- 3 Eylül 2021
- 826
- 304
VarBence sana hangi gün dediyse doktor o gün ver daha önce yapmak istiyorsan da idrar testi yaparsın. Bu arada bizden başka 6. Gününde ılan var mı? Test yapan ya da belirtisi olan?
Canım 3. Gün embriyosu geç çıkıyor senin daha çok vaktin var, benim bile yarınım varVarhafizehanim25 bu berbaer hatta aynı hastanede olduk ikimizde kafayai yemek üzereyiz evet doktor pazar dedi ama bn pazara kadar dayanamm cuma yaparım deidm kesin çıkar diyorum ama nebilim 3.gjn embriyo olup 8.gjn idrarda olanlar varmış insan umitleniyo iste
Evet canim ama işte Çarşamba günü yani 8.gunde çok kişinin belli olmus insan dayanamiuo işte nebilimCanım 3. Gün embriyosu geç çıkıyor senin daha çok vaktin var, benim bile yarınım var
Canım stress yapma daha 6 gün olduu doktora söylesek bizi döverler bana 12. Gün test yap dediler düsün akişina birak bebislerimiz nazli biraz öyle kolay gelmiyolar pozitife de hemen idrar testinde cikmiyolar sen konus bebisinle o seni hisseder ve sana sıkı sıkı tutunur insallahDayanamadım prediktor erken gebelik testini şimdi yaptım, sürekli kasık batması yaşıyorum çünkü, maalesef negatif, olsaydı çıkardı bence. Daha test yapmıcam
Canım bende göremedim ama kuruma çizgisi gri gibi oluyor hafif pembelik olması lazım.Kizlarr bı arkadaşım yapmış ikindiden sonra yapmış kendisi flaşla hayal gibi görmüş ama negatif algılayıp bırakmış sonrasında çizgi belirmiş atıyorum şimdi bakın sizce varmı bisey
Allah allah ben trasferden sonra günlük 2 tane prolutex igne (progestan)1 tane oksapar (kan sulandirici ) 4 tane estrofem 2 tane prograf 4 tane progestan fitil ekstra 4 tane vitamin kullaniyorum sen bana göre hic bi sey kullanmiyomussun cok sasirdim canimEvet canim ama dekort ne alaka hala cozemedim ya sonuçta kortizonlu bi ilac
Ben varim canim 4 ekimde transfer oldum 5. Gün embriyosu sabah 11.30 da oldum hic ama hic bir belirtim yok 3. Ve 5. Gün test yaptim negatif cünkü ben deliyim yarinda yapicam bide esimden gizli yapicam cünkü pozitif cikicagina o kadar inaniyorum ki süpriz yapmak istiyorum cünkü deli olmak bedavaBence sana hangi gün dediyse doktor o gün ver daha önce yapmak istiyorsan da idrar testi yaparsın. Bu arada bizden başka 6. Gününde ılan var mı? Test yapan ya da belirtisi olan?
Canim bende böyle bi sey demedi ama transfer günü leke gelmisti benden hatta gün boyu leke geldi az az sonra gectiMerhaba kizlar bugün transfer oldum transfer sırasında rahim içinde kanama var ama önemli değil denildi varmı bu durumu yasayan
Sonucunuz ne oldu acaba sizin. Benimde 7. Günüm adet olacakmışım ağrı yokluyor. Korkuyorum adet olacağım diyeValla benim testim pozitifi ama kan sonucu hala cikmadi yarin adet gunum ama boyle sanki karnım adet olacakmisim gibi değişik ya anlamiyorum
Aynı ilaçları bende kullanıyorum valla, dekont hormon baskilamak için diye biliyorum.Allah allah ben trasferden sonra günlük 2 tane prolutex igne (progestan)1 tane oksapar (kan sulandirici ) 4 tane estrofem 2 tane prograf 4 tane progestan fitil ekstra 4 tane vitamin kullaniyorum sen bana göre hic bi sey kullanmiyomussun cok sasirdim canim
Sen de aynı benim gibi erken yapışmsın gerçekten hepimiz deliyizBen varim canim 4 ekimde transfer oldum 5. Gün embriyosu sabah 11.30 da oldum hic ama hic bir belirtim yok 3. Ve 5. Gün test yaptim negatif cünkü ben deliyim yarinda yapicam bide esimden gizli yapicam cünkü pozitif cikicagina o kadar inaniyorum ki süpriz yapmak istiyorum cünkü deli olmak bedava
Siz ne zaman oldunuz transferi benim bir iki damladan sonrası yok çok şükür ama yinede noluyoruz dedinCanim bende böyle bi sey demedi ama transfer günü leke gelmisti benden hatta gün boyu leke geldi az az sonra gecti
Transfer gününü saymazsak 8. Gün olacak, çok yüksek bir değer beklememekle beraber eğer varsa %80 belli olacaktır embriyom 5. Gün 4aa kaliteli bir embriyoidi, ben 3. Gün embriyosunu bile idrarda 8. Gün öğrenmiştim tabi sonradan düşük yaptımKaçıncı gün oluyoo acaba sizin bnde belki diyorum Perşembe kan vereyim
Günaydınlar , bence kendinizi çok dinlemeyin en nihayetinde bi sürü hormon kullanıyoruz ve bunların bi sürü yan etkileri var aynı zamanda adet belirtileri hamilelik belirtileri de çıkıyor çok benzer bence içinizi ferah tutup test gününüzü bekleyin derimKızlar günaydın. Perşembe test günüm cuma regl günüm. Şuan resmen adet ağrılarım başladıVar mı benim gibi ağrıları başlayan
Kan verdim dün bugün öğleden sonra çıkacak bakalım şuan da öyle karnım adet olacakmisim gibi valla anlamadım gittiSonucunuz ne oldu acaba sizin. Benimde 7. Günüm adet olacakmışım ağrı yokluyor. Korkuyorum adet olacağım diye