- 27 Haziran 2013
- 1.497
- 995
Amin inşlh hepimizin tutar yaş 33Hayırlı olsun inşallah hemen tutar da kavuşursun Yaş kaç?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşlh hepimizin tutar yaş 33Hayırlı olsun inşallah hemen tutar da kavuşursun Yaş kaç?
Canim merabaa çevrimiçi gördüm seni biraz konuşalım mı ihtiyacım var uyuyamadımAmin inşlh hepimizin tutar yaş 33
Bugün transferimin 8.gunu gece karın agriis ve bacaklarım çok sizliyo böyle acayip sanki adet olmuşum öyle kivraniyorum uykum kaçtı az önce kalkıp koridorda yuruyeyeim dedim bacaklarım acilsin yok bişey olmadı napicam bilmiyorum çok korkuyorum adet olucam korkusundanAmin inşlh hepimizin tutar yaş 33
Sonuç ne oldu canımKan verdim dün bugün öğleden sonra çıkacak bakalım şuan da öyle karnım adet olacakmisim gibi valla anlamadım gitti
Sağlıklı gebeliklerde 6. Ya da en geç 7. Günde çıkması gerekiyor zaten. Sonrasında çıkanlar ya kimyasal ya düşük oluyor. Bugün 8. Günüm dün 2 tane test almıştım bugün de yaptım şimdi yine negatif yarın da kan testi günüm.Adetiniz henüz gecikmediyse kaset testte çıkmayabilir. Youtube de doktoru dinledim 7. Günde tuttuysa bir kadının değeri 15-20-30 olmalı istediğimiz değerler bu şekilde diyor geçen transferimde öğrenmiştim 8. Gün değerim 5 çıktı doktorum ilaçları hemen kes dedi 2 gün sonrada adet olmuştum. Geçte çıkabiliyomuş ama ben nadiren öyle olduğunu düşünüyorum. Eğer negatif olursa da zamanı değildir imkanınız varsa olana kadar deneyin. 9. Gününüzde predictor yapın varsa çıkar zaten 7 biraz erken çünkü kana ancak geçiyor idrara geçmemiş geç döllenme olmuş olabilir. Ama 9. Günden sonra artmıyo doktorum bizzat kendi söyledi bana mucize olmalı yani benimde 5 ten 10. Günde sıfırlandı değerim
Canimm bnmde çok sancım var geceden beri uyuyamıyorum bnde adet olucam galiba 3gun var zatenSağlıklı gebeliklerde 6. Ya da en geç 7. Günde çıkması gerekiyor zaten. Sonrasında çıkanlar ya kimyasal ya düşük oluyor. Bugün 8. Günüm dün 2 tane test almıştım bugün de yaptım şimdi yine negatif yarın da kan testi günüm.
Tüm gece regl ağrısı çektim o kadar çok olmaya çalıştım ki. Benziyor gebelik ve adet sancısı diyorlar ama ben ilk oğlumda böyle şeyler yaşamadım yaşasaydım mutlaka hatırlardım. Sen benden etkilenme daha test yapmadın ki sonucu bilmiyorsun inşallah senin tutar. Benimki de yarın ki kan testi sonucuyla tescillenecekCanimm bnmde çok sancım var geceden beri uyuyamıyorum bnde adet olucam galiba 3gun var zaten
Baksana ikimizde aynı gece ağrı cekmisiz canım halada cekiyroum bacaklarım çok sızlıyor belim ağrıyor bnde olucam ins ters tepki olur yaaaa ins ikimizde kanda öğreniriz yarın pzoitf haberi alırsın inşallah da şaşırtırsin herkesi belki bu sefer geç karıştı kana oyuzden Negatif gözüküyordur testteTüm gece regl ağrısı çektim o kadar çok olmaya çalıştım ki. Benziyor gebelik ve adet sancısı diyorlar ama ben ilk oğlumda böyle şeyler yaşamadım yaşasaydım mutlaka hatırlardım. Sen benden etkilenme daha test yapmadın ki sonucu bilmiyorsun inşallah senin tutar. Benimki de yarın ki kan testi sonucuyla tescillenecek
Pozitifi alda banada umut olsun bnde yarın kan yapayım gece bi doktoru dinledim 9.gun kesin kanda belliymiş sadece düşük çıktığı için hastalarına 12>gün yapın diyorlarmış ozmaj hani yüksek çıktığı için daha net bişey diyebiliyolarmisBaksana ikimizde aynı gece ağrı cekmisiz canım halada cekiyroum bacaklarım çok sızlıyor belim ağrıyor bnde olucam ins ters tepki olur yaaaa ins ikimizde kanda öğreniriz yarın pzoitf haberi alırsın inşallah da şaşırtırsin herkesi belki bu sefer geç karıştı kana oyuzden Negatif gözüküyordur testte
1455 cıktı canm olmadı persembe günü tekrar kan vercem ama benim hala belirtim yok çok ilginç permsebye randevu aldim ulstrosonda görülür mu acabaSonuç ne oldu canım
Zaten düşük veya yüksek çıkması önemli değil düşükte çıksa onun ikiye katlaması onmeli kizlar valla yemin ederimm en stresli olay şu kann verme olayı iki kati olacak mi oldu mu olmadi mu bu süreçte beni en yıpratan bu oldu vallaPozitifi alda banada umut olsun bnde yarın kan yapayım gece bi doktoru dinledim 9.gun kesin kanda belliymiş sadece düşük çıktığı için hastalarına 12>gün yapın diyorlarmış ozmaj hani yüksek çıktığı için daha net bişey diyebiliyolarmis
Canim gayet iyi neyi duusnuyorsun anlamadım,dokotruna atmadinmj doktorun seni yönlendirir zaten1455 cıktı canm olmadı persembe günü tekrar kan vercem ama benim hala belirtim yok çok ilginç permsebye randevu aldim ulstrosonda görülür mu acaba
O kadar ilginçtir ki o regl ağrısını ben hala çekiyorum 2 gün gecikmeme rağmenTüm gece regl ağrısı çektim o kadar çok olmaya çalıştım ki. Benziyor gebelik ve adet sancısı diyorlar ama ben ilk oğlumda böyle şeyler yaşamadım yaşasaydım mutlaka hatırlardım. Sen benden etkilenme daha test yapmadın ki sonucu bilmiyorsun inşallah senin tutar. Benimki de yarın ki kan testi sonucuyla tescillenecek
Valla canım bn niyeyse öyle şeyleri duusnmuyorum hiç çünkü bu zamana kadar hamile kalmadım diyroum duuskte olsa o pozitifliği göreyim gerisi allhtan nasip ettiyse elbet yükselir diyorumZaten düşük veya yüksek çıkması önemli değil düşükte çıksa onun ikiye katlaması onmeli kizlar valla yemin ederimm en stresli olay şu kann verme olayı iki kati olacak mi oldu mu olmadi mu bu süreçte beni en yıpratan bu oldu valla
Evet attim hemsriye iyi dedi ayy ne biliyim hic hamile hisssetmiyorum kendimi belirtim yokCanim gayet iyi neyi duusnuyorsun anlamadım,dokotruna atmadinmj doktorun seni yönlendirir zaten
Bende tam tersi fikrindeyim insan o kadar umutlanıyor ki benim hep pozitif çıktığı ve devamı gelmediği için hevesim kırılıyor bu da öyle olacak diye korkuyorum bakalım perşembe doktor söyler galiba senin çıkmıştı demi idrar testi silikti diye hatirladimValla canım bn niyeyse öyle şeyleri duusnmuyorum hiç çünkü bu zamana kadar hamile kalmadım diyroum duuskte olsa o pozitifliği göreyim gerisi allhtan nasip ettiyse elbet yükselir diyorum
Evet ama kuruma çizgisi dir diye düşünüyorum keisnkikle.. ve doğru diyorsun bnm başıma gelmediği için anlayamam hakkımızda hayırlısı olsun inşallahBende tam tersi fikrindeyim insan o kadar umutlanıyor ki benim hep pozitif çıktığı ve devamı gelmediği için hevesim kırılıyor bu da öyle olacak diye korkuyorum bakalım perşembe doktor söyler galiba senin çıkmıştı demi idrar testi silikti diye hatirladim
Daha ne ozamn canım biraz o mutlulugu yaşa karnını sev nebilim valla şuan bnm yok sürekli elim karnimda bana tutunsun diye sürekli varlığımı hissettiriyorum şuan bile bacaklarım çok sizliyo adet sancım göğüs ağrım ve bel ağrım var seninde varmı hepsiEvet attim hemsriye iyi dedi ayy ne biliyim hic hamile hisssetmiyorum kendimi belirtim yok
Bende kasik batmalari ve bel ağrısı çok olmuştu nedense şuan için bir belirtim yokDaha ne ozamn canım biraz o mutlulugu yaşa karnını sev nebilim valla şuan bnm yok sürekli elim karnimda bana tutunsun diye sürekli varlığımı hissettiriyorum şuan bile bacaklarım çok sizliyo adet sancım göğüs ağrım ve bel ağrım var seninde varmı hepsi
İnşallah canım insan negatifi gördükten sonra pek bi beklenti içine giremiyor. 2. Transferimde de hep negatifti kan vermiştim 6 çıkmıştı sonra düşük yapmıştım ve kürtaj olmak zorunda kalmıştım. İnşallah yine öyle şeyler yaşamam, öyle olacağına hiç değer görmeyip direk negatifi görmek daha iyiBaksana ikimizde aynı gece ağrı cekmisiz canım halada cekiyroum bacaklarım çok sızlıyor belim ağrıyor bnde olucam ins ters tepki olur yaaaa ins ikimizde kanda öğreniriz yarın pzoitf haberi alırsın inşallah da şaşırtırsin herkesi belki bu sefer geç karıştı kana oyuzden Negatif gözüküyordur testte