Sanmiyorum canim cok cok yüksek değil çünkü benimde tsh normal cikmisti bu deger bieazcik dusuk cikmisti hic bisey demediler transferimide olmuştum ama doktorunun ne diceni merak ettimTiroidle ilgili birşey tsh güzel çıkmış ama t4 yüksek çıkmış. Umarım tranferi iptal ettircek birşey değildir
Ama benim sınırı 0.93 diye baslatmislar canim benimkide 0.88 çıkmış ilk transferimde bakilmisti benim normal kabul etmislerki bisey demediler bu troid calisma hiziymis nettem baktimda seninkide cok yüksek degil sorun olacağını sanmiyorum
Sanmiyorum canim cok cok yüksek değil çünkü benimde tsh normal cikmisti bu deger bieazcik dusuk cikmisti hic bisey demediler transferimide olmuştum ama doktorunun ne diceni merak ettim
Evet ilk denemem ama başka embriyom yok sadece iki tane oluşmuştu ikisini de transfer etmişlerdiAynen kan ver canım daha kesin sonuc olur inşallah pozitiftir ama negatifte olsa pes etme insan üzülüyor tabi ama bi sure sonra tekrar deneyince yeni bi heyecan kaplıyor insani ilk denemeniz miydi?
Benim de iki tane embryoydi başka dondurulmuş yok şuan da karnım ağrıyor yarın adet günüm moralim çok bozulduEvet ilk denemem ama başka embriyom yok sadece iki tane oluşmuştu ikisini de transfer etmişlerdi
Rabbim yardımcımız olsun hakkımızda hayırlısı olsunBenim de iki tane embryoydi başka dondurulmuş yok şuan da karnım ağrıyor yarın adet günüm moralim çok bozuldu
Tamam canımAy inşallah dediğin gibi olur canım bekliyorum bakalım yazdığında söylerim sana da
Hakkinda hayırlısı olsun canım inşallah tutunurda tekrar baştan başlamak zorunda kalmazsınEvet ilk denemem ama başka embriyom yok sadece iki tane oluşmuştu ikisini de transfer etmişlerdi
Canım test günün ne zamanBenim de iki tane embryoydi başka dondurulmuş yok şuan da karnım ağrıyor yarın adet günüm moralim çok bozuldu
Test yanıltabilir canım. Canını sıkma hepimiz çift çizgi görmek istiyoruz kan testini beklemek lazım. Benim doğal yolla gebe kalan arkadaşımın da idrar testinde çıkmadı kan testi ile belli oldu.Moralim bozuldu zaten dünden beri adet ağrısı gibi ağrı çekiyorum 10.gün kan verene kadar bekleyeceğim
Canım seninki erken gebelik testi değildi sanırım normalde çıkmayabilir yarın erken yapabilirsinRabbim yardımcımız olsun hakkımızda hayırlısı olsun
Canim belki ikiside tutunucak yada biri yine sanslisinki ikitsne var karnında bnm tek ve başka yok tutmassa yine saricaz başa oyuzden herşeyi güzel dusunelik güzel olsun bide hiç dikkat ediyomusuniz yada nelere dikkat ediyorsunuzEvet ilk denemem ama başka embriyom yok sadece iki tane oluşmuştu ikisini de transfer etmişlerdi
Erken gebelik testiydiCanım seninki erken gebelik testi değildi sanırım normalde çıkmayabilir yarın erken yapabilirsin
İlk üç gün dikkat ettim ondan sonra normal hayatıma devam ettim ama işe gitmedim hep evdeydim hatta transferden sonra iğne yaptırmak hariç hiç bir yere gitmedim hayırlısı olsun inşallahCanim belki ikiside tutunucak yada biri yine sanslisinki ikitsne var karnında bnm tek ve başka yok tutmassa yine saricaz başa oyuzden herşeyi güzel dusunelik güzel olsun bide hiç dikkat ediyomusuniz yada nelere dikkat ediyorsunuz
Bnde çok dikkat ettigimi düşünmüyorum belim çok agridiginda uzanıyorum sadeece bn iki aksamdir yürüyüş yapıyorum hemşire hergun yürüyün dediİlk üç gün dikkat ettim ondan sonra normal hayatıma devam ettim ama işe gitmedim hep evdeydim hatta transferden sonra iğne yaptırmak hariç hiç bir yere gitmedim hayırlısı olsun inşallah
Canım inşallah kanda pozitif çıkarErken gebelik testiydi
Allah yardımcınız olsun inşallah olumlu sonuçlanır çok zorlu bir süreçmiş yaşayan herkese rabbim yardım etsinCanım inşallah kanda pozitif çıkarBenim de tek embriyo konmuştu başka dondurulmuşum yok, tutmazsa sıfırdan başlayacağım ve 5. Tüp bebek denememiz, hiç pes etmedim mutlaka bir gün olacak inan bana
Testini atar mısın canımErken gebelik testiydi