Evet allah olmayanlara da tattırsın inşallah bambaşka bir duygu. koşulsuz sevgiÇok sevindimm sizin adınıza gerçekten ne kadar güzel bir evladınız varmış İnnşallah ikincisi de olur olmasa da yine de bu hissi tatmışsınız ne güzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet allah olmayanlara da tattırsın inşallah bambaşka bir duygu. koşulsuz sevgiÇok sevindimm sizin adınıza gerçekten ne kadar güzel bir evladınız varmış İnnşallah ikincisi de olur olmasa da yine de bu hissi tatmışsınız ne güzel
Ben kötü örneğim ama ben de öyle hissetmiştimKızlar benim hem kasıklarım ağrıyor hemde şimdi uzandım kasıklarımda minicik balonlar patlıyomus gibi hissettim normalmi acaba
Benim adete tam 4 gün var işte öyle düşün tüp bebek farklı oluyor tabiBnm anlamadığım genlede adete 3-4gun kala testte cikiyo diyolar niye acaba bizde şimdi cikmiyo
Yok sen bence iyi bi örneksin 3 gün sonra pozitif gördüm diyceksinBen kötü örneğim ama ben de öyle hissetmiştim
O stresi bir kere yaşadım canım inan beklemek daha az stresli benim bünyem stresi cok kaldiramiyo maalesef bu sefer elimi yüzümü yoluyorum cidden cildime zarar veriyorum bence kimse kendine o stresk yasatmamali zor biliyorum ama sabretmek kolay degil ama stresi daha az en azından idrar testini 10.gun daji yapsak test gunu kan verene kadar ne kadarda umudum bitti desek bitmiyor ve insan dahada strese giriyo kam sonucunda tekrar yıkılıyoruz o yuzden kendinize bence bunu yapmayın kafanizi dagitin biseyler yapın bence günunuzu bekleyinEn doğrusunu yapıyorsun ah keşke ben de senin gibi sakin kalabilsem
Evet evet öyle yapalım yapmayalım test en doğrusu buYok valla artık kana yogunlasicam
Ahahah dimi belki boşuna üzülen olarak iyi örnek olurum inşallah derim cnmYok sen bence iyi bi örneksin 3 gün sonra pozitif gördüm diycemsin
Evet o kadar çok stres oldum ki olacağı varsa da olmaz gerçekten bekleyeceğim kan testimiO stresi bir kere yaşadım canım inan beklemek daha az stresli benim bünyem stresi cok kaldiramiyo maalesef bu sefer elimi yüzümü yoluyorum cidden cildime zarar veriyorum bence kimse kendine o stresk yasatmamali zor biliyorum ama sabretmek kolay degil ama stresi daha az en azından idrar testini 10.gun daji yapsak test gunu kan verene kadar ne kadarda umudum bitti desek bitmiyor ve insan dahada strese giriyo kam sonucunda tekrar yıkılıyoruz o yuzden kendinize bence bunu yapmayın kafanizi dagitin biseyler yapın bence günunuzu bekleyin
Sen kan yap bizede ümit olsun bizde hemen yapalımEvet evet öyle yapalım yapmayalım test en doğrusu bu
İnsallah guzel sonuc alırsın canım boşuna stres yapmışım dersinEvet o kadar çok stres oldum ki olacağı varsa da olmaz gerçekten bekleyeceğim kan testimi
Aynn canimm bı son attığıma baksanaBenim adete tam 4 gün var işte öyle düşün tüp bebek farklı oluyor tabi
Dikkatli bakınca silik gibi duruyor da hemen mi çıkmış yoksa bekledikten sonra mi oluşmuş acaba erken gebelik testi daha duyarli onunla yapsınKizlarr bı arkadaşım yapmış ikindiden sonra yapmış kendisi flaşla hayal gibi görmüş ama negatif algılayıp bırakmış sonrasında çizgi belirmiş atıyorum şimdi bakın sizce varmı bisey
Kuruduktan sonra canım ama öncesindede flaşla kendiis görmüş bekledikçe belli olmuşDikkatli bakınca silik gibi duruyor da hemen mi çıkmış yoksa bekledikten sonra mi oluşmuş acaba erken gebelik testi daha duyarli onunla yapsın
Bence kuruma çizgisi değil canımKuruduktan sonra canım ama öncesindede flaşla kendiis görmüş bekledikçe belli olmuş
İns canım ya herkes bu yolun yolcusuBence kuruma çizgisi değil canım
Ben perşembe günü sabah kan testi vermeyi planlıyorum bence varsa çıkarBenden de 17sinde istendi ama o kadar sabredebilir miyim bilmiyorum
Kaçıncı gün oluyoo acaba sizin bnde belki diyorum Perşembe kan vereyimBen perşembe günü sabah kan testi vermeyi planlıyorum bence varsa çıkar
Canım oğlumu uyutuyordum şimdi gördüm, ben sanki göremedim gibiAynn canimm bı son attığıma baksana
Bence sana hangi gün dediyse doktor o gün ver daha önce yapmak istiyorsan da idrar testi yaparsın. Bu arada bizden başka 6. Gününde ılan var mı? Test yapan ya da belirtisi olan?Kaçıncı gün oluyoo acaba sizin bnde belki diyorum Perşembe kan vereyim