Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Yarın akşam iş dönüşü belki bir test daha alır yaparım şimdi yine içim kıpırdadı
evet canım öyle yap bu kadar erkenden şüpheye düşersek olacagı vaarsada olmaz
sabredicez güzel sonuçlar alıcaz inşallah bende böyle. Erkende yapıp negatif görmekten korktugum için erkenden yapmıycam

Yarın akşam iş dönüşü belki bir test daha alır yaparım şimdi yine içim kıpırdadı
Kız sen caliisyomusun daha allhtan ne istiyorsun ben evdeyim canım sıkılıyor ugrascaak biseykmde yok senin hem çocuğun var hem işin onlarla ilgilensene zaman çabuk ta geçer senin için valla bak kisknadim seni

Kızlar valla modumu yükselttiniz yüzümü güldürdünüz, iyi ki burası var ve birbirimize destek oluyoruz çok şükür ki sizlerle karşılaştım Gulsevdigim
Bazen gec yerlesme olabiliyor canım cok gördüm ben buralarda bunu o yuzden kafana takma test gününde kan ver o zamana kadarda bi daha test yapma kendini strese sokma bence ben o yüzden diyorum iste test gunune kadar test yapmamak lazim diye çünkü insan çok kötü etkileniyo ama günü geldiğinde kan testinden sonucu görünce uzulsede bi kere uzuluyo yani benim mantigim bu şahsen ben ilk denememde 5. Gun yapmistim testi kaset testti telefonun flashi ile gormustum çizgiyi ama nasil korkmustum ilk negatif gorunce sonra pisman oldum yaptığıma yapmicam gunu gelince kan verecem dedim elimde test olmasina ragmen yapmadım kandada negatifi gördüm bir kere üzüldüm yani simdide aynisini yapicam tovbe once test yapmicam kesinlikle

evet canım öyle yap bu kadar erkenden şüpheye düşersek olacagı vaarsada olmaz
sabredicez güzel sonuçlar alıcaz inşallah bende böyle. Erkende yapıp negatif görmekten korktugum için erkenden yapmıycam
En iyisini yapıyorsun valla dün stresten uyuyamadım ya saat başı uyandım resmen düşünsene kendime ne kadar kötülük ettim

En iyisini yapıyorsun valla dün stresten uyuyamadım ya saat başı uyandım resmen düşünsene kendime ne kadar kötülük ettim
Aynn valla inan bnde senin gibiyim eşim bugün dedi bak bitane test var sakın yapma elimizdekinide bitirmeyelim oysaki yapmışım çoktan

Evet çok şükür ki o var, allah onu bana nasıl vermiş şükrediyorum, ilk tüp bebek denemesinde olmuştu kardeş istiyor sürekli biz de çok istiyoruz 2. Kez anne baba olmayı ama kısmet işte
Çok sevindimm sizin adınıza gerçekten ne kadar güzel bir evladınız varmış İnnşallah ikincisi de olur olmasa da yine de bu hissi tatmışsınız ne güzel

Kızlar benim hem kasıklarım ağrıyor hemde şimdi uzandım kasıklarımda minicik balonlar patlıyomus gibi hissettim normalmi acaba

Kız sen caliisyomusun daha allhtan ne istiyorsun ben evdeyim canım sıkılıyor ugrascaak biseykmde yok senin hem çocuğun var hem işin onlarla ilgilensene zaman çabuk ta geçer senin için valla bak kisknadim seni
Kız valla ben de uyuyamadığım için gecelerim çok uzun ben de evde yatıp rahatça sürecimi yaşamak isterdim hep bi izin alıp iş stresi yaşadım demin de oyun hamuru oynadık da kafam dağıldı. Eşimin de hiç bişiden haberi yok bende fırtınalar kopuyor

En doğrusunu yapıyorsun ah keşke ben de senin gibi sakin kalabilsem

Canım ben tedaviye başladığımdaki adete 28 gün sayıyorum normal döngüsünde gibi.
Yavrum ozman şöyle baktım şimdi iğneden sonraki günü sayarsam 14gun Çarşamba adet gününe geliyo deidgin gibi 28sayarsamda 15ekime denk geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…