Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Valla haklisiniz insan olumsuz tecrübeler edinince düşünüyor ister ister sanırım bugün kü sonuçtan sonra rahatliycam ama belirtim olmadığı için hamile gibi hissetmiyorum kendimi
Hamilelik belirtilerinin başlaması için çok erken ve herkes aynı belirtileri yaşamıyor belki de siz çok rahat bir hamilelik geçireceksiniz ben inanıyorum değeriniz harika çıkıcakk bir gün arayla ki artışınız gayett iyi, darısı da burda sonuç bekleyen herkesee olur inşallah

Valla haklisiniz insan olumsuz tecrübeler edinince düşünüyor ister ister sanırım bugün kü sonuçtan sonra rahatliycam ama belirtim olmadığı için hamile gibi hissetmiyorum kendimi
Hiçmi belirtiniz olmadı hayırlı olsun inşallah

Amin inşallah dediginiz gibi olur buradaki herkes pozitifleri görsün Insallah sağlıklı bebişlere kavussunlar

Kızlar sağlık ocağında verdiğim kanlar iki kati artış yok malesef çok moralim bozuldu

Eklentiler

• 20221011_084805.jpg
    27,1 KB · Görüntüleme: 80
  • 20221011_084750.jpg
    28,2 KB · Görüntüleme: 85
Ama sizin pgt li dimi

aydodo kuzum güzel yükselmiş sıkma canını her merkezde kan hücre sayımı vs farklı oluyor 2 gün sonra özele git bidaha ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…