- 17 Haziran 2018
- 214
- 288
- 27
O zaman sorun bende değil tamam sevindim uyguladıktan sonra uzanıyor musunuz pekiAyni dertten ben de muzdaribim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman sorun bende değil tamam sevindim uyguladıktan sonra uzanıyor musunuz pekiAyni dertten ben de muzdaribim :)
Çok geri akıyor anlamadığım şekilde günlük ped bile dayanmıyor bi de kaşıntı yapıyo akıncaSabah 9 akşam 9 yapıyorum. Günlük ped var yanımda,ıslaklık rahatsız edici ama işte dayanıyoruz
Benim de 4AA herşeyimiz aynıBen 4 ekim tek embriyo 4aa
Ayy inşallah pozitif görürüz ya beklemek çok zorBenim de 4AA herşeyimiz aynı
Çok haklısın gerçekten aslında ne kadar çok geç o kadar iyiYok yapmadım acı gerçekle karşılaşmak istemiyorum belki de
Canım 6. Günden çok ümitliyim bence 6. Gün pozitifi göreceğizKizlar bugün transferden sonra 5. Günüm test yaptim yine negatif bakalim hangi gün pozitife ceviricek allahin izniyle
Anladim canim banada sabah öğle aksam al dedi sekiz saat fark koy araya her gun ayni saatte almaya çalış dedi bugün 3 taneye basladim bakalım hakkımızda hayirlisi canım transferden sonrada içecez heraldeBana hepsini birden de alabilirsin dedi aç tok farketmez dedi
Zaman geçmiyor gerçekten beklmek çok zor, hemen test günüm gelsin istiyorum ya da gözümü açıp kapatıp 7. Güne gelmeyim varsa çıksın ev testindeAyy inşallah pozitif görürüz ya beklemek çok zor
Insallah kuzum ben 3. Gün yaptim test 5.gün bidahaki 7. Gün olur tek sayilarla gidicem bakalim kendime eglence ciktiCanım 6. Günden çok ümitliyim bence 6. Gün pozitifi göreceğiz
Evet canım bulunca bol alAnladim canim banada sabah öğle aksam al dedi sekiz saat fark koy araya her gun ayni saatte almaya çalış dedi bugün 3 taneye basladim bakalım hakkımızda hayirlisi canım transferden sonrada içecez heralde
Yapcakmısın evde test benim cesaretim yok evde testimde yok eşimde almaz zaten oda kanda öğrenmek istiyoZaman geçmiyor gerçekten beklmek çok zor, hemen test günüm gelsin istiyorum ya da gözümü açıp kapatıp 7. Güne gelmeyim varsa çıksın ev testinde
Su an 3 kutu aldım canım cok aramadim ilk girdiğim eczaneden buldum şükür yetmezse tekrar alırımEvet canım bulunca bol al
En mantiklisi valla benim esimde ilk transferimde yaptim diye cok kızmıştı en iyisi kan gerçekten çünkü oncesinde test yapsan dahi stresin bitmiyor aksine dahada artiyo en iyisi bi kere yapip bi kere uzulmekYapcakmısın evde test benim cesaretim yok evde testimde yok eşimde almaz zaten oda kanda öğrenmek istiyo
Aynen inşallah güzel sonuçlar alırız daEn mantiklisi valla benim esimde ilk transferimde yaptim diye cok kızmıştı en iyisi kan gerçekten çünkü oncesinde test yapsan dahi stresin bitmiyor aksine dahada artiyo en iyisi bi kere yapip bi kere uzulmek
İnşallah canımAynen inşallah güzel sonuçlar alırız da
Ahahaha iyi düşündün valla ben de çiftlerde yapıyorum 4. Gün yaptım 6. Gün de yapıcamInsallah kuzum ben 3. Gün yaptim test 5.gün bidahaki 7. Gün olur tek sayilarla gidicem bakalim kendime eglence cikti
Yarın yapınca haber ver bişeyler çıkarsa belki senden cesaret bulup yaparım bende erken gebelik testimi normal miAhahaha iyi düşündün valla ben de çiftlerde yapıyorum 4. Gün yaptım 6. Gün de yapıcam
Tamam canim insallah bebisin seninledir pozitif cikarAhahaha iyi düşündün valla ben de çiftlerde yapıyorum 4. Gün yaptım 6. Gün de yapıcam
Normal yapıcam, erken gebelik testini 7. Güne saklıyorum yarın sabah yaparımYarın yapınca haber ver bişeyler çıkarsa belki senden cesaret bulup yaparım bende erken gebelik testimi normal mi