Bir kez progesteron yüksekti bir kez de tiroidim yüksekti iptal oldu o sebepleAynen sagolun vardir bundada bi hayir sizin nie iptal olmustu
sen 8. Gün yap testiKızlar valla modumu yükselttiniz yüzümü güldürdünüz, iyi ki burası var ve birbirimize destek oluyoruzçok şükür ki sizlerle karşılaştım Gulsevdigim
Canım ben tedaviye başladığımdaki adete 28 gün sayıyorum normal döngüsünde gibi.Onu neye göre anliyoruz canım bilmiyorum takvime göre 22si gozukuyo ama tabiki tüp bebek olduğu ickn değişebilir neye göre hesap yapiyoruz
Evet 8 de yapayım ya da 1 gün daha bekleyeyim neden bu kadar sabırsızım bilmiyorum. 5. Kere aynı süreçleri yaşamak yoruyor attık psikoloji felan heralde kalmadısen 8. Gün yap testi
evet canım öyle yap bu kadar erkenden şüpheye düşersek olacagı vaarsada olmazYarın akşam iş dönüşü belki bir test daha alır yaparımşimdi yine içim kıpırdadı
Kız sen caliisyomusun daha allhtan ne istiyorsun ben evdeyim canım sıkılıyor ugrascaak biseykmde yok senin hem çocuğun var hem işin onlarla ilgilensene zaman çabuk ta geçer senin için valla bak kisknadim seniYarın akşam iş dönüşü belki bir test daha alır yaparımşimdi yine içim kıpırdadı
Bazen gec yerlesme olabiliyor canım cok gördüm ben buralarda bunu o yuzden kafana takma test gününde kan ver o zamana kadarda bi daha test yapma kendini strese sokma bence ben o yüzden diyorum iste test gunune kadar test yapmamak lazim diye çünkü insan çok kötü etkileniyo ama günü geldiğinde kan testinden sonucu görünce uzulsede bi kere uzuluyo yani benim mantigim bu şahsen ben ilk denememde 5. Gun yapmistim testi kaset testti telefonun flashi ile gormustum çizgiyi ama nasil korkmustum ilk negatif gorunce sonra pisman oldum yaptığıma yapmicam gunu gelince kan verecem dedim elimde test olmasina ragmen yapmadım kandada negatifi gördüm bir kere üzüldüm yani simdide aynisini yapicam tovbe once test yapmicam kesinlikleKızlar valla modumu yükselttiniz yüzümü güldürdünüz, iyi ki burası var ve birbirimize destek oluyoruzçok şükür ki sizlerle karşılaştım Gulsevdigim
En iyisini yapıyorsun valla dün stresten uyuyamadım ya saat başı uyandım resmen düşünsene kendime ne kadar kötülük ettimevet canım öyle yap bu kadar erkenden şüpheye düşersek olacagı vaarsada olmaz
sabredicez güzel sonuçlar alıcaz inşallah bende böyle. Erkende yapıp negatif görmekten korktugum için erkenden yapmıycam
Bn 35ghnde bir oluyorum normalde bazen degiisyo ne zman yumurtlarsam 14gun sonra keisnlikle adet olmusumdur asilamadada öyle tam iğneden 14gun sonra oldumCanım ben tedaviye başladığımdaki adete 28 gün sayıyorum normal döngüsünde gibi.
Aynn valla inan bnde senin gibiyim eşim bugün dedi bak bitane test var sakın yapma elimizdekinide bitirmeyelim oysaki yapmışım çoktanEn iyisini yapıyorsun valla dün stresten uyuyamadım ya saat başı uyandım resmen düşünsene kendime ne kadar kötülük ettim
Çok sevindimm sizin adınıza gerçekten ne kadar güzel bir evladınız varmış İnnşallah ikincisi de olur olmasa da yine de bu hissi tatmışsınız ne güzelEvet çok şükür ki o var, allah onu bana nasıl vermiş şükrediyorum, ilk tüp bebek denemesinde olmuştukardeş istiyor sürekli biz de çok istiyoruz 2. Kez anne baba olmayı ama kısmet işte
Kız valla ben de uyuyamadığım için gecelerim çok uzunKız sen caliisyomusun daha allhtan ne istiyorsun ben evdeyim canım sıkılıyor ugrascaak biseykmde yok senin hem çocuğun var hem işin onlarla ilgilensene zaman çabuk ta geçer senin için valla bak kisknadim seni
En doğrusunu yapıyorsun ah keşke ben de senin gibi sakin kalabilsemBazen gec yerlesme olabiliyor canım cok gördüm ben buralarda bunu o yuzden kafana takma test gününde kan ver o zamana kadarda bi daha test yapma kendini strese sokma bence ben o yüzden diyorum iste test gunune kadar test yapmamak lazim diye çünkü insan çok kötü etkileniyo ama günü geldiğinde kan testinden sonucu görünce uzulsede bi kere uzuluyo yani benim mantigim bu şahsen ben ilk denememde 5. Gun yapmistim testi kaset testti telefonun flashi ile gormustum çizgiyi ama nasil korkmustum ilk negatif gorunce sonra pisman oldum yaptığıma yapmicam gunu gelince kan verecem dedim elimde test olmasina ragmen yapmadım kandada negatifi gördüm bir kere üzüldüm yani simdide aynisini yapicam tovbe once test yapmicam kesinlikle
Yavrum ozman şöyle baktım şimdi iğneden sonraki günü sayarsam 14gun Çarşamba adet gününe geliyo deidgin gibi 28sayarsamda 15ekime denk geliyoCanım ben tedaviye başladığımdaki adete 28 gün sayıyorum normal döngüsünde gibi.
Amanın sen git en iyisi al yarın eczaneden koy kenara sıkıntı çıkmasınAynn valla inan bnde senin gibiyim eşim bugün dedi bak bitane test var sakın yapma elimizdekinide bitirmeyelim oysaki yapmışım çoktan
15 ekim gibi düşün işte sen canımYavrum ozman şöyle baktım şimdi iğneden sonraki günü sayarsam 14gun Çarşamba adet gününe geliyo deidgin gibi 28sayarsamda 15ekime denk geliyo
Yok valla artık kana yogunlasicamAmanın sen git en iyisi al yarın eczaneden koy kenara sıkıntı çıkmasın
Tamm ozman 16ekimde test günüm zaten15 ekim gibi düşün işte sen canım
Bnm anlamadığım genlede adete 3-4gun kala testte cikiyo diyolar niye acaba bizde şimdi cikmiyoTamm ozman 16ekimde test günüm zaten