi kolay gbi geliyor ama inan aynı yollardan geçtik olmuyorsa da Rabbımin vardır bir bildiği 2.de tuttu benim şuan oğluma ödev yaptırıyorumİnsallh bnmde hamileliktendir çok korkuyorum
Kan verincedemi yanlış cikarr idrar testi yapmicam zaten kan yapmak istiyorumSen bence güzel haber alacaksın canım sabirli olmaya çalış sakın kal 3.gun embriyosuna 10.gunden önce test yapma yalnis cikiyo çünkü çok gördüm
Hakliisn nebilim bnde anne olmak istiyorum galiba çok istediğim için böyle sürekli kendimi uzuyorum strese giriyorum bilmiyorum negatif çıksa kimbilir ne hale gelirim tabiki rabbim nasip etmesse bizim elimizeen bişey gelmez bak senin yine evladın var çok şükür onadaSakin ol cnm söylemesi kolay gbi geliyor ama inan aynı yollardan geçtik olmuyorsa da Rabbımin vardır bir bildiği 2.de tuttu benim şuan oğluma ödev yaptırıyorumsende göreceksin bu günleri inan sabret bak bu stresli zor günleri unutup bide 2.yi istedik bir tane olsun yeter derken nerelere geldik
Evt ilk çocuk olacak ya da çocuklarHayırlı olsun canım ilk çocuğun mu olacak eger tutarsa peki?
InsallahOlumsuz olma canım benim de 3. Transferimiz. Rabbım hayırlısını nasip etsin. Çok zor bir süreç psikolojik olarak yıpratıyoruz stres yükü oluyoruz. Herzaman bir ümit olsun inşallah
Benim bi arkadasim 8.gun kan vermişti 0 çıkmıştı düşün negatif diye yedi kendini doktoru kizdi 10.gun tekrar kan verdi 24 çıktı şimdide doğurdu bile o yüzden diyorum 10.gun ver kani net olsun canimKan verincedemi yanlış cikarr idrar testi yapmicam zaten kan yapmak istiyorum
Olur inşallah canımEvt ilk çocuk olacak ya da çocuklar2 tane embriyo transfer oldum
Ben 8 ekimde oldum canım düne kadar kasık ağrım vardı10 ekim transfer olanlar nasıl gidiyor arkadaşlar
İnsallh canım... Kız doktora yazdım şimdi ağrılarımi felan işte dedim 9.gun kan versem doğru cikarmi sakın test gününden önce verip kendinizi üzmeyin dedi ama bilmiyorlar ki herkes öncesinde yapiyoBenim bi arkadasim 8.gun kan vermişti 0 çıkmıştı düşün negatif diye yedi kendini doktoru kizdi 10.gun tekrar kan verdi 24 çıktı şimdide doğurdu bile o yüzden diyorum 10.gun ver kani net olsun canim
Canimm bnmde adet ağrıları varya acaba bnmdemi pozitifBen 8 ekimde oldum canım düne kadar kasık ağrım vardı
ama bugün hiçbirşeyim yok
senin nasıl geçiyor ben olumsuzluga kapıldım önceki transferim pozitifti adet ağrısı gibi agrılarım olmustu
Benim ilk transferimde ağrılarım vardı adet olucam sanıyodum hattaCanimm bnmde adet ağrıları varya acaba bnmdemi pozitif
:) 2. Günden devam ye iç yat moddd10 ekim transfer olanlar nasıl gidiyor arkadaşlar