- 3 Eylül 2021
- 826
- 304
İnslalh yaa bnm belimde kopuyo valla insallh valla hamileyimdir dünyanın en mutlu insanı olurum vallaaBenim ilk transferimde ağrılarım vardı adet olucam sanıyodum hatta
8 ay önce olmustum transfer o günün mesajlarına baktım eşimede hep yazmısım adet olucam ağrılarım var diye
ama şimdi sadece bel ağrım var oda yatmaktan galiba
İşte canım kimimiz ağrımız var diye seviniyoruz kimimiZ ağrımız yok diye üzülüyoruzİnslalh yaa bnm belimde kopuyo valla insallh valla hamileyimdir dünyanın en mutlu insanı olurum vallaa
İşte canım kimimiz ağrımız var diye seviniyoruz kimimiZ ağrımız yok diye üzülüyoruz
Benimki cansıkıntısına yapılmış test hahaha yani sonucu artık cumartesi test ederek ögreniriz aslımda dvde iki tane vardı dün aksam yaparken yapayım evde kalmasın derdindeydimHaha dün 4. gündü sabah yaptim negativ demistim gecenyaptim yattim sabah da bunu gördüm kuruma cizgisidir degil mi ? Alttaki sabahli üstteki gecekiEki Görüntüle 3144136
Canım bi damla su tut eger çizgi kaybolursa kuruma çizgisidirHaha dün 4. gündü sabah yaptim negativ demistim gecenyaptim yattim sabah da bunu gördüm kuruma cizgisidir degil mi ? Alttaki sabahli üstteki gecekiEki Görüntüle 3144136
İnşallah canımmm Allah razı olsunHadi hayırlısıyla al gel bebisini canım inşallah sımsıkı tutunur annesine
3.gun embriyolarinda geç tutunma çok oluyo canım o yüzden doktorun gününde ver demistir ama sabredemem dersende en erken 10.gun ver .. hadi insallah guzel haberler alırsın canımİnsallh canım... Kız doktora yazdım şimdi ağrılarımi felan işte dedim 9.gun kan versem doğru cikarmi sakın test gününden önce verip kendinizi üzmeyin dedi ama bilmiyorlar ki herkes öncesinde yapiyopff tamm cuma günü kesin karar verdim kan vericem ama doktora yazmam şimdi kizarki neden dinlemeyip yaptın diye haha
Bende şimdi ciktim doktordan rahim 9.5 mm olmus guzel dedi doktor kan verdim sonuclari bekliyorum onlarda da sıkıntı olmazsa pazartesi transfer inşallahİnşallah canımmm Allah razı olsun
Nasıl lucrin vurulunca adet olmuyon mu bende vurulcamO adrt agrisi bende de var bugün besinci gün. Ama benim adrt olmam imkansiz lucrin vurulmustum
Ayyy hadi inşallahBende şimdi ciktim doktordan rahim 9.5 mm olmus guzel dedi doktor kan verdim sonuclari bekliyorum onlarda da sıkıntı olmazsa pazartesi transfer inşallah
İnsallh valla çok az kaldı cuma günü vericem kesin çok heycanliyim valla3.gun embriyolarinda geç tutunma çok oluyo canım o yüzden doktorun gününde ver demistir ama sabredemem dersende en erken 10.gun ver .. hadi insallah guzel haberler alırsın canım
Canimmm naptinn merak ettim kan verdinmiGünaydınlar 7 yıllık emeğimin meyvesini alırım inşallah, bugün kan vercem lütfen dua edin kızlar bu son şansım embriyom yok ve maddi olarak da bttik inşallah dileyen herkes pozitif alır bende (Amin Ecmain)
Amin amin canımAyyy hadi inşallah
Allahım güzel , hayırlı sonuçlar görmeyi nasip etsin amiinn
Hakkında hayırlısı canım az daha sabret az kalmışİnsallh valla çok az kaldı cuma günü vericem kesin çok heycanliyim valla
Bende de hiç bir belirti yok günlük rutin haldeyimBen 8 ekimde oldum canım düne kadar kasık ağrım vardı
ama bugün hiçbirşeyim yok
senin nasıl geçiyor ben olumsuzluga kapıldım önceki transferim pozitifti adet ağrısı gibi agrılarım olmustu
Off aşırı moralim bozuk hiç belirti yasamayıpta pozitif olan varmıBende de hiç bir belirti yok günlük rutin haldeyim
Bozmayalım morelimizi olumlu düşünelim ki pozitifleri gorelim inşallahOff aşırı moralim bozuk hiç belirti yasamayıpta pozitif olan varmı
Merhabalar ne zaman transfer oldunuz acaba kaçıncı gün embriyosuydu, inşallah pozitif haberler alırsınızGünaydınlar 7 yıllık emeğimin meyvesini alırım inşallah, bugün kan vercem lütfen dua edin kızlar bu son şansım embriyom yok ve maddi olarak da bttik inşallah dileyen herkes pozitif alır bende (Amin Ecmain)