Ya evet aset sancisi gibi oluyor gerçekten belirtim de yok acaba diyorumCanim korkunu anliyorum bu sancılar cok normal yerlesme sancısı adet sancilari gibi gelio gidiyor siddetli.. içini ferah tut. Testinde.koyulasmis masallah endise etme
Normal ki bebek yerini yapiyoKızlarr şimdi öğrendim değerim 558.52 çıkmış adetime daha bir gun var ya ama ben niye böyleyim adet olacakmış gibi karnım belirtim yok değer yüksek değil mi sizce de
Çok ilginç vallaLaboquick diye normal bir test erken gebelik degil. Erken gebelik testleri para tuzagi normal testlerde varsa direk çıkarıyor tercümeyle sabitsen yapma yine de bekle
Kaçıncı gun embriyosuydu daha önce yaptigin.Çok ilginç vallainsanın duyunca deneyesi geliyor. Ama ben önceki gebeliğimi 6. Gün akşam çok ucuz olan strip testlerle yapıp öğrenmiştim çok silikti. 4 ve 5. Günde çıkmamıştı belki bu sefer çıkar
Transferle birlikte 12.gün 27 eylül de transfer oldum ya be ne biliyim çok değişik duygular içindeyim tuttu mu tuttmadi mi poztif mi oldu deger veriyorsun artti mi artmadi mi her seyi stres valla
Benimde yüzümu sivilceler bastı canım valla estrofem mi yapiyo yoksa baska biseyden mi bende anlamadimKızlar acayip ateş basıyor beni ve peynirin kokusuna dahi dayanamıyorum estrofem fazla mı geldi acaba. 2. kontrolüm pazartesi sabredemiyorum artık. İçimi de sımıntı basıyo böyle yeter diye bağırasım var
Valla hicte kimyasala benzemiyo canim sanki ikiside ben burdayim diyoKızlar adet günüm yarın 3.gun embryosu 2 tanr usteki dünkü yaptığım test dün sağlık ocağında kan verdim çıkmadı pazartesiye kaldı dayanamadım gittim Özel de kan verdim sonuç bekliyorum ama karnım adet olacakmisim gibi hamilelik belirtisi yok cook korkuyorum kimyasal olur diye daha önce yasamistim
Ayy inşAllah valla ağzınızdan bal damliyorValla hicte kimyasala benzemiyo canim sanki ikiside ben burdayim diyohadi hakkında hayırlısı olsun
Tebrik ederimmmKızlarr şimdi öğrendim değerim 558.52 çıkmış adetime daha bir gun var ya ama ben niye böyleyim adet olacakmış gibi karnım belirtim yok değer yüksek değil mi sizce de
Bence ikizAyy inşAllah valla ağzınızdan bal damliyorpazartesi tekrar kan vereceğim belli olur InsAllah
Rabbim sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah kimyasal değil bence de çünkü kimyasalda değer çok düşük oluyor maşallah değerin çok güzel bizlerde dua et inşallahBenim 8. Gün kopkoyuydu normal kasette erken gebelik te silikti o yüzden sevmiyorum bunları.Allah’ın izniyle koyulaşsın bakalım üzülmek için erken@Saks mavisi
Kuzum yanlış yere yazdınRabbim sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah kimyasal değil bence de çünkü kimyasalda değer çok düşük oluyor maşallah değerin çok güzel bizlerde dua et inşallah
Rabbim sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah kimyasal değil bence de çünkü kimyasalda değer çok düşük oluyor maşallah değerin çok güzel bizlerde dua et inşallah
Kusura bakmayın benim moralim bozuk karıştırmışım vardır bunda da bir hayır siz yazınca farkettimKuzum yanlış yere yazdın
Insallah ikizdirBence ikizagrilarinaa normal canım hemen hemen her hamile kalandan duydum bunlari yerleşme ağrısı heralde o dikkat et kendine ve keyfini çıkar bence bide bizlerede dua et
InsAllah canim dediginiz gibi olur pazartsi tekrar yazarım tabi ki ederim stres yapma teste çıkmayabilir kişiden kişiye gore değişiyor herkesin trasnferi adetine gore farklı oluyor çünküRabbim sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah kimyasal değil bence de çünkü kimyasalda değer çok düşük oluyor maşallah değerin çok güzel bizlerde dua et inşallah
Cokk güzell pozitif ya canım neden korkuyorsun bişey çikmaz inşallahKızlar adet günüm yarın 3.gun embryosu 2 tanr usteki dünkü yaptığım test dün sağlık ocağında kan verdim çıkmadı pazartesiye kaldı dayanamadım gittim Özel de kan verdim sonuç bekliyorum ama karnım adet olacakmisim gibi hamilelik belirtisi yok cook korkuyorum kimyasal olur diye daha önce yasamistim
5. Taze transferdi daha önce yaptığım. Yalnız şimdi de çok fazla karın ağrım var alt taraflarda. Düşük yaptığımda da böyle olmuştu ağrısı. Sende ağrı var mı?Kaçıncı gun embriyosuydu daha önce yaptigin.