Hamilelik belirtilerinin başlaması için çok erken ve herkes aynı belirtileri yaşamıyor belki de siz çok rahat bir hamilelik geçireceksinizValla haklisiniz insan olumsuz tecrübeler edinince düşünüyor ister ister sanırım bugün kü sonuçtan sonra rahatliycam ama belirtim olmadığı için hamile gibi hissetmiyorum kendimi
Hiçmi belirtiniz olmadı hayırlı olsun inşallahValla haklisiniz insan olumsuz tecrübeler edinince düşünüyor ister ister sanırım bugün kü sonuçtan sonra rahatliycam ama belirtim olmadığı için hamile gibi hissetmiyorum kendimi
Amin inşallah dediginiz gibi olur buradaki herkes pozitifleri görsün Insallah sağlıklı bebişlere kavussunlarHamilelik belirtilerinin başlaması için çok erken ve herkes aynı belirtileri yaşamıyor belki de siz çok rahat bir hamilelik geçireceksinizben inanıyorum değeriniz harika çıkıcakk bir gün arayla ki artışınız gayett iyi, darısı da burda sonuç bekleyen herkesee olur inşallah
Yani kasik ağrıları batmalar çok oldu trasnfer 3.5. Günleri falan sonra ara ara devam ettim şuan için belirtim yok sadece hafif bel ağrım varHiçmi belirtiniz olmadı hayırlı olsun inşallah
İyi haberlerini bekliyoruz güzel değerlerle gel inşallahBugün ikinci kan değerim çıkıcak heyecanliyim bin üstü olması lazım dedi doktor bakalım bir gun geçti adet tarihim valla içinde garip şeyler oluyor
Ama sizin pgt li dimiAynı belirtleri yaşamamız gerçekten çok ilginçbenim dondurulmuş 7 yıllık sperm kullanılıyor o yüzden embriyo gelişimini devam ettiremiyor bence. Sen bana bakma yaşım da var. Ben senin olacağına inanıyorum
Doktor ne dedi %60 artması yeterliKızlar sağlık ocağında verdiğim kanlar iki kati artış yok malesef çok moralim bozuldu
Bir şey demedi daha göstermedimDoktor ne dedi %60 artması yeterli
Evet pgt li. Baktığında tutmaması için hiç bir sebep yok. Rahme de histereskopi ile bakıldı. Embriyo glue da yapıldı, kan değerlerm de iyiydiAma sizin pgt li dimi
Evet seni takipteyim bakalım çok merak ediyorumEvet pgt li. Baktığında tutmaması için hiç bir sebep yok. Rahme de histereskopi ile bakıldı. Embriyo glue da yapıldı, kan değerlerm de iyiydi
Canım gayet iyi çıkmış sonucun artmış işte, ben anlamadım ki sen neden üzüldün?Kızlar sağlık ocağında verdiğim kanlar iki kati artış yok malesef çok moralim bozuldu
Daha fazla artması gerekmiyor muCanım gayet iyi çıkmış sonucun artmış işte, ben anlamadım ki sen neden üzüldün?
Insallah öyle yapicam canmaydodo kuzum güzel yükselmiş sıkma canını her merkezde kan hücre sayımı vs farklı oluyor 2 gün sonra özele git bidaha ver
Rabbim yardımcın olsun cnm bende dün transfer oldum hakkımızda hayırlısı inşallah önce haberi hangimiz veririz bilmiyorum ama inşallah pozitifleei görürüzGünaydın kızlar bu arada ben transfere geldim şimdi kan aldılar bekliyorum dua edin
Hayırlısıyla pozitifi görürsğn inşallah canımGünaydın kızlar bu arada ben transfere geldim şimdi kan aldılar bekliyorum dua edin
Canım 4. Günündesin sen de benim gibi heyecanlılardansınBen cuma oldum transfer bugün ki testte negativi gördüm haha