Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Gulsevdigim Gulsevdigim iş yerindeyim güya ama oyalanamıyorum içimde bir sıkıntı var, sen napıosun canım?
Napayım yataktayim valla saabh 8de bı igenme var di şimdide 10da bı ignem varrr onuda vurduktan sonra klakip kahvaltı yapicam kendimi oyalayacak şeyler bulucam insallh allhin izniyle bugün transfer günüydü şimdiden bak 1hafta geçti elbet su iki-3gunde gecicek bn aslında hergun test yaparım da negatif alacgimdan çok korkuyorum diyroum okadar çok deneyenler var bnm ilk denemedemi tutucak sanki diyip duruyrouk

Napayım yataktayim valla saabh 8de bı igenme var di şimdide 10da bı ignem varrr onuda vurduktan sonra klakip kahvaltı yapicam kendimi oyalayacak şeyler bulucam insallh allhin izniyle bugün transfer günüydü şimdiden bak 1hafta geçti elbet su iki-3gunde gecicek bn aslında hergun test yaparım da negatif alacgimdan çok korkuyorum diyroum okadar çok deneyenler var bnm ilk denemedemi tutucak sanki diyip duruyrouk
Benim ilk denemede tutmuştu oğlum 😬 sonra 4. Keredir olmaması çok tuhaf asıl, bir kere hamile kaldım sağlıklı bir çocuğum oldu sonra ne değişti de olmuyor ben de onu anlamıyorum her şey de çok iyiyken 🤷🏻‍♀️ Ben senin testinin pozitif olduğunu çok net gördüm inşallah senin iyi haberlerini alırız bize umut olursun❤️

Kız sende bizim gibi yerinde duramıyon ha ben dün negatif gördüm 6. Gündü 12.gün negatif görmüş gibi ağladm 🤣🤣ağlayasm da varmış zaten 🤣
O kadar çok hormon alıyoruz, o kadar çok emek veriyoruz, çok hassas olmamız normal. Daha çıkar belki belli mi olur 😉 test günün hangi gündü

Allah allah ben trasferden sonra günlük 2 tane prolutex igne (progestan)1 tane oksapar (kan sulandirici ) 4 tane estrofem 2 tane prograf 4 tane progestan fitil ekstra 4 tane vitamin kullaniyorum sen bana göre hic bi sey kullanmiyomussun cok sasirdim canim
Evet hic bir sey vermedi doktor bana bende anlamadım

Benim ilk denemede tutmuştu oğlum 😬 sonra 4. Keredir olmaması çok tuhaf asıl, bir kere hamile kaldım sağlıklı bir çocuğum oldu sonra ne değişti de olmuyor ben de onu anlamıyorum her şey de çok iyiyken 🤷🏻‍♀️ Ben senin testinin pozitif olduğunu çok net gördüm inşallah senin iyi haberlerini alırız bize umut olursun❤️
Yok canım bnm pzoitf degillllll kuruma cizgisiiii daha kana karışmadan idrara çıkması saçma olur kendimi kandırmak istmeiyorum valla

E eserel kuzum hayırlı uğurlu olsun tebrik ederim allahım sana bağışlasın inşallah.
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim Allah razı olsun ben birazdan giriyorum transfere 😅🥰😘

Ben 4 ekim transfer oldum bugün erken gebelik yaptım ama bişey çıkmadı olsa çıkardı dimi 7. Günüm bugün 4 ekimde akşamüstü saat 6 da yaptık transferi

X