Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Tiroidle ilgili birşey tsh güzel çıkmış ama t4 yüksek çıkmış. Umarım tranferi iptal ettircek birşey değildir
Sanmiyorum canim cok cok yüksek değil çünkü benimde tsh normal cikmisti bu deger bieazcik dusuk cikmisti hic bisey demediler transferimide olmuştum ama doktorunun ne diceni merak ettim

Sanmiyorum canim cok cok yüksek değil çünkü benimde tsh normal cikmisti bu deger bieazcik dusuk cikmisti hic bisey demediler transferimide olmuştum ama doktorunun ne diceni merak ettim

Ay inşallah dediğin gibi olur canım bekliyorum bakalım yazdığında söylerim sana da

Aynen kan ver canım daha kesin sonuc olur inşallah pozitiftir ama negatifte olsa pes etme insan üzülüyor tabi ama bi sure sonra tekrar deneyince yeni bi heyecan kaplıyor insani ilk denemeniz miydi?
Evet ilk denemem ama başka embriyom yok sadece iki tane oluşmuştu ikisini de transfer etmişlerdi

Moralim bozuldu zaten dünden beri adet ağrısı gibi ağrı çekiyorum 10.gün kan verene kadar bekleyeceğim
Test yanıltabilir canım. Canını sıkma hepimiz çift çizgi görmek istiyoruz kan testini beklemek lazım. Benim doğal yolla gebe kalan arkadaşımın da idrar testinde çıkmadı kan testi ile belli oldu.

Kızlar dün sırtım çok ağrıdı, arada karnım ve sağ kasığım ağrıyor, hayırdır inşallah

Merhaba ben de dün transfer oldum… bugün proluton depot vurunmak icin yürüyüse cikacam insallah sizler hangi araliklarla yürüyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz?
Hastaneleriniz hangi hastanelerde tedavi oluyorsunuz?
Benimki acibadem maslak

Kızlar acayip ateş basıyor beni ve peynirin kokusuna dahi dayanamıyorum estrofem fazla mı geldi acaba. 2. kontrolüm pazartesi sabredemiyorum artık. İçimi de sımıntı basıyo böyle yeter diye bağırasım var

Evet ilk denemem ama başka embriyom yok sadece iki tane oluşmuştu ikisini de transfer etmişlerdi
Canim belki ikiside tutunucak yada biri yine sanslisinki ikitsne var karnında bnm tek ve başka yok tutmassa yine saricaz başa oyuzden herşeyi güzel dusunelik güzel olsun bide hiç dikkat ediyomusuniz yada nelere dikkat ediyorsunuz

Canim belki ikiside tutunucak yada biri yine sanslisinki ikitsne var karnında bnm tek ve başka yok tutmassa yine saricaz başa oyuzden herşeyi güzel dusunelik güzel olsun bide hiç dikkat ediyomusuniz yada nelere dikkat ediyorsunuz
İlk üç gün dikkat ettim ondan sonra normal hayatıma devam ettim ama işe gitmedim hep evdeydim hatta transferden sonra iğne yaptırmak hariç hiç bir yere gitmedim hayırlısı olsun inşallah

İlk üç gün dikkat ettim ondan sonra normal hayatıma devam ettim ama işe gitmedim hep evdeydim hatta transferden sonra iğne yaptırmak hariç hiç bir yere gitmedim hayırlısı olsun inşallah
Bnde çok dikkat ettigimi düşünmüyorum belim çok agridiginda uzanıyorum sadeece bn iki aksamdir yürüyüş yapıyorum hemşire hergun yürüyün dedi

Canım inşallah kanda pozitif çıkar Benim de tek embriyo konmuştu başka dondurulmuşum yok, tutmazsa sıfırdan başlayacağım ve 5. Tüp bebek denememiz, hiç pes etmedim mutlaka bir gün olacak inan bana
Allah yardımcınız olsun inşallah olumlu sonuçlanır çok zorlu bir süreçmiş yaşayan herkese rabbim yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…