Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Sanmıyorum Perşembe kan günüm zaten. İnsan hissediyor olmadığını regl ağrım da çok zaten sanki yarın regl olacak gibiyim
Olmassin canım öyle söyleme bnde korkuyrouk valla sen öyle diyorsun bende negatif olucam diye korkuyorum bnmde bugün belim karnım ağrıdı bnmde inan içimde bişey yoo gibi hissediyorum

Allah'ım hayırlısıyla yavrularının sağlıkla tutunmasını ve kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim 10 gün sonra harika değerlerle sonucunu bekliyorum
Canımsın benim çok teşekkür ederim kuzum rabbim hepimize sağlıkla hamile kalıp sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inş . Çok geç verdi ya dr kan tahlilini. 24 ünde tahlil dediler ama ben belki 10. Gün yaptırırım kan tahlilini cnm

Sanmıyorum Perşembe kan günüm zaten. İnsan hissediyor olmadığını regl ağrım da çok zaten sanki yarın regl olacak gibiyim
Hani çok güzel şeyler hissediyodn bizede umut oluyodn modunu düşürme lütfen kan testin kesin sonç gününü bekle ver ve Allaha tevekkül et herşey ondan Hayırlısı olsn insallah

Herkese iyi akşamlar... bugun 4. Kez transfer oldum arkadaşlar 4aa 2 tane embriyo transfer edildi. 23 ekim kanda bhcg baktiricam...Allah herkesin gönlüne göre versin... Ben çok yorgunum. Bugün transferde de çok bisey hissedemedim... biraz da olumsuza hazırım ondan oldu galiba

Olumsuz olma canım benim de 3. Transferimiz. Rabbım hayırlısını nasip etsin. Çok zor bir süreç psikolojik olarak yıpratıyoruz stres yükü oluyoruz. Herzaman bir ümit olsun inşallah

Hani çok güzel şeyler hissediyodn bizede umut oluyodn modunu düşürme lütfen kan testin kesin sonç gününü bekle ver ve Allaha tevekkül et herşey ondan Hayırlısı olsn insallah
Canım valla hayırlısı olsun, herşey allahtan. Biz elimizden geleni yaptık. 4AA embriyo pgtli tutmadı rahimde iyiyken. Zamanı değilmiş diyorum. Ama pes edecek değilim 4. Denemem olsa da 5.yi de denerim inşallah biraz toplarlanınca

Hayırlı olsun canım ilk çocuğun mu olacak eger tutarsa peki?

Kızlar mrb dün transfer oldum yalnız doktor fitil olarak lutinus fiil yazmış onun yerine progesteron alsam ne olur ikisi arasında ne fark var eczane bir fark yok sadece birini devlet ödüyor bir diğerini odemiyormus. Odene 30 40 a alınırken lutinus 320 liraya aldık . Doktor lutinus yazmış aklıma takıldı

Kullanıyorum. Olduğu gibi geri geliyor
Maalesef bana mantar yaptı aşırı kaşıntı şişlik yanma. Çünkü yaklaşık 20 gündür kullanıyorum günde 3 kere mahfoldum. Bende çok geri gelme olmadı baya ileri atıp hemen yattım doktorum 5 dk yat 10 dk evde yürü dedi böylece eriyor. Şimdi mantar olduğumu söyledim iğnemi her güne çıkardı fitili bıraktım iğneyi tercih ederim gerçekten

Doktor lutinus istediyse vardır bi bildiği daha etkildir belkide banada lutinus verdi

Adetiniz henüz gecikmediyse kaset testte çıkmayabilir. Youtube de doktoru dinledim 7. Günde tuttuysa bir kadının değeri 15-20-30 olmalı istediğimiz değerler bu şekilde diyor geçen transferimde öğrenmiştim 8. Gün değerim 5 çıktı doktorum ilaçları hemen kes dedi 2 gün sonrada adet olmuştum. Geçte çıkabiliyomuş ama ben nadiren öyle olduğunu düşünüyorum. Eğer negatif olursa da zamanı değildir imkanınız varsa olana kadar deneyin. 9. Gününüzde predictor yapın varsa çıkar zaten 7 biraz erken çünkü kana ancak geçiyor idrara geçmemiş geç döllenme olmuş olabilir. Ama 9. Günden sonra artmıyo doktorum bizzat kendi söyledi bana mucize olmalı yani benimde 5 ten 10. Günde sıfırlandı değerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…