Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Canim korkunu anliyorum bu sancılar cok normal yerlesme sancısı adet sancilari gibi gelio gidiyor siddetli.. içini ferah tut. Testinde.koyulasmis masallah endise etme🥰
Ya evet aset sancisi gibi oluyor gerçekten belirtim de yok acaba diyorum

Laboquick diye normal bir test erken gebelik degil. Erken gebelik testleri para tuzagi normal testlerde varsa direk çıkarıyor tercümeyle sabit😂 sen yapma yine de bekle😍
Çok ilginç valla😬 insanın duyunca deneyesi geliyor. Ama ben önceki gebeliğimi 6. Gün akşam çok ucuz olan strip testlerle yapıp öğrenmiştim çok silikti. 4 ve 5. Günde çıkmamıştı belki bu sefer çıkar 😬🤷🏻‍♀️

Çok ilginç valla😬 insanın duyunca deneyesi geliyor. Ama ben önceki gebeliğimi 6. Gün akşam çok ucuz olan strip testlerle yapıp öğrenmiştim çok silikti. 4 ve 5. Günde çıkmamıştı belki bu sefer çıkar 😬🤷🏻‍♀️
Kaçıncı gun embriyosuydu daha önce yaptigin.

Tuttu tuttu bence tadını çıkar ☺️
Transferle birlikte 12.gün 27 eylül de transfer oldum ya be ne biliyim çok değişik duygular içindeyim tuttu mu tuttmadi mi poztif mi oldu deger veriyorsun artti mi artmadi mi her seyi stres valla😅

Kızlar acayip ateş basıyor beni ve peynirin kokusuna dahi dayanamıyorum estrofem fazla mı geldi acaba. 2. kontrolüm pazartesi sabredemiyorum artık. İçimi de sımıntı basıyo böyle yeter diye bağırasım var 🫣😂
Benimde yüzümu sivilceler bastı canım valla estrofem mi yapiyo yoksa baska biseyden mi bende anlamadim 😂 benimde Çarşamba ikinci kontrolum hayırlısı bakalım transfer tarihlerimiz belli olur heralde

Kızlar adet günüm yarın 3.gun embryosu 2 tanr usteki dünkü yaptığım test dün sağlık ocağında kan verdim çıkmadı pazartesiye kaldı dayanamadım gittim Özel de kan verdim sonuç bekliyorum ama karnım adet olacakmisim gibi hamilelik belirtisi yok cook korkuyorum kimyasal olur diye daha önce yasamistim😕
Valla hicte kimyasala benzemiyo canim sanki ikiside ben burdayim diyo 😂 hadi hakkında hayırlısı olsun 🥰

Benim 8. Gün kopkoyuydu normal kasette erken gebelik te silikti o yüzden sevmiyorum bunları.Allah’ın izniyle koyulaşsın bakalım üzülmek için erken 🥰@Saks mavisi

Ayy inşAllah valla ağzınızdan bal damliyor🌸 pazartesi tekrar kan vereceğim belli olur InsAllah
Bence ikiz 😂 agrilarinaa normal canım hemen hemen her hamile kalandan duydum bunlari yerleşme ağrısı heralde o dikkat et kendine ve keyfini çıkar bence bide bizlerede dua et 😂🥰

Benim 8. Gün kopkoyuydu normal kasette erken gebelik te silikti o yüzden sevmiyorum bunları.Allah’ın izniyle koyulaşsın bakalım üzülmek için erken 🥰@Saks mavisi
Rabbim sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah kimyasal değil bence de çünkü kimyasalda değer çok düşük oluyor maşallah değerin çok güzel bizlerde dua et inşallah ❤️

Kızlar merhaba aranıza Yeni katıldım:) ben de bugün itibarı ile dondurulmuş embriyo transfer sürecine başlıyorum. E2 değerim 85 çıkmış. Daha önce 20 ile 40 arasında çıkıyordu adetin 2.gunu. şimdi bana yüksek gibi geldi :KK43: bu konuda bilgisi olan var mı aranızda

Bence ikiz 😂 agrilarinaa normal canım hemen hemen her hamile kalandan duydum bunlari yerleşme ağrısı heralde o dikkat et kendine ve keyfini çıkar bence bide bizlerede dua et 😂🥰
Insallah ikizdir 🤲 evet belirtiler o yönde Insallah duyduğunuz gibi olur tabi ki Rabbim isteyen herkese poztifler sağlıklı bebişler nasip etsin😊

Rabbim sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah kimyasal değil bence de çünkü kimyasalda değer çok düşük oluyor maşallah değerin çok güzel bizlerde dua et inşallah ❤️
InsAllah canim dediginiz gibi olur pazartsi tekrar yazarım tabi ki ederim stres yapma teste çıkmayabilir kişiden kişiye gore değişiyor herkesin trasnferi adetine gore farklı oluyor çünkü

Kızlar adet günüm yarın 3.gun embryosu 2 tanr usteki dünkü yaptığım test dün sağlık ocağında kan verdim çıkmadı pazartesiye kaldı dayanamadım gittim Özel de kan verdim sonuç bekliyorum ama karnım adet olacakmisim gibi hamilelik belirtisi yok cook korkuyorum kimyasal olur diye daha önce yasamistim😕
Cokk güzell pozitif ya canım neden korkuyorsun bişey çikmaz inşallah

X