Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Kızlar günaydın. Perşembe test günüm cuma regl günüm. Şuan resmen adet ağrılarım başladı Var mı benim gibi ağrıları başlayan
Ben bildiğin adet adet olacakmisim gibi karnım adetim bir gun gecikti valla anlamadım sıkıntı mi var

Sen de aynı benim gibi erken yapışmsın gerçekten hepimiz deliyiz inşallah sen bugün yapınca senin çıkar canım ben kan testine kadar sakinim
Canim sende bnim gibi ilk gözü buradami açıyorsunkız bugün 7.gun cokk az kladi valla senin bizden daha az kaldı çok heycanli aslında biliyomujsn sen kan versen çıkar zaten doktor Perşembe demiş şurada Perşembe ye iki gün var

Yaaa kız heycanlandimkk napsamm kanmi yapsam yarinnn 8.gun olucak

Canik sence Perşembe 9.gun ya negatif çıksa kanda kesin bişey yokturdur dimi
Kesin diyemeyiz canm benim 2. transferimde hep negatifdi test günü kan verdim 6 çıkmıştı. Doktor ilerleyebilir demişti. Tam test günü de bir değer çıkabilir bazen geç tutunuyor ya da daha yavaş gelişebiliyor.

Off bilemedimkm bugün böyle bana zwman gecmiyo hissediyorum

Ben sabah 7 de evden çıkıyorum işe gitmek için o yüzden erkenden uyanınca bakıyorum buraya vallahi Perşembe kan vericem direk. Heyecanım kalmadı ama hiç

Ben sabah 7 de evden çıkıyorum işe gitmek için o yüzden erkenden uyanınca bakıyorum buraya vallahi Perşembe kan vericem direk. Heyecanım kalmadı ama hiç
Öyle deme yaa allhtan senin az kaldi bnde çok merak ediyorum acaba hamilemisjn diye sen hamile çıkarsan belki bnde oyelyimdir ikimizde aynı belirtielri yaşıyoruz çünkü

Öyle deme yaa allhtan senin az kaldi bnde çok merak ediyorum acaba hamilemisjn diye sen hamile çıkarsan belki bnde oyelyimdir ikimizde aynı belirtielri yaşıyoruz çünkü
Aynı belirtleri yaşamamız gerçekten çok ilginç benim dondurulmuş 7 yıllık sperm kullanılıyor o yüzden embriyo gelişimini devam ettiremiyor bence. Sen bana bakma yaşım da var. Ben senin olacağına inanıyorum

senin yüksek bir değer ile pozitifti zaten sen adet gününe ne bakıyorsun rahmin büyüyordur
Bugün ikinci kan değerim çıkıcak heyecanliyim bin üstü olması lazım dedi doktor bakalım bir gun geçti adet tarihim valla içinde garip şeyler oluyor

Kan verdim dün bugün öğleden sonra çıkacak bakalım şuan da öyle karnım adet olacakmisim gibi valla anlamadım gitti
Neden stres yapıyorsunuz ilk değerlerinizi de gördüm sonuçlarınız çok çok iyi şu aşamada sevinmeli ve anın tadını çıkarmalısınız sürekli kötü bişey olacak şeklinde kendi modunuzu düşürmeyin lütfen şu aşamada gebesiniz ve muhtemel adet döneminiz bı ağrılar çok çok normal döngü zamanı olduğu için yaşamak çok normal adet olmuyosunuz gebesiniz

Valla haklisiniz insan olumsuz tecrübeler edinince düşünüyor ister ister sanırım bugün kü sonuçtan sonra rahatliycam ama belirtim olmadığı için hamile gibi hissetmiyorum kendimi

Yaaa kız heycanlandimkk napsamm kanmi yapsam yarinnn 8.gun olucak
İnstagramda takip ettiğim bir doktor var hastalarına hep beşinci gün Embriyosu transfer ediyor yedinci veya sekizinci gün mutlaka test yaptırıyor ve bu değerin kendilerine %80 %70 gebelik ile ilgili bilgi verdiğini söylüyor ortalama 50 üstü çıkan bir değer gebelik gözüküyor ve katlanarak devam etmesi için takibini yapıyorlar ben de hep bu doktordan esinlenerek takip yaptım kimyasal gebeliklerimi bu şekilde öğrendim en azından bir sonraki transferleriö için de bunların sebebini araştırdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…